M a R k o 393 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Neke novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Jun 4, 2021 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci,brz oporavaka mu želim!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jun 5, 2021 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak junace! Kolegama svaka cast za organizaciju i pronalazenje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3732 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 994 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novosti? Je li se kolega oporavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 19, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen, kolega bi trebao da izadje iz bolnice uskoro i verujem da ce javiti uskoro i sam! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 19, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Pusten je sa VMA na kucni oporavak, za sad da kucnem u drvo sve ide kako treba. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
y_van89 85 Napisano Jun 24, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB900F Hornet (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svim dobrim ljudima sa ove diskusije, a i diljem foruma!! Evo, konačno sam i ja smogao snage i vremena da se javim. Čitam celu temu, i zaista moram da se zahvalim svima koji su, evidentno, pomogli i/ili učestvovali u akciji. Kao što su filipfg i MarkoIv već napomenuli u objašnjenju, da nije bilo organizacije sa ove teme, i mog burazera , ja ne bih bio pronađen tako brzo. Uglavnom, ja sam pušten iz bolnice na kućno lečenje, oporavak još uvek traje - kosti srastaju, hematomi u mozgu se bistre, a opekotina na nozi će biti sanirana uskoro. U KBC KM su uradili ključnu stvar, oslobodili mi pluća drenažom, kako bih prodisao u punom kapacitetu. Od tog momenta sam ja u potpuno stabilnom stanju, bez većih problema. Još jednom, hvala svima na akciji!! Nadam se skorom i punom oporavku! PS: Pišite, ovde, slobodno... sada ću čitati redovnije i odgovarati. Promenio Jun 24, 2021 član y_van89 54 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 24, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred! I vidimo se Ivke uskoro! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano Jun 24, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, y_van89 je napisao: Zdravo svim dobrim ljudima sa ove diskusije, a i diljem foruma!! Evo, konačno sam i ja smogao snaga i vremena da se javim. Čitam celu temu, i zaista moram da se zahvalim svima koji su, evidentno, pomogli i/ili učestvovali u akciji. Kao što su filipfg i MarkoIv već napomenuli u objašnjenju, da nije bilo organizacije sa ove teme, i mog burazera , ja ne bih bio pronađen tako brzo. Uglavnom, ja sam pušten iz bolnice na kućno lečenje, oporavak još uvek traje - kosti srastaju, hematomi u mozgu se bistre, a opekotina na nozi će biti sanirana uskoro. U KBC KM su uradili ključnu stvar, oslobodili mi pluća drenažom, kako bih prodisao u punom kapacitetu. Od tog momenta sam ja u potpuno stabilnom stanju, bez većih problema. Još jednom, hvala svima na akciji!! Nadam se skorom i punom oporavku! PS: Pišite, ovde, slobodno... sada ću čitati redovnije i odgovarati. Ooo мајсторе, добродошао. Нек' су срећне ране јуначке. Лепо је чути те. Брз опоравак, па опет да се вратиш у седло. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17197 Napisano Jun 24, 2021 Integrisan, 5057 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, y_van89 said: Zdravo svim dobrim ljudima sa ove diskusije, a i diljem foruma!! Evo, konačno sam i ja smogao snage i vremena da se javim. Čitam celu temu, i zaista moram da se zahvalim svima koji su, evidentno, pomogli i/ili učestvovali u akciji. Kao što su filipfg i MarkoIv već napomenuli u objašnjenju, da nije bilo organizacije sa ove teme, i mog burazera , ja ne bih bio pronađen tako brzo. Uglavnom, ja sam pušten iz bolnice na kućno lečenje, oporavak još uvek traje - kosti srastaju, hematomi u mozgu se bistre, a opekotina na nozi će biti sanirana uskoro. U KBC KM su uradili ključnu stvar, oslobodili mi pluća drenažom, kako bih prodisao u punom kapacitetu. Od tog momenta sam ja u potpuno stabilnom stanju, bez većih problema. Još jednom, hvala svima na akciji!! Nadam se skorom i punom oporavku! PS: Pišite, ovde, slobodno... sada ću čitati redovnije i odgovarati. Dobrodosao nazad. Mozemo li znati tacno kako se dogodio udes? