Jump to content

Moto Zajednica

Ivan F.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    77
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    MT 07

Poslednji posetioci profila

450 profile views

Ivan F.'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

65

Reputacija u zajednici

  1. Nisam siguran da razumem polemiku, u principu mene je kontaktirala agencija koja uzima 10-15% od štete(samo fizicke povrede), slao sam decku iz agencije sve papire, slike itd do skoro, pre par nedelja mi je rekao da dalje nastavim sa njihovom advokaticom, sada njoj saljem sve, još se nisam ni čuo sa njom, ali u principu iza agencija svakako stoje advokati s tim sto ja ništa ne jurim, bukvalno dao i potpisao papire pa samo čekam, nemam nikakvih obaveza niti cimanja, oni rade za procenat sto znaci da i njima ide u prilog da izvuku sto visu cifru i sto pre. Verujem da nisu najbolja opcija, sigurno neko zna i bolje nacine, ali ne mogu ja da gubim vreme na te stvari i da jurcam bilo šta… Svakako se priča završava advokat protiv njegovog osiguranja, sada je pitanje vremena samo, sto me malo zanima jedino [emoji1787] Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Iskren da budem nisam se previše time opterecivao, rečeno mi je samo da šteta totalna (verovatno) kada je dečko koji slika procenu bio, trebalo bi da mi njegovo osiguranje isplati sve, motor, povredu, platu koja mi je na 60% dok sam na bolovanju i sve sto plaćam vezano za lečenje. Sada koliko će to da traje i kako ide iskreno ne znam, priložio sam papire toj nekoj agenciji koja me zastupa, rade za procenat tako da se ja ništa ne cimam niti zovem, kada bude bude… Ima neko ideju koliko to otprilike traje ako je bio u sličnoj situaciji? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Da, kako je moglo, super sam Dan pre [emoji1787] Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Cuvajte se ljudi, bez opreme ni po sladoled, ja sam bukvalno krenuo na kafu, par km. Ko zna na sta bih licio i sta bih sve pokidao, bukvalno sam pred polazak hteo da obujem starke i kao ajde ipak cu moto patike preko zglobova, bukvalno mislim da bih oba zgloba zeznuo jer su me cak i ovako par nedelja boleli. Inace kada te djavo natera, taj dan sam imao 5-6 drugih opcija koje sam imao u planu umesto ove i bile su mi prece i ipak izaberem da odem tu blizu, umesto na voznju i eto... Takodje sam mislio da nije moguce da mi se ista ikad desi, kad ono medjutim Hvala Blazo.
  7. Cao ljudi, da se javim samo, nisam znao u kojoj se temi pisalo, pa sam zamolio da me Vampa taguje, hvala mu na tome. Odlicno sam, samo je ruka slomljena, ostali delovi tela ugruvani sto je vec proslo, malo me jos koleno zeza ali prolazi polako. Imam plocice u ruci koje se skidaju kroz par meseci, ali je ruka vec funkcionalna. Sto se tice udesa, ne znam sta bih rekao, kao da ga je djavo bukvalno bacio ispred, nije bilo vremena za reakciju.
  8. Nije tajna, napisao sam u temi Plattner- Barel iskustva... Da se ne ponavljam. Uglavnom sam nezadovoljan uslugom generalno i deluju mi neozbiljno (zavlacili me za servise), malo opsirnije sam dao komenar u ovoj drugoj temi.
  9. Tako je, ne bih da navodim razloge.
  10. Ja vec zakazao u Barelu, isto od kada sam saznao da moze
  11. Mozes molim te da objasnis? Recimo sada odem i kupim Mivv karbon ili titanijum i motor ce slabije da vuče? To mi niko do sada nije rekao kada sam se rapitivao za izduv, uglvanom samo da malo povecavaju obrtni moment i ks (zanemarljivo, ali nikako da bi motor slabije vukao, mozda bi cak malo bolje trebao da ide, ako se da primetiti razlika).
  12. Na sve. 100e redovan servis, ali to je standardna cena otprilike za manje više sve motore u ovlašćenim servisima.
  13. Ja sam u Plattneru kupio motor koji ti planiras. Motor sam uzeo na keš, dobio sam 20% popusta za dodatnu opremu, to je jedina stvar koja je pozitivna otpocetka (ne znam da li neko dobija nesto vise od toga, ali je ok jer nista nisam ni trazio niti ocekivao). Preuzimam motor i kažem im prilikom preuzimanja da cu za najvise nedelju dana da predjem 1000km jer idem BG-KL da imaju u vidu za prvi servis, da im dam do znanja, na to dobijam odgovor da slobodno pozovem kada budem bio na 900km i da ce mi zakazati za najkasnije 3 dana. Pozovem ja njih na nekih 850km da zakazem servis i oni mrtvi 'ladni mi kazu da je sledeci slobodan termin za 3-4 nedelje ili za dve nedelje u NS (ja reko pa da ja sam kupio motor da ga drzim u garazi usred sezone), nije mi preostalo nego da kontaktiram vlasnika i objasnim mu situaciju (prijatan momak) i nesto mi je sredio da se to odradi nakon par dana. Doslo je vreme za drugi servis i pozovem ih ja pre 3 nedelje da zakazem, covek sa kojim sam razgovarao mi je rekao "ajde zovem te za pola sata da ti kazem kada je termin", naravno nije me niko pozvao ni u tih pola sata niti posle dve nedelje nakon razgovora... pa ih ja pozovem pre nedelju dana i zakazem servis napokon za 1.oktobar. Sa Barelom nemam iskustva, ali svakako prelazim kod njih cim mi motor izadje iz garancije, nadam se da su bar iskreni ako nista.
  14. Quad Lock kupi i nema problema, presao sam sa njim oko 3000km. Samo uzmi sa sve onim damperom za vibracije, deluje mi neverovatno sigurno, a i vibracije su resene. Malo je skuplji, ali vredi svaku paru.
  15. Hoće neko sada iz BG-a za NS? Malo kasnimo ali nije strasno… Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja