Speedrunner02 56 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam od nekoliko osoba za automatsko podmascivanje lancs tj ds ima neki uredjaj. Dali to ima za svaki model posebno ili kako? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5562 Napisano Jun 17, 2021 Drug član, 2506 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan scottoiler, univerzalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Jun 17, 2021 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis, pravi i ugradjuje tako nesto ali mu uredjaj nema tako fancy ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima bolje...Čika Rajkov podmazivač lanca i lančanika Može i skraćeno ČRPLL Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Cika Rajko @Arakis na zalost vise nema na stanju tako da ostaju fensi marke, Scottoiler,Pro oiler,Cobrra Nemo... Cak su i Kinezi sada postali skupi zbog shipping-a a u stvari je kopija cobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima malo volje i znanja i krša u garaži, moze da napravi. Ja sam pravio nekoliko poslednji sa elektronskom kontrolom kapanja. Ima na forumu sve detaljno. Sastojci Bocica za ulje za kvacilo od Lade Nive, ima u prodavnici ili na KP 500 din Elektroventil (mi smo koristili onaj za benzin kada se ugrađuje plin u auto) oko 1.000 din nov Rucni ventil finog podesavanja (mislim da se koristi za pneumatiku ima ga na pijacama) kosta oko 300 din ili elektronski tajmer sa AlieExpresa 3-4 usd Metar onog silikonskog creva (vagres) misim da je fi6, ima ga svugde, kosta 50 din Prazan ulozak hemijske olovke ili ona cevcica sa wd spreja ili nesto slicno za kapalicu Bakarna ili celicna cevcica oko fi6 , 10ak cm da bude veza izmedju creva i kapalice i neko parce lima kako nocac Nekoliko plasticnih vezica Malo grunfa i eto podmazivaca ko hoce da se bakce sa time. Ko nece scotoiler... nije to to 100 dukata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Jun 18, 2021 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slabo sta ima sa Alija, to je catch.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Speedrunner02 56 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Moracu da namestim kad se vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...