*zeka* 1185 Napisano April 17, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice usluge i opremljenosti prodavnice sa opremom su losi. Mrzi ih da ti skinu jaknu sa ofingera da probas , a kad god pozoves da se raspitas za neki artkal a nemaju ga na stanju uvek stize za dve nedelje i tako u nedogled. Matori servisira svoj motor kod njih i zadovoljan je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano April 19, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan znam ih godinama,a nisu se bas ovajdili od mene jer uglavnom sam odrzavam motor,ali i pored toga znaju da izadju u susret tipa uzmi deo doneces pare ili donesi plocice za stelovanje ventila zamenicu ti za odgovarajucu debljinu,a to siguran sam ne bi rekao ni jedan serviser...izbegavanje starijih motora i krseva je normalno,tu se rad tesko naplacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 2 5 Napisano Jun 20, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan I ranije i sada zadovoljan njihovim radom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 21, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim u Srbiji je bas nezahvalno biti majstor. Ako radiš kako treba (menjaš loše delove, stavljaš nove ispravne sa garancijom, ne krpis i ne vezujes zicom, zakazujes prijem, ne piješ rakiju pivo sa musterijama) onda si papren, sisas na nulu, bezobziran, neposlovan, itd itd. Ako odbiješ takvu mušteriju a on ode kod nekog što krpi krpljeno onda se kaže, eto taj majstor mi uradio za 10% od cene i sve radi isto potpuno kao i da je novo stavio. Ako se ipak usudis da krpis(da bi nekima izašao u susret koji ne mogu da plate realnu cenu) onda nisi majstor ako nisi uspeo da zakrpis po nekim povoljnim cenama i u neko dogledno vreme. Stvarno nezgodno Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raven mt01 92 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: yamaha mt01 Prijavi odgovor kao problematičan Из Подгорице им довео интрудера. Јављам исход поправке, а за сад имам јако позитиван утисак. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFA_NS 8 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram kod njih da kupim motor u narednih mesec dana. Da li znate da li papirologiju mogu da resim na licu mesta ili treba vremena za to. Nisam u zemlji par poslednjih godina. Pa nisam najbolje upucen kako prenos i registracija funkcionisu. Btw jako mi je drago sto sam procitao ovoliko dobrih stvari o njima. Ja sam iz Valjeva, ali planiram da dodjem u Balosavu po bajk. Nadam se da necu pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja od 30.08. čekam termin za servis. Do sad sam samo dobio cene za deo usluge. Već se razmišljam da odem negde u Bg, što mi je 200km, ali nemam normalan bliži servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 200km nije puno. Ako ćeš time da dobiješ sigurnost i mir da se bzvz ne nerviras oko tudjih gluposti. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 24, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bobane koji servis radis na motoru, sta tacnije radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Treba da zamenim svećice, kočiono ulje, antifriz, možda prekontrolišem ventile, sinhronizujem usis, pomoću SDS dijagnostike podesim TPS i STPS. Osim ovoga, neki opšti pregled, savet ako još šta treba. Najviše mi je za ovaj STPS jer sam ga greškom pomerio kada sam podešavao TPS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 24, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio pre neki dan da kupim neki motor, imaju najmanje 15 motora u servisu i jos toliko ispred. Guzva im je ogromna i ne mogu stici svima po zelji da ugode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 24, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da ugadjaju, nego da usluzuju i za sta na kraju uzmu novac. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFA_NS 8 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da ugadjaju, nego da usluzuju i za sta na kraju uzmu novac. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk To si upravu 100 posto. Bitno da su strucni i produktivni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 24, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa usluzuju, samo mora da se ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod njih u prolazu i rekoše zakazuju 4 dana u napred. Ok, nikakav problem. Evo čekam gotovo mesec dana samo da mi se da termin, bilo kad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 24, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bobane , Raus iz Kraljeva ti je blizi a po meni dosta odgovorniji od Gagija. Rade pedantno i precizno, sve po manuelu. Moj burazer je kod njih odrzavao iKLEa i stroma i bio zadovoljan. Ja cu moj motor isto kod njega voziti kad nesto zatreba. Kad vidis njihove motore (od matorog i sina) bice ti jasno kakve su picajzle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za njega, ali ga nisam tražio. Sad neki dan ću do Kv pa ću ih baš potražiti i pričati sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 1, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Danas na ulazu u Kg.ostanem u defektu, otiso mi lezaj zadnjeg tocka,sta cu okrenem Gagija objasnim sta i kako je, samo je rekao budi tu dolazi kombi za tebe.Utovarili motor stigli u servis,u kratkom roku zamenjen lezaj i ja nastavio dalje,veoma profesionalno i odgovorno ophodjenje prema musteriji. E da, dok sam cekao kombi stao je kolega sa crvenim GS-om i ponudio svaku pomoc,ovim putem mu se zahvaljujem. