Jump to content

Moto Zajednica

Cena goriva u 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026.......

Recommended Posts

• Drug član, 1038 postova
  • Motocikl: Honda VT750 ACE
pre 13 minuta, zika56 je napisao:

Pretpostavljam da si jako zadovoljan što nam je tvoj zapadni idol preneo poruku da moramo da prihvatimo da budemo njihova kolonija.

Srbija je poslednje tri decenije prihvatila (milom ili silom) apsolutno sve što je zapad od nas tražio i evo dokle stigosmo.

A Rusija nas za to vreme nije ucenjivali niti šta zahtevala (niti dobila) i opet su Rusija i "rusofili" krivi za ovakvo stanje?

Ostaje nam još samo da uzmemo puške i krenemo na Rusiju, pa da najzad dokažemo zapadu da nismo rusofili, (da sačekamo samo još da ih Ukrainci još malo potamane, pa da ih mi dokrajčimo i uzjašemo u zapadno sedlo).

A u stvari mi postali kineska kolonija...

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3683 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
5 minutes ago, Motorcyclist said:

Da li sam zadovoljan? Pa realno, boli me kara ako cemo iskreno.

Moze i crni djavo da drzi NIS samo daj jeftinije gorivo, daj bolji zivot, DAJ PARE! 

Pa to već imaš na zapadu (dele PARE kapom i šakom), šta čekaš ovde?

Ima ovde i onih kojima nisu samo PARE bitne, nego kojima život ima još neke vrednosti (pored ostalog ne žele da budu ničiji robovi).

A najgori rob je zadovoljan rob.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 5106 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Ne deli niko pare. Treba da se zaradi, zasluzi itd.

Ne dele ni Ameri, Evropa a jos manje Rusi.

Znaci da se sto manje krade, sto manje korupcije, vise kontrole. Ovo je drzava lopova!

• Podržavam 4

4 minutes ago, Interceptor BP said:

A u stvari mi postali kineska kolonija...

Nismo još uvek potpuno, ali postajemo lagano.

To je ono po sistemu "Povika na vuka i na medveda, a lisice dave kokoške".

12 minutes ago, cezarpa said:

Greska je bila sto je NIS uopste prodat strancima.

Ništa što je prodato, (u bilo kom periodu) nije bila greška, nego je bila namera.

• Drug član, 2505 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
1 hour ago, Motorcyclist said:

Ne deli niko pare. Treba da se zaradi, zasluzi itd.

Ne dele ni Ameri, Evropa a jos manje Rusi.

Znaci da se sto manje krade, sto manje korupcije, vise kontrole. Ovo je drzava lopova!

Ako nisi rođen da zaradiš velik novac, svejedno ti je gde ćeš biti. Radio u Srbiji u fabrici kao rob ili u Nemačkoj isto ti se vata. Tamo negde jes veca plata al je i standard veći. I ne zaboravi, tamo ćeš uvek biti stranac i građanin treceg reda! 

p.s. Šta bi ljudi dali za ovaj moj EU pasoš, a meni služi samo da brze i lakše pređem granicu 😂

• Integrisan, 5106 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
1 minute ago, drmilan_ said:

Ako nisi rođen da zaradiš velik novac, svejedno ti je gde ćeš biti. Radio u Srbiji u fabrici kao rob ili u Nemačkoj isto ti se vata. Tamo negde jes veca plata al je i standard veći. I ne zaboravi, tamo ćeš uvek biti stranac i građanin treceg reda! 

p.s. Šta bi ljudi dali za ovaj moj EU pasoš, a meni služi samo da brze i lakše pređem granicu 😂

I to je nesto.

Eto meni sluzi da odem sutra na glasanje😁

12 minutes ago, mickeyZ said:

Nesto se ne secam da su nas ti isti rusi "zalivali" naftom 90-tih. dok bejasmo pod sankcijama? 

Nisu nas doduše "zalivali" ni bombama (ni ranije, ni tada, a ni kasnije).

• Podržavam 1

I Rusi prvi devedesetih uveli sankcije i prvi agitovali za pooštrenje tih sankcija. Ali da to je neka tamo druga Rusija.

Inače verovatno dolazi na naplatu to kurčenje da nikad nećemo "uvesti" sankcije Rusiji.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Nisu mi jasni "heroji" (koji očigledno podržavaju zapad i NATO i priželjkuju ih u Srbiji), zašto lepo ne odu u Ukrajinu i brane tamo zapadnu demokratiju od zlih Rusa, pa kad pobede da nam tu radost i ovde donesu.

Isto važi i za one koji bi da nam  Rusku radost donesu ovde (mada nešto nisam video da se takvi oglašavaju ovde). Takvi uglavnom odu i rade tamo ono u šta su ubeđeni, a ne palamude okolo.

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 9 sati, zaludan je napisao:

Ako kompanija ne može da posluje, ona propada. Vrednost kompanije koja propada je nemerljivo manja od kompanije koja je praktično monopolista u poslu s naftom u Srbiji.

Apsolutno. Treba osnovati novu naftnu kompaniju. Ne mogu Rusi da odnesu NIS odavde. Mogu samo svoje lične stvari da spakuju u kofer, a kompaniju preuzmu braća u skladu sa zakonom. Međutim, zaradiće baš lepo braća (istočna braća, ne ova lokalna braća) i na ovoj transakciji.

Pre 9 sati, Alekre je napisao:

Mada smo dobili batine, nož u grlo, genocide, život u getu, bombe i mnogo što šta. Njihovo zapadno globalno pljačkanje i ovo što (nadam se ne prethodni kompletnom Evropskom ratu) su započeli 1999. sa nama. 

Kako sad sa zapada, kad su sankcije bile UN, lepo ljudi objasnili. 

Promenio član Kkovic

Hoće li možda sada ekipa koja se okuplja na ulici da ode malo ispred američke i engleske ambasade i da im očita lekciju i uruči neki zahtev ili  ultimatum?

Pre 11 sati, Arakis je napisao:

Сад ће форумски стручњаци општег типа да вам све потанко објасне :BJB2:

Nema potrebe, barem za veći deo populacije da se objašnjava ništa.

Eventualno ako neko ima baš malo godina ili mnogo godina pa se ne seća iz medicinskih razloga.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 317 postova

Sta bi bilo kad bi bilo. I baba da ima muda ne bi bila baba, ja pitam jedno dobijem odgovor nesto deseto. 

Stav cuti moze i gore da bude. 

Bombe nisam ni spominjao vec se ne secam da su ti rusi, velika braca, kurac, palac dopremala NAMA ikakvu naftu dok smo bili pod sankcijama. 

Promenio član mickeyZ
Dodatak
  • Haha 1

8 minutes ago, Kkovic said:

Nema potrebe, barem za veći deo populacije da se objašnjava ništa.

Eventualno ako neko ima baš malo godina ili mnogo godina pa se ne seća iz medicinskih razloga.

U koju kategoriju ti spadaš (pošto do sada nisi smatrao potrebnim da se predstaviš), pa pojma nemamo sa kim imamo čast da polemišemo?

I samo da te obavestim da medicinski razlozi nisu obavezno u vezi sa godinama.

• Drug član, 1518 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600
pre 25 minuta, zika56 je napisao:

Hoće li možda sada ekipa koja se okuplja na ulici da ode malo ispred američke i engleske ambasade i da im očita lekciju i uruči neki zahtev ili  ultimatum?

Ako sam dobro razumeo "ekipa" tj. studenti, nisu do sada vodili neku visoku politiku i ne znam šta bi imali uopšte da razgovaraju sa osobljem raznih ambasada.  :neznam:

Njihov osnovni zahtev je da institucije sistema počnu da rade svoj posao, da se poštuje ustav kao najviši pravni akt države...

Promenio član bajker71
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 1161 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Admine,briši ovu logoreju koja nema veze sa gorivom,nije vam bre ovo fejsbuk radno mesto,ovo je renomiran lokal😁.

• Sviđa mi se 3

pre 36 minuta, zika56 je napisao:

Pa ako se neko okuplja na ulici, onda je ulica pravo mesto da ti odgovore (mada ne znam ko se okuplja na ulici ali znam ko zna da pali ambasade).

pre 18 minuta, zika56 je napisao:

U koju kategoriju ti spadaš (pošto do sada nisi smatrao potrebnim da se predstaviš), pa pojma nemamo sa kim imamo čast da polemišemo?

I samo da te obavestim da medicinski razlozi nisu obavezno u vezi sa godinama.

Nije ni obavezno da svako polemiše sa svakim…

Promenio član Kkovic
  • Podržavam 2

pre 37 minuta, zika56 je napisao:

Nisu mi jasni "heroji" (koji očigledno podržavaju zapad i NATO i priželjkuju ih u Srbiji), zašto lepo ne odu u Ukrajinu i brane tamo zapadnu demokratiju od zlih Rusa, pa kad pobede da nam tu radost i ovde donesu.

Isto važi i za one koji bi da nam  Rusku radost donesu ovde (mada nešto nisam video da se takvi oglašavaju ovde). Takvi uglavnom odu i rade tamo ono u šta su ubeđeni, a ne palamude okolo.

Meni nisu jasni "filozofi" (kojima je očigledno Rusija mnogo draga) zašto nekog ko nije opsednut i ne oseća bezuslovnu ljubav prema Rusiji mora biti zaljubljen u NATO. Mislim znam ali pitanje je retoričko "ne morate mi odgovarati" kako to naš predsednik kaže ministrima...

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

26 minutes ago, Interceptor BP said:

Meni nisu jasni "filozofi" (kojima je očigledno Rusija mnogo draga) zašto nekog ko nije opsednut i ne oseća bezuslovnu ljubav prema Rusiji mora biti zaljubljen u NATO. Mislim znam ali pitanje je retoričko "ne morate mi odgovarati" kako to naš predsednik kaže ministrima...

Ja se ne sećam da je na BJB forumu ikada iko napisao da bi voleo da Srbija bude pod Ruskom kapom i da bi želeo način života kao što imaju Rusi, ali je itekako bilo takvih javno izgovorenih želja za EU, NATO (i "zapad" uopšte).

A to što neki podrazumevaju (i etiketiraju) da ako neko nije za "zapad" da je po automatizmu rusofil, to samo znači da polaze od onoga kako oni razmišljaju (ako nisi uz mene, onda si protiv mene).

Jednostavno, suviše je agresivnosti i pristrasnosti u iznošenju komentara i mišljenja.

Uvek jedna grupa sebe postavlja na mesto pozitivca a neistomišljenike na mesto negativca i dalje nastavlja diskusiju po tom modelu.

Tako je bilo u temama o koroni (1 i 2), ratu u Ukrajini, .....

I uglavnom ista ekipa ljudi čoporativno nastupa i klepa po ušima bilo kog ko ima drugačije mišljenje.

Pametni ljudi (gde ja očigledno ne spadam) izbegavaju takve duele, povlače se, a mnogi su poslednjih godina i napustili BJB.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja