lestra 2322 Napisano Avgust 3, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Kalesin said: ublaživač vibracija, Stize i njemu za neki dan. I ublazivac i telefon sa popravke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Avgust 3, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, vasa.93 je napisao: Fantazija nosač, izuzetan kvalitet izrade, izuzetno funkcionalan. To je, siguran sam, jedna od najkvalitetnijih stvari kupljenih na AliExpress-u. Međutim, baš u tom je tele objektiv u mom telefonu stradao... Istina, tehnički ne bi trebalo da ima toliko mnogo vibracija od agregata budući da sam ga i ja kačio odmah pored tačke gde je korman prikačen za viljuške, kao na tbojoj slici. No, ja sam moje magare onda terao i relativno dosta van asfalta, i mislim da je tada i došlo do problema... E pa off-road je sigurno doprineo da se ois pokvari. Na mom motoru su inače jako male vibracije, na kormanu skoro neprimetne. Jel si montirao sa onim plastikama između nosača i kormana, ili metal na metal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2597 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ni metal na metal, a ni plastika. Moj je imao gumene podloške koje su maltene zalepljenje na samu unutrašnjost obujmice koja ide na korman. A što se off-roada tiče, bili su to blaži izlasci van asfalta, pošto je ipak u pitanju bio turing motor, ali bilo ih je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21732 Napisano Avgust 3, 2021 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi i do osetljivosti sklopa optike... Ovaj sam IP7 kupio nov pre 5 godina mislim, uloga mu je da sluzi kao navigacija i multimedija na motoru, nema gde se vozio nije. Uzeo bas da probam kameru, fokus precizan i brz, slika i dalje prelepa, brzina skljocanja androidu nedostizna Nosac se u nekoliko tacaka "lomi" i svaki je spoj preko debele gume (probao da uslikam kroz vizir), plus silikon na telefonu, verujem da se nesto vibracija "popije" ali vecina nadje put do telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Septembar 10, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, sjebah i ja kameru na Iphone x. Napravih u sredu nekih 300 km, vratio se kuci, upalio kameru da slikam nesto -prc. Otisla stabilizacija. Nije problem, popravicemo ali sta posle? Da guram neku gumu deblju do kormana iako vec ima neki sundjer ali je tanak... U pitanju je ovaj nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.9.2021. at 10:30, lestra je napisao: Drustvo, sjebah i ja kameru na Iphone x. Napravih u sredu nekih 300 km, vratio se kuci, upalio kameru da slikam nesto -prc. Otisla stabilizacija. Nije problem, popravicemo ali sta posle? Da guram neku gumu deblju do kormana iako vec ima neki sundjer ali je tanak... U pitanju je ovaj nosac. Quad Lock kupi i nema problema, presao sam sa njim oko 3000km. Samo uzmi sa sve onim damperom za vibracije, deluje mi neverovatno sigurno, a i vibracije su resene. Malo je skuplji, ali vredi svaku paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 15, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.androidauthority.com/iphone-camera-motorcycle-vibrations-3020581/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Septembar 15, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan F. ma nervira me quadlock sto moram svaki put kad promenim tel da uzimam i masku koja je onako nabudzena pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pljevljak 10 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pljevlja/Podgorica Motocikl: Zhejiang Tianying Locomotive Co. Ltd. A8 150cc (GY6) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da naručim ovo sa Aliexpressa, pošto nemam gdje da montiram nosač na skuteru osim ovako preko retrovizora, valja li ovo išta? 6,3 zoll Fahrrad Telefon Halter Tasche Fall Wasserdichte MTB Motorrad Montieren Unterstützung Pouch GPS Halter Für Android IOS Telefon stehen|Phone Holders & Stands| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Septembar 16, 2021 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako imate mogucnosti da nabavite ovaj nosac, proporucujem. Teorijske sanse nema da ispadne telefon, a nosac je kompletno od aluminijuma napravljen. Vozen je po zestokom offroadu i tel nikad nije mrdnuo. Amazon.com: iMESTOU Aluminium Motorcycle Phone Mount U-Bolt Handlebar 1" Ball Stem Cellphone Holder 360 Rotating with Length Width Adjustable Universal for Max.7.2 inch Large Phones Sturdily : Automotive WWW.AMAZON.COM Buy iMESTOU Aluminium Motorcycle Phone Mount U-Bolt Handlebar 1" Ball Stem Cellphone Holder 360 Rotating with Length Width Adjustable Universal for Max.7.2 inch Large... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Septembar 16, 2021 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim jeftin sa Alija na dva offroad motora i presao dosta sa njima bez ijednog problema, a bilo je i zesce voznje. Kvaka je u ovoj gumi koja ga obmotava, jer je elasticno i radi. To je mislim bitno za ovu temu jer kruti nosaci zbog vibracija mogu da osete mehanicke delove telefona. € 2,70 27%OFF | Untoom Bike Phone Holder Universal Cell Phone Bicycle Motorcycle MTB Handlebar Mount Cradle for iPhone X Xs Max 8 7 Plus Samsung https://a.aliexpress.com/_mNYfHPH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 803 Napisano Septembar 17, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Apple objavio upozorenje na temu vibracija: https://www.driving.co.uk/news/technology/apple-warns-iphone-cameras-damaged-motorbike-vibrations/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Septembar 20, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imamo drugi problem. Uključio da testiram Calmoto i pustio da sija, kad ono u jednom momentu potamnilo osvetljenje, ja reko vidi provalio da sam usao u šumu pa prebacio na noćni mod. Kad ono prc, ni na kraj pameti da mi nije priključen na punjač (kojeg usput i nemam) i ugasio mi ga, pa sam posle bez telefona bio k'o "sakat" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 9/17/2021 at 10:00 PM, FFBikerSar said: Evo i Apple objavio upozorenje na temu vibracija: https://www.driving.co.uk/news/technology/apple-warns-iphone-cameras-damaged-motorbike-vibrations/ Ovime su se ogradili da ti ne bi uvazavali garanciju ako ti ode stabilizator kamere ... Uvek ce reci mozda si ga nosio na motoru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...