Zarkela 1787 Napisano Maj 8 Drug član, 1105 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Al onaj sto i kohones 00 cuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 178 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Štrikan po meri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 57 Napisano Nedelja u 17:18 U prolazu, 10 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Danas +26 al isto je i na +35+40 revit cizme , clover farmerice kelvar i protektori ako nisu farmerice onda mesh pantalone , full face uvek , kozne letnje rukvice , mesh jakna sa protektorima i aktivni ves ispod , nema kompromisa bezbednost na prvom mestu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 658 Napisano Nedelja u 17:47 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/24/2025 at 11:24 AM, MrD said: Pišem ovde, da ne otvaram novu temu. Pokušavam da nađem letnju jaknu, za kratke vožnje po gradu. Za van grada imam kvalitetnu all season Held jaknu, ali mi treba nešto za kratke vožnje po visokoj temperaturi, kad je potrebno i zaustaviti se. Meni u ovoj bilo hladno ujutro, dok spoljna nije narasla na oko 22-23 C produvava dobro Acerbis mesh moto jakna Ramsey my Vented siva fluo - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Acerbis kraća mesh moto jakna sa Level 1 protektorima na laktovima i ramenima. Pruža Vam savršenu ventilaciju zahvaljujući velikim mesh panelima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...