warlock 1 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan prohromske cevi :o telepatki mi krades ideje hehehehe pa naravno javlja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan meni je stigao juce cras bar od prijatelja koji radi sa prohromnim cijevima pravio je po mojoj zamisli (nacrtu) pa ako uspijem da ga postavim poslacu slike inace planirano je da pocinje iznad hladnjaka i da se zavrsava na dnu motora valjda ce ga nekako uklopiti Ocekujemo slike. Slikaj cras bar i pre montaze. Srecna montaza bice u ponedeljak ili u utorak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana kupujem ulje i filter ulja.Kupicu Motul SAE 10W40 i filter (valjda u prodavnici imaju katalog pa u njemu piše koji treba).Malo ulickam makinu, sačekam da se prosuše putevi i ĆAOOO! Jedva čekam. ...kad ja u dućanu a ona meni: imamo Motul 5100 15W50 860 din (što uopšte nije skupo) a filter je 640 din. U "Owners Workshop manual"-u piše: Viscosity 1985 through 2000 In cold climates.................SAE 10W40 or 10W50 In warm climates...............SAE 20W-40 or 20W-50 2001 and later....................SAE 10W-40 Moj EN je iz 1995, Na čepu za ulje piše 10W40. I šta sad? Ja mislim da može.Šta Vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moj EN je iz 1995, Na čepu za ulje piše 10W40. I šta sad? Ja mislim da može.Šta Vi mislite? I meni pishe 10W40...... pa sam sipao 15W50... i nema razlike u radu motora... Mozda malo duze treba menjachu da se zagreje i to je to..... Sipaj 15W50 moze i ono... moze i 20w50.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana kupujem ulje i filter ulja.Kupicu Motul SAE 10W40 i filter (valjda u prodavnici imaju katalog pa u njemu piše koji treba).Malo ulickam makinu, sačekam da se prosuše putevi i ĆAOOO! Jedva čekam. ...kad ja u dućanu a ona meni: imamo Motul 5100 15W50 860 din (što uopšte nije skupo) a filter je 640 din. U "Owners Workshop manual"-u piše: Viscosity 1985 through 2000 In cold climates.................SAE 10W40 or 10W50 In warm climates...............SAE 20W-40 or 20W-50 2001 and later....................SAE 10W-40 Moj EN je iz 1995, Na čepu za ulje piše 10W40. I šta sad? Ja mislim da može.Šta Vi mislite? Zasto ne sacekas koji dan i kupis odgovarajuce, propisano ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne sacekas koji dan i kupis odgovarajuce, propisano ulje? Tako je nadji i kupi 10W40. Ono svaka masina moze da koristi i obicno SAE 30 iz buradi-ali koliko ce da traje masina ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali kada uzmemo u obzir nasu kontinentalnu klimu(zimi ti hladno u leti ti vruce) ispada da trebamo uzeti u obzir ceo opseg izmedju preporucene "cold" i "warm climates"? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Februar 3, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan prohromske cevi :o telepatki mi krades ideje hehehehe pa naravno javlja mi se jedva cekam da vidim kako ti je ispao crash bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan E pa bogami danas se ugrabilo i provozati po ovom divnom vremenu Da li je neko jos imao tu srecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa bogami danas se ugrabilo i provozati po ovom divnom vremenu Da li je neko jos imao tu srecu Naravno. Kako sam kupio EN 500 svaki dan se vozam, ne silazim sa njega. Motor me je odusevio, nisam ocekivao da se toliko lako vozi. Cak i u gradu mi nije nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan E pa bogami danas se ugrabilo i provozati po ovom divnom vremenu Da li je neko jos imao tu srecu Ja nisam :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Misam ni ja. Ali sam zato zajahao od sinovca Kawasaki VN 750,stoji kod mene u garazi,pa ko velim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Misam ni ja. Ali sam zato zajahao od sinovca Kawasaki VN 750,stoji kod mene u garazi,pa ko velim . hehehe pa i to je nesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Misam ni ja. Ali sam zato zajahao od sinovca Kawasaki VN 750,stoji kod mene u garazi,pa ko velim . Dobra ideja Odoh da prosetam do garaze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u Louisu sprej za kais ( remen ) cena mu je 9 eura. Zanima me dali to neko koristi i koja mu je namena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Aloha drustvo Budite se. Ima li sta novo. Radi li se sta Proljece samo sto nije stiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Prolece samo sto nije a ja bez ijednog en-a u garazi... polako pocinjem da kriziram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Prolece samo sto nije a ja bez ijednog en-a u garazi... polako pocinjem da kriziram... TI ti manijache nebudesh nashao wolan dacu ti moj motor necu da ga wozim owako grdnog hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prolece samo sto nije a ja bez ijednog en-a u garazi... polako pocinjem da kriziram... dođi do mene ja imam dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Prolece samo sto nije a ja bez ijednog en-a u garazi... polako pocinjem da kriziram... dođi do mene ja imam dva Daj 1 wolan jbt hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo, i ja da se prijavim.Juce je pala jedna voznjica sa drugarima od oko stotinak kilometara.Kikinda-Padej-Senta. Sezona je zvanicno otvorena! Vidimo se na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagaj te ko boga vas molim. Salim se, treba mi savjet ako neko zna Posto mi je vizir na motoru tamne boje, pa imam problem u sumrak i prilikom ulaska u tunel po danu, jer ne vidim svjetlo sa fara, pa tako ja rijesim da kupim pleksiglas. Narucim ja jedan kvadrat bezbojnog pleksiglasa od 3 mm (za svaki slucaj posto cu sigurno nesta zajebati) isjecem prema starom obliku i onda problem. Mislio sam da ce nosaci da drze oblik ali ima jos krivina oko fara. E sad, kako da savijem pleksiglas a da zadrzi oblik. Moze li u toploj vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan e ovako sad izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Druže što si se toliko mučio , imaš lika u BG-u koji to radi profi za neke mormalne pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Druže što si se toliko mučio , imaš lika u BG-u koji to radi profi za neke mormalne pare Pa jos se nisam nista namucio, a i nesta mi je lijepo da sam napravim Ovaj komad dodje oko 6 evra tako da nije ni skupo E a znas li kakav kontakt od tipa,ako mi na uspije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...