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano April 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Posto u temi nije dugo pisano, evo da je ozivimo malo. Culi smo sve lepo o njima, ali nazalost mi smo imali nimalo lepo iskustvo, jako lose, aljkavo, ne profesionalno. Sto se mene tice sve najgore, treba ih zaobici u sirokom luku. Oglasili su motor Honda deauvil koju kolega @Štef trazi i ceka. Pri tom se nikad ne javljaju na tel i u sub ih nekako dobije i jos juce se cuju i kao jutros dolazimo da pogledamo i ako je motor dobar kupuje ga. Mi stigli u Balosavu ljudi sinoc prodali motor. Ajd sto nisu sacekali da pogledamo motor kao sto bi trebalo, kao sto je bilo dogovoreno, nego sto nije niko se udostojio da javi da ne dolazimo. Znaci izgubio si vreme, potrosio gorivo i nikom nista. Bas sam popizdeo, indijanci najgori sto se mene tice. To se ne radi takoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nekac89 5 Napisano Jun 5, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor sam vozio kod njih, sve sto je trebalo odradili su super. Sad kupio drugi, zovem ih jer treba da se resi problem na motoru i oni mi ladno kazu da ne prihvataju motore sa kvarom, a koji oni nisu servisirali?!?!?! Do sad ih hvalio i preporucivao, od danas vise ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem kako ne prihvataju motrore sa kvarom Ako misliš da im vratiš ili da ti srede - poprave / otklone kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, DarkoČa je napisao: Ne razumem kako ne prihvataju motrore sa kvarom Ako misliš da im vratiš ili da ti srede - poprave / otklone kvar Kako ne razumeš, stvar je prosta, Gagi možda smatra da se tu već izređalo XY majstora i sada takav motor dolazi kod njega. Imaju majstori takva iskustva a ne samo Gagi i niko ne voli takav pristup, najgore raditi iza nekoga pogotovo ako taj prvi ne poznaje dobro temu niti ima adekvatan alat. Ne može se pohvatati ko je šta radio, kao podmetanje kvara i kviz za pronalaženje rešenja. Samo to može da bude problem da ga ne primi, ništa drugo. Ako to ipak nije slučaj onda neka mu vlasnik objasni da je kupio polovan motor i vozio 1god kada je nastao kvar i da insistira da ga oni prvi pogledaju/poprave. Ako tada neće da ga primi i zakaže termin ako je u gužvi sada onda je po sredi nešto drugo u Balosavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, GixxerK6 je napisao: Kako ne razumeš, stvar je prosta, Gagi možda smatra da se tu već izređalo XY majstora i sada takav motor dolazi kod njega. Imaju majstori takva iskustva a ne samo Gagi i niko ne voli takav pristup, najgore raditi iza nekoga pogotovo ako taj prvi ne poznaje dobro temu niti ima adekvatan alat. Ne može se pohvatati ko je šta radio, kao podmetanje kvara i kviz za pronalaženje rešenja. Samo to može da bude problem da ga ne primi, ništa drugo. Ako to ipak nije slučaj onda neka mu vlasnik objasni da je kupio polovan motor i vozio 1god kada je nastao kvar i da insistira da ga oni prvi pogledaju/poprave. Ako tada neće da ga primi i zakaže termin ako je u gužvi sada onda je po sredi nešto drugo u Balosavi. Ok, tvoje viđenje stvari i slučaja. Što naravno može da bude X razloga koje kolega u gorepomenutoj poruci nije napisao već šturo i direktno, bez obrazloženja. Ne pravdam nikoga, ali kada ovako pročitam volim da mi jasno objasne u čemu je problem, zbog čega je nastalo a ne prema pretpostavkama, koje svako može shvatiti kako on lično želi, već prema činjenicma. Jer možda će nekome značiti - pomoći u odabiru sledećeg, budućeg servisera. Donekle razumem servisere, koji imaju takav stav i ne žele da upadaju u probleme, objažnjenja , kada primaju Motore koje je već neko detaljnije obrađivao, i kako ne bi kasnije imali još veću muku bolje da odbiju, što u ovom slučaju kolegi jeste smetalo i ima takav odgovor. Na žalost Kolegi želim da brzo i bez poteškoća reši anomalije na Motoru i puno sigurnih km. Promenio Avgust 6, 2021 član DarkoČa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Ako si iz Čačka provozaj se do Marinkovića pa mu ispričaj priču, skočiće do plafona Za @nekac89 opcija je i Marinković ali je savet da mu iskreno kaže za njega poznatu istoriju motora, koji je kvar i da li je neko otklanjao kvar pre Marinkovića ako će ga voziti kod njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Avgust 7, 2021 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan @nekac89 ako volis fabriku a ne krpljenja kojekakvih majstora iskrena preporuka makmoto visnjicka bg pronadji u temi na forumu Promenio Avgust 7, 2021 član floyd032 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...