stryker_026 168 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, m.milivojevic said: Voleo bih da mogu da ti pomognem, al nisam blizu. Mozda@abarth_maniac moze. Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala ti ionako ne mogu ništa dok se to sa sudom ne završi nego me brine ako je to pištanje u pitanju znak nečeg ozbiljnog kod nas za taj motor nema delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2067 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti poruku.Pozovi me da ti dam par savetaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1057 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1019 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti ionako ne mogu ništa dok se to sa sudom ne završi nego me brine ako je to pištanje u pitanju znak nečeg ozbiljnog kod nas za taj motor nema delovaTo htedoh i ja da napisem. Nije mnogo polupan ali delova kod nas verovatno nema, najveci problem koliko vidim sat. Jedino ako pasuje od nekog drugog modela. Kakva je situacija sa delovima u inostranstvu? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6052 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 2786 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam na automat migavaca. Ali sam trenutno u CG na odmoru, mogu da pomognem samo online za sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6052 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 2786 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, nemoj davati kontakt dok sve polupane stvari oko elektronike ne poskidas, a aku obavezno raskaci da ne bude dodatne stete. Za delove moze da ti pomogne @jigoro cano najverovatnije. Ja imam neke opcije da se poruci i stigne sa par strana sa ebaya. Ali verujem da ti pisti jer su zmigavci prespojili pa automat divlja. A automat je najmanji problem, kosta kao pakla cigara. Satovi su tu malo problematicniji, mogu i oni da naprave spoj negde kad su polupani, ali njih svakako moras nekako da resis. Ako zatreba savet/pomoc, slobodno mi pisi. Volje da pomognem imam, vremena bas tanko za sad, ali sam uvek rad da pomogn kako god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2067 Napisano Jul 18, 2021 Drug član, 1143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac ja tagovah tebe jer sam pomislio da je 026 Zrenjanin.Kolega je nedaleko od Velike Plane.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 168 Napisano Jul 18, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi javim se uskoro cim zapocnem proces sredjivanja inace ovaj motor uopste nema opciju za paljenje van tastera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...