_bozic__ 0 Napisano Jul 25, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav uzeo sam liberty-a 2000' pre nekih 2 meseca vozio sam ga mesec dana i krenuo je opasno da trokira a na motoru su stavljeni novi namotaji nov cdi bobina svecica i sam kabel od bobine do svecice. Ti isti namotaji su mi pregoreli pa je motor bio kod majstora mesec dana jel nema da se nadju na trzistu delovi bar namotaji ne onda smo nasli alternativu poslali smo da nam odrade namotaju nov namotaj za paljenje to je izaslo 50e i evo nema dva dana kako sam preuzeo motor trokira opet i kad sednem na motor upalim ga pri davanju gasa nece da krene uopste samo se cuj bur bur bur i krene dobije gas i samo krene Hvala svima na pomoci u napred ko se razume u ovaj motor stvarno bi znacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 25, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bozic-u, kako je to hitno? Dva meseca, ej, dva meseca i sad kao juhu, forum, hitno mi je! Kod kog majstora si bio? Ime i prezime i adresa radionice, kao drugo a kao prvo, lepo se predstavi u delu foruma namenjenom za to (ko si, odakle si, koji motor voziš) jer je to jedini način da razveješ i najmanju sumnju da si trol. I budi bez brige. Ima ovde dovoljno poznavalaca tematike, voljnih da pomognu, siguran sam u to. Samo lagno, bez "hitno". 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 25, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijas viska goriva, nije do strujeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 25, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ozbiljni zahtevi na vozilu su uradjeni. Valjalo bi da pronadjes savesne majstore kad si vec nasao problematicno vozilo. Strpljenja i sve ce se resiti uz dovoljno novca i znanja.Znas ono: most ili cuprijaSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...