Evil_Zo 8 Napisano Jul 19, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U proslu nedjelju dosla je neka ekipa iz Dubrovnika sa planom obilaska crnogorskog primorija. Docek smo organizovali vecirnogorac, Gasho i moja malenkost. Da ne pricam ja sada puno, pogledajte link sa pricom i slikama (ima ih jos zanimljivih pa cu ih ja kasnije okaciti cim dobijem CD)... http://www.apartmanicavtat.com/3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan 'bo me tender... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima! Tako Treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepe slike. Bravo domacini! Gasho na ovim slikama dodje kao razredni staresina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Jul 19, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 21, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma prekrasno,prekrasno,prekrasnooo!!! Sad vidim sta sam propustio,ali Boze moj, nisam mogao,ima vremena,bice jos tura?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jul 21, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pri povratku u grad Newbie i Faber su mi rekli da su imali neki manji okršaj u Cavtatu na povratku. Oni su malo prije mene krenuli pa jatako nisam vidio što se dogodilo, ali uglavnom neki lik im se priprijeèio na putu i nije im dao da proðu s motorom. Kada ih je napokon pustio uradio je šakom u rame Fabera. Zamalo je nastao opæi lom... ail je Faber ipak ostao pribran. E ovo me tamo odusevljava!!!! Cudime da "jadan" nije izvadio LIVOR pa da naplati putarinu?! Vozite tuda te motore a to mu je dedovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 21, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacima, a i gostima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 21, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pri povratku u grad Newbie i Faber su mi rekli da su imali neki manji okršaj u Cavtatu na povratku. Oni su malo prije mene krenuli pa jatako nisam vidio što se dogodilo' date=' ali uglavnom neki lik im se priprijeèio na putu i nije im dao da proðu s motorom. Kada ih je napokon pustio uradio je šakom u rame Fabera. Zamalo je nastao opæi lom... ail je Faber ipak ostao pribran.[/quote'] E ovo me tamo odusevljava!!!! Cudime da "jadan" nije izvadio LIVOR pa da naplati putarinu?! Vozite tuda te motore a to mu je dedovina! Mislim da ga je lik udario iz ciste zaje8ancije sto ovdje nije rijetkost, a mozda je i skocio par puta do DU pa se nije bas najljepse proveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krampus 0 Napisano Decembar 1, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Dubrovnik Prijavi odgovor kao problematičan lik ga je udario jer je bio pjan... bezveze.. sve dobro zavrsilo.. :-) Put mi je bio jedan od drazih ikad.. svaka cast domacinima.. lijepo su nas ugostili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan faber... njega znam sa s-a ne znam lichno ali znam da je vozi sr-a 70 i da sad vozi er 5... respect za putovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...