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 24, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nek si nam živ i zdrav!Nije bilo tvoje vreme!Samo snažno kroz život!Reci tom svetlu na kraju tunela i iza tebe koje se ugasilo...Ko što sam i ja rekao...Puš* ku*ac, ne trebaš mi sijati, na'ću put sam u mraku!!!Budi mi dobar!!!Edit:SineSinenemoj me volit samo zato što sam ti otacjebo tu pričuvoli me samo ako budem znaoiskrvariti tamo gdje te najviše bolii sineako zajebem ne opraštajja nemam prava na tomajci možešona je krvarilaja sam samo stojo i gledoi ne boj se životato prođe usputuradi što si naumioi ne obaziri sesrešćeš ljudisrešćeš i kretenati samo pruži rukuako uzvrati primiako nei ne treba tito je ruka od govanasrešćeš pičkisrešćeš i ženanećeš znati šta je otrov a šta melemdok se dobro ne isjećeši sineako se desia desiće seda nestane svjetla i ispred i iza tebene boj senastavi gdje si krenoi reci mirnone moraš ni svijetlit jebem ti majkunaću putu mraku samSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10105 Napisano Jun 24, 2021 Ne silazi, 2332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drug, drago mi je da se polako, i sigurno oporavljaš. Čovek može da ima sve u životu, ali sreća je, kao što znaš, najvažnija. A ti si je, fala bogu, bratu, i ostaloj braći imao, taman kad je trebalo... Brz oporavak ti želim ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jun 24, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
y_van89 85 Napisano Jul 6, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB900F Hornet (2003) Prijavi odgovor kao problematičan On 24.6.2021. at 13:33, TAZZ je napisao: Nek si nam živ i zdrav! Nije bilo tvoje vreme! Samo snažno kroz život! Reci tom svetlu na kraju tunela i iza tebe koje se ugasilo... Ko što sam i ja rekao... Puš* ku*ac, ne trebaš mi sijati, na'ću put sam u mraku!!! Budi mi dobar!!! Edit: Sine Sine nemoj me volit samo zato što sam ti otac jebo tu priču voli me samo ako budem znao iskrvariti tamo gdje te najviše boli i sine ako zajebem ne opraštaj ja nemam prava na to majci možeš ona je krvarila ja sam samo stojo i gledo i ne boj se života to prođe usput uradi što si naumio i ne obaziri se srešćeš ljudi srešćeš i kretena ti samo pruži ruku ako uzvrati primi ako ne i ne treba ti to je ruka od govana srešćeš pički srešćeš i žena nećeš znati šta je otrov a šta melem dok se dobro ne isjećeš i sine ako se desi a desiće se da nestane svjetla i ispred i iza tebe ne boj se nastavi gdje si kreno i reci mirno ne moraš ni svijetlit jebem ti majku naću put u mraku sam Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Hvala puno! Ovo je opasno-dobar stav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
y_van89 85 Napisano Jul 6, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB900F Hornet (2003) Prijavi odgovor kao problematičan On 24.6.2021. at 13:30, Motorcyclist je napisao: Dobrodosao nazad. Mozemo li znati tacno kako se dogodio udes? Može, naravno... Nema ničega interesantnog, definitivno. Tog jutra, kada sam polazio, donesem odluku da ću da nosim 'tank' torbu, umesto ranca na leđima, jer ne može da stane na ista, obzirom da imam putne torbe, kamp, i sve ostalo na sedištu iza mene. Krećem, i shvatam da nosač telefona, na kojem pratim navigaciju, ne mogu da vidm od te iste 'tank' torbe... . Kontam, prebaciću telefon na vrh 'tank' torbe, tu ima providne plastike, odatle mogu da vidim. Tačno, ali u zaklonu od Sunca... trebalo je da znam. Računam, "Nema veze, ne može to toliki problem da mi napravi... ionako ne moram da buljim stalno u njega.". Fatalna greška!! Realno krećem oko 11h, vozim se preko novog M. Obrenović autoputa, stajem kratko u Mrčajevcima, pa nastavljam za Kraljevo gde sipam gorivo i pravo za Rašku... stižem na Jarinje oko 13:30h, nastavljam dalje bez problema, osim što svako gledanje u telefon odvlači 1-2 sekunde vremena. Prolazim okrug Zvečan, i posle 10-15 kilometara, na segmentu gde se radi neki most preko Ibra, navigacija se gubi (javljaju se neke nove, neucrtane krivine). I tako ti se ja, som, zabuljim u telefon na malo više od 2 sekunde - a, znam da ne smem, niti imam potrebe - i produžim pravo u Ibar, umesto oštro levo kako vodi krivina.. To je moja rekonstrukcija događaja, budući da je poslednje čega se sećam moj pogled između leve ruke, kolena i rezervoara, sa nekmi šljunkom na zemlji - pretpostavljam da je to poslednje što je ostalo u glavi nakon gledanja u telefon. Promenio Jul 6, 2021 član y_van89 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 6, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sve kad se dobro zavrsi, kako su rane junace!?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
y_van89 85 Napisano Jul 6, 2021 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB900F Hornet (2003) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Chika Jimi je napisao: Dobro je sve kad se dobro zavrsi, kako su rane junace!? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Poslednja je aktivno sanirana, upravo... neka opekotina, rađeno presađivanje. Ključna kost, rebra, kuk zarastaju dobro... biće to u redu. Hematomi u glavi će se razbistriti vremenom. Sve u svemu, sad