acim 766 Napisano Octobar 8, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam ovog puta preduhitrio Đusija (Djusi_998) ;D Klasični izgled iz 70-tih godina, desmo L-Twin, 992 kubika, 2 ventila po cilindru, ubrizgavanje goriva, 92 konja, obrtni momenat 91 Nm, menjač sa 6 brzina, težina 185kg. http://thekneeslider.com/archives/2008/10/08/ducati-sportclassic-gt-1000-touring/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja.....A i dobar mu je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Octobar 8, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam ovog puta preduhitrio Đusija (Djusi_998) ;D Samo malo ;D Dobio sam danas obavestenje ali nemam vremena da se raspisem. Motor je uglavnom isti kao i standardni GT 1000 (pisao sam o njemu na naslovnoj u Modelima za 2008mu) Ali fala u svakom slucaju Dukatija nikad dosta 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 9, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SaFrshenstvo! Samo bih skinuo neke stvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nekako sam navikao na 900 ss look, pa mi ovo deluje previće British, što nije loše, ali mi bode oči... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan meni ne smeta taj pogled ka ostrvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...