zlajabgd 9 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki racun, ako bude sponzora koji bi uplatili racun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 21, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan tema je narasla pa se izvinjavam ako sam prevideo. kako resavamo deda mraz kostim? individulano ili nekome prijavljujem potrebe. meni trebaju dva kom dedamraz-junior i dedamraz-senior Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan tema je narasla pa se izvinjavam ako sam prevideo. kako resavamo deda mraz kostim? individulano ili nekome prijavljujem potrebe. meni trebaju dva kom dedamraz-junior i dedamraz-senior e da...meni isto jedan senior valjda(193cm, 80kg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 21, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan tema je narasla pa se izvinjavam ako sam prevideo. kako resavamo deda mraz kostim? individulano ili nekome prijavljujem potrebe. meni trebaju dva kom dedamraz-junior i dedamraz-senior Isti slučaj, 1 komad, 185 cm, 80 kg! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Novembar 21, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlažem da dođete kod mene svi i donesete poklone ! ;D Šalim se ! Šta god da se dogovorite , ja dolazim ... Javite samo kome da dam pare i gde da uzmem kostim ! P.S. Nadam se da ove godine neću pasti ... Ako bude hladno , ja dolazim sa Busmanom !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlažem da dođete kod mene svi i donesete poklone ! ;D Šalim se ! Šta god da se dogovorite , ja dolazim ... Javite samo kome da dam pare i gde da uzmem kostim ! P.S. Nadam se da ove godine neću pasti ... Ako bude hladno , ja dolazim sa Busmanom !!! ;D ;D ;D Kako sa Busmanom???? Ima da vozis motor pa makar i ne pao u mestu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 649 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 1725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio sam novce simpaticnim cica macama u VIR-u Posto im niko nije rekao za akciju, pomislile su da je Nova godina dosla ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima odelo od prošle godine (kao npr. ja) neka nosi to odelo a za one koji nemaju mi ćemo kupiti neku količinu već sledeće nedelje i delićemo ih kad donesete pare u Vir ili kod mene u yubc. Veličina odela je univerzalna tako da odgovara (ili ne odgovara ;D) svima. Onaj ko ima motor u operativnom stanju a hoće da se vozi autobusom može ali za 200€ ;D ;D ;D Šalim se naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki racun, ako bude sponzora koji bi uplatili racun Račun još uvek nemamo tako da dolazi u obzir solarna uplata (pare na sunce) ili da nam pomognu u robi (slatkiši, igračke školsk ribor i sl.). U ponedeljak ću saznati od direktorke doma šta njima tačno treba od nekih krupnijih stvari (tehnike npr.) pa onda možemo da tražimo i kompjutere, televizore, DVD-e i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 22, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Odneo i ja danas lovu u VIR za sebe i ortaka, a Nataša (uposlenica auto- škole) me zblanuto gleda. Igore, reci devojkama o čemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8641 Napisano Novembar 22, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pomislile su da je Nova godina dosla ranije pa kad su videle tebe... ;D Ja imam onaj kostim od prosle godine, samo moram da nabavim drugu kapu. Onu sam poklonio deci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan onaj ko nabavlja odela deda mraza ima u metrou za 305,62 din tu spada pantalone jakna kapa brada pojas ta ponuda vazi od 20.11.2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 22, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima odelo od prošle godine (kao npr. ja) neka nosi to odelo a za one koji nemaju mi ćemo kupiti neku količinu već sledeće nedelje i delićemo ih kad donesete pare u Vir ili kod mene u yubc. prosle godine na zalost nisam ucestvovao a poslednji put sam bio deda-mraz jos u proslom veku pa me obavezno stavite na spisak. i to dva kom. a ja donosim prilog od ponedeljka u Vir za mene i kochumladjeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko i Igor da upoznaju osoblje sa akcijom! (da se mi previše ne objašnjavamo sa lepim osobljem ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo, malo širimo priču o akciji......... BJB na: blogu b92 : http://blog.b92.net/text/5719/Beton%20Jungle%20Bikers/ portalu Urbanosaurus : http://www.urbanosaurus.com/node/2826 blogoye : http://www.blogoye.org/NeuroJazz/52839/Beton+Jungle+Bikers.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! ma iiiiiiidi begaj.... evo dodala i na Trablmejkeru : http://www.trablmejker.com/blog/261 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čarobno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ko nemoze doneti novac licno moze ga poslati Postanskom uputnicom na adresu auto skole. To su neki clanovi radili prosle godine i sve dobro funkcionise Za Deda Mraz akciju Despot Igor Auto skola " VIR" Jurija Gagarina 235 11070 Novi Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako to nije opcija, izvinite na omasci, ali da li bi davalac paketica mogao da se negde u sklopu akcije pomene? Jer ako bi, ja mislim da bih mogao odredjen broj paketica da sredim sa jednom firmom. Tipa akciju BJB podrzala firma ta i ta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako to nije opcija, izvinite na omasci, ali da li bi davalac paketica mogao da se negde u sklopu akcije pomene? Jer ako bi, ja mislim da bih mogao odredjen broj paketica da sredim sa jednom firmom. Tipa akciju BJB podrzala firma ta i ta? Meni je palo na pamet da kontaktiramo neke firme, recimo BEBA KIDS, TODOR, TURBO LIMAČ, CHICCO i srodne koće koje distribuiraju program za decu, pa da vidimo i sa njima, kao i sa konditorskim kućama tipa SOKO ŠTARK, PIONIR, MARBO, JAFFA itd.itd... da se upravo na način koji i opisao pridruže akciji i samim tim bi bilo obezbedjeno mnogo više paketića nego što sami članovi mogu da sakupe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako to nije opcija, izvinite na omasci, ali da li bi davalac paketica mogao da se negde u sklopu akcije pomene? Jer ako bi, ja mislim da bih mogao odredjen broj paketica da sredim sa jednom firmom. Tipa akciju BJB podrzala firma ta i ta? Meni je palo na pamet da kontaktiramo neke firme, recimo BEBA KIDS, TODOR, TURBO LIMAČ, CHICCO i srodne koće koje distribuiraju program za decu, pa da vidimo i sa njima, kao i sa konditorskim kućama tipa SOKO ŠTARK, PIONIR, MARBO, JAFFA itd.itd... da se upravo na način koji i opisao pridruže akciji i samim tim bi bilo obezbedjeno mnogo više paketića nego što sami članovi mogu da sakupe.... I onda je mrmot zamotao cokoladu dao Bog da oni hoce da sponzorisu tako nesto, ali sam malo skeptik kad su te velike firme u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 23, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, maryjane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
REALIZATOR 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene i moju suprugu!!! Ali kako sam neiskusan biker (tacnije jos nisam ni poceo da vozim) mogu da vam budem pratnja!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene i moju suprugu!!! Ali kako sam neiskusan biker (tacnije jos nisam ni poceo da vozim) mogu da vam budem pratnja!!! ;D Ti bi mogao da ides ispred nas sa tim reflektorima i topis led ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...