Arso 2474 Napisano Mart 29 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2011 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kompletnu zimsku. Nemate pojma kakav je to osećaj kada je skinete! 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 176 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mesh jaknu,rukavice,ako vozim da samo grad jet kaciga a Ako idem van grada obavezno full face kaciga I u rancu obavezno soft shell Ako se vracam nocu posto zna bas da zahladi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 241 Napisano April 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam na sajtu speedmoto.de povoljna moto odela BOS za 149 eura,plaćanje isključivo paypal. Da li neko ima iskustva sa ovom firmom,da nije neka prevara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 241 Napisano April 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 229 Napisano April 9 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Пратим, и ја бих ово узео Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 241 Napisano April 9 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo i povoljno,i ja ću da pratim ako neko hoće da kupuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wardler001 0 Napisano April 11 U prolazu, 3 postova Lokacija: United States Motocikl: Honda-300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/20/2025 at 4:57 PM, mali_zmaj je napisao: Where is the store, do you deliver for B and H, and if you sent how much was the delivery, I definitely need mesh... And do the jackets have an insole, in case of weather changes, here I am sniffing around the page, I can't find it. Many of their jackets come with removable liners, providing versatility for changing weather conditions. For example, the Zonda Adventure Motorcycle Jacket features both insulated and rain liners that zip into the jacket for a secure fit. Wardler You can explore their full range of products on their official website: wardler.com. Additionally, Wardler products are available on Amazon: Wardler on Amazon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1959 Napisano April 24 (promenjeno) Zainteresovan, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Pišem ovde, da ne otvaram novu temu. Pokušavam da nađem letnju jaknu, za kratke vožnje po gradu. Za van grada imam kvalitetnu all season Held jaknu, ali mi treba nešto za kratke vožnje po visokoj temperaturi, kad je potrebno i zaustaviti se. Do sada sam za te svrhe koristio Shima Drift, uz koju sam imao spakovanu i Shima podjaknu za slučaj da naglo zahladni: Ova jakna je jeftina i baš sam zadovoljan što se tiče udobnosti i kvaliteta (nakon 3 godine uopšte nema nikakve tragove nošenja), ali je pretopla za jul-avgust, najviše zbog malih meš površina (ima ih 3: na proširenju glavnog rajsfešlusa, na podlaktici, ispod pazuha). Tražim ovakvu jaknu: provetrena, sa velikom meš površinom svetla boja (ne mora baš bela) po mogućnosti da liči na "civilnu" jaknu, tj da se može nositi i kad se siđe s motora (a da ne ličim na oklopnika) Obišao sam naše moto radnje. Nije neki izbor, pa sam baš našao nešto što me je oduševilo u mom broju (M). Molim preporuku. Promenio April 24 član MrD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4383 Napisano April 24 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh ovu prošle godine, baš za grad najviše ali sam je upario sa istim pantalonama i išao po regionu tako... Lakšu i "provetreniju" jaknu nisam našao: Bering mesh moto jakna Nelson zelena - Barel Motoshop - Beograd YAMAHABAREL.COM Bering Nelson predstavlja mesh moto jaknu koja je napravljena za vožnju u letnjim mesecima. Optimalni nivo zaštite zahvaljujući CE Alpha protektorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano April 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Traži neke Air, Airy i sl. modele, skroz mesh jaknu Ima recimo LS2 jeftinije ili Dainesse skuplje. Da i ova gore je isto super, kolega je uzeo, baš je bio zadovoljan prozračnošću. Sigurno ima i ostalih brendova. Promenio April 24 član Ji 4Tze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1959 Napisano April 24 Zainteresovan, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD taj Bering Nelson merkam od prošle godine, samo u svetlo sivoj boji, ali nisu dobijali moj broj (a druge su rasprodali). Zelena je malo teža za kombinovanje. @Ji 4Tze gde ih ima, a da mogu i da se probaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4383 Napisano April 24 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @MrD, nije zelena boja, tako deluje na slikama. Neka boja peska je, recimo. Meni se svakako uklapa sa kacigama, upario sam je sa crnim pantalonama. Jakna je toliko "otvorena" da mi bude nekad hladno ujutro kada idem na posao, ili kasnije uveče a leto je. Udara u grudi i ruke direkno, mada to zavisi i od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1959 Napisano April 24 Zainteresovan, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih hteo svetliju, ali izgleda da je Bering više ne proizvodi. Naslednik je po svemu sudeći Berin Ozone, koga još uvek nema kod nas: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dux.1 8 Napisano April 25 U prolazu, 4 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preporucio Macna Tondo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 157 Napisano April 25 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2025. at 11:30, QmBGD je napisao: Ja uzeh ovu prošle godine, baš za grad najviše ali sam je upario sa istim pantalonama i išao po regionu tako... Lakšu i "provetreniju" jaknu nisam našao: Bering mesh moto jakna Nelson zelena - Barel Motoshop - Beograd YAMAHABAREL.COM Bering Nelson predstavlja mesh moto jaknu koja je napravljena za vožnju u letnjim mesecima. Optimalni nivo zaštite zahvaljujući CE Alpha protektorima. Ispido zinc ppe je poljska (kineska čitaj) varijanta ove jakne ovako na oko, jedino što postoji samo u crnoj varijanti. Sama jakna je baš prozračna i solidnog kvaliteta sa ozbiljnim protektorima i krš rajfešlusom, a za male pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 286 Napisano April 25 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Seventy degrees SD-JT44 crno-belu, i odlična je, odnosno koliko je to moguće na plus 1.000 stepeni koliko ima leti. Kupio je u Barelu prošle godine, ima velika dva meša napred, na rukavima i ogroman preko celih leđa. Osim toga dolazi i sa postavom koja se vadi, a koja je korisna kada je svežije vreme. Evo ti da vidiš kakva je: Chaquetas para moto SD-JT44 y SD-JT46 de Seventy Degrees | Club del Motorista KMCero CLUBDELMOTORISTA.COM Seventy Degrees amplia su catálogo de equipamiento con las chaquetas SD-JT44 para hombre y la SD-JT46 para mujer, para que puedas disfrutar con estilo sobre tu moto incluso los días... Svuda gde je crno je meš, mnogo je prozračna. Do nedavno su je imali u Barelu, pošto sam je preporučivao, ali sada vidim da je nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 176 Napisano April 26 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @MrDZnam da nije svetla Ali je dosta prozracna,I'ma je u m velicini a I Cena nije jaka. https://yamahabarel.com/proizvod/acerbis-mesh-moto-jakna-ramsey-2-0-crna-fluo/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano April 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Dainesse platner.rs LS2 Oprema LS2 | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS U našoj ponudi opreme LS2 pronaći ćete širok asortiman proizvoda, uključujući jakne, pantalone, obuću, rukavice i druge dodatke koji pružaju vrhunsku zaštitu i udobnost tokom... Promenio April 26 član Ji 4Tze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano April 28 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Nosim meš jaknu (Probiker-ovu). Imam samo problem što sam joj ubacio leđni štitnik pa se ispod njega oznojim. Da nije njega uopšte ne bi imao problem što se tiče znojenja, ni na najvećim vrućinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 7 Napisano April 30 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Troop-Air Pro Pants | Alpinestars EU.ALPINESTARS.COM Buy Troop-Air Pro Pants on Alpinestars Latvia. High quality, protection and style for your passion. Returns in Latvia within 30 days. Troop-Air Jacket | Alpinestars EU.ALPINESTARS.COM Buy Troop-Air Jacket on Alpinestars Latvia. High quality, protection and style for your passion. Returns in Latvia within 30 days. Tech Layer Top | Alpinestars EU.ALPINESTARS.COM Buy Tech Layer Top on Alpinestars Latvia. High quality, protection and style for your passion. Returns in Latvia within 30 days. Ovo je moja kombinacija,malo je skuplja ali je za leto brutalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...