Jump to content

Moto Zajednica

DESTINACIJA GOCH PLANINA NEDELJA 19.10.2008 iIMA LI NEZAINTERSOVANIH!!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

A ja sam mislio posto smo svi "braca" da cemo voziti u kaludjerskim mantijama il masonskim odorama  ;D

Ja cu sigurno poneti zeleni BJB prsluk da se nadje da odenem magare, nego oko polaska bih predlozio da bude fixno 8:30 il za koje vreme padne dogovor, jer ako se budemo u startu cekali dan ce da nam iscuri ocas posla, a toliko je toga da se obidje, a i treba ispostovati ljude koji su nam ukazali gostoprimstvo, da ne dzudze vasceli dan cekajuci Godoa.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova

Apsolutno za 8:30! Dan pobegne za cas, posebno u takvom fenomenalnom drustvu! Setite se dunava, vratili smo se u 24! Da li da ja ponesem onaj obicni fluorescentni prsluk, imam ga u kolima?

AAAAA, primiche se!!!!

Kandidujem za ovu temu kao NAJ BJB TEMA 2008!!! AKo nipocem, po energiji kojom zraci definitivno, procvetao mi monitor od nje!!!!

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Sad sam poslao PP Joski pa ako se covek smisli eto i dvojice LALA sa vama a mozda i tri LALE ako se moj kum bude smislio (fritz).

Glupo mi je da idem sam do BG-a i onda u povratku sam nazad od BG-a do NS-a

Monogo pozitivne energije u ovoj temi ........ ;)

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

daj boze da se Joska i Fritz smisle,pa da ovo bude NAJMASOVNIJA voznja,a na prolece krecemo sa masovnim treninzima!  ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 701 postova
  • Motocikl: zx6r

@Johann: Mislim da ce ti jos krivlje biti ako ne podjes? Sta je to NS-BG spram celodnevne zajebancije?

I ja sam za strikrni dogovor sto se tice polaska u 8.30h. Tolio nas ima da je red da ispostujemo jedni druge i da se pojavimo na vreme.

A sto se tice fluorescentnih prsluka-ja to na sebe ne mecem!!!

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Zadnji put kada sam nosio taj prsluk preko jakne toliko sam se oznojio da sam smrdeo kao ranjena puma!

• U prolazu, 47 postova

brate forest,  prosli put nisam dosao zato sto mi je motor bio problem,  a ovaj pt idem pa makar stao na sred puta,  vi ste moja braca i neke stvari se moraju ispostovati...a nadam se da ce se i ostala braca sa liste potruditi da ispostuju listu i dokazu da su uz svoju bracu... ;D

Komsija, mislis li ti uopste da spavas do nedelje?

komsija, a vidim i ti spavas  :D

ma valjalo bi, nego me razbi ovaj blues!   8)

brate forest,  prosli put nisam dosao zato sto mi je motor bio problem,  a ovaj pt idem pa makar stao na sred puta,  vi ste moja braca i neke stvari se moraju ispostovati...a nadam se da ce se i ostala braca sa liste potruditi da ispostuju listu i dokazu da su uz svoju bracu... ;D

REPECT brate $ BOKI $

• Zainteresovan, 830 postova

Alo bre braco, kakvo je to spavanje, pa je l se tako ide na Goch?!?!?!

Au bre, koja je ovo akcija, cast mi je!

A gde je onaj iz Plane sto je rekao da ce plati turu koliko god nas ima? Da mu javite da proda motor, koliki je spisak zvanica!  ;D ;D ;D ;D ;D

Salim se, RESPECT za brata! Nek se on nama pridruzi, a za ture cemo lako!  ;)

Alo bre braco, kakvo je to spavanje, pa je l se tako ide na Goch?!?!?!

Au bre, koja je ovo akcija, cast mi je!

A gde je onaj iz Plane sto je rekao da ce plati turu koliko god nas ima? Da mu javite da proda motor, koliki je spisak zvanica!  ;D ;D ;D ;D ;D

Salim se, RESPECT za brata! Nek se on nama pridruzi, a za ture cemo lako!  ;)

da,da tako se ide na gotch,a sto ti ne spavas brate?  :D

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Ostavi Vas covek na para dana, a vi vec pravite turu...

Lepo, lepo.

Ja Vam se necu pridruziti ovog puta, srecan put, lep provod!!!

hvala brate  ajde bre i ti sa nama sta ti je pali zmaja i u nove pohode jos puno km je pred nama ajde  polazak je u nedelju imas jos fore da se predomislis i organizujes! ;D

Ne mozem, zena mi jos nije ozdravila, a ostavio sam je samu 4 dana zbog sluzbenog puta...

Opet hvala na pozivu. Lepo druzenje i bezbednu voznju Vam zelim.

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Pratim temu od prve strane i mogu vam reci da ne mogu na miru vise da citam. Tolika euforija vlada da bih ja sad krenula.. Nisam se prijavila jer se jos razmisljam,naravno ne zbog voznje vec zbog nekih obaveza,ali ovo se ne sme propustiti. Javicu se jos danas u toku dana sta sam resila ali ako budem isla sa mnom ce doci jos dva bajkera. Sad me zanima mesto sastanka-da li je to ona pumpa kad se ide od auto-komande,pored zvezdinog stadiona pa gore i na samom skretanju desno za Banjicu ja nastavljam pravo i tu na uglu je ta pumpa?? Sto se temperature tice mislim da se treba toploo obuci jer dan neci biti nesto posebno topao a i jutro je to pa jos i planina posle. Ako se sve slozi eto mene...javljam se jos!

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Pratim temu od prve strane i mogu vam reci da ne mogu na miru vise da citam. Tolika euforija vlada da bih ja sad krenula.. Nisam se prijavila jer se jos razmisljam,naravno ne zbog voznje vec zbog nekih obaveza,ali ovo se ne sme propustiti. Javicu se jos danas u toku dana sta sam resila ali ako budem isla sa mnom ce doci jos dva bajkera. Sad me zanima mesto sastanka-da li je to ona pumpa kad se ide od auto-komande,pored zvezdinog stadiona pa gore i na samom skretanju desno za Banjicu ja nastavljam pravo i tu na uglu je ta pumpa?? Sto se temperature tice mislim da se treba toploo obuci jer dan neci biti nesto posebno topao a i jutro je to pa jos i planina posle. Ako se sve slozi eto mene...javljam se jos!

To je ta pumpa. Ajde, nemoj puno da razmisljas nego sedlaj motor! ;)

• Svrati ponekad, 167 postova

ajde, ajde, da zaokruzimo na 40! k'o alibaba i 40 razbojnika :D

• Svrati ponekad, 167 postova

Vukane predlozi ko je Alibaba

haha, mislim da ta titula treba da pripadne idejnim vodjama (jednom od njih) - ja predlazem Forresta za Alibabu!  :D

Vukane predlozi ko je Alibaba

haha, mislim da ta titula treba da pripadne idejnim vodjama (jednom od njih) - ja predlazem Forresta za Alibabu!  :D

hvala brate, pristajem samo ako bude Alibaba i 45 razbojnika!  ;D ;D

moze i 50,60......  ;)

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Obezbedio sam i lokalnu X3M TV da nas prati snimcima od ulaska u V.Banju.Bice tu i snimanje iz auta.Neko od nas ce davati izjave reporteru.Samo cu jos da smislim gde bi to moglo biti.Verovatno na prvoj pumpi od ulaska u Vrnjacku Banju,koja ima veliki parking.Poredjamo se lepo da nas uskljocaju i damo malko izjava pa pichimo na Goch.Obezbedio sam i profi fotografa kao i jos par prijatelja sa foto aparatima,koji ce nas fotografisati od ulaska u banju.Znaci,potrudicu se da ovo bude zabelezeno kako treba.Cekam vas u 3t racingu u Balosavi.Dogovorio sam se sa Gagijem.Ja cu tamo biti u 10 sati.

Odoh samo sad da vidim predlozene menije u restoranu.Pa da se izjasnite za koju ste varijantu.Pitao me gazda restorana kako placamo? Predlazem da uz put odradite neku pumpu ;D U stilu Ali-Babe.Ihaaaaa....shala mala...nadam se da mi ovo ne chita ministar ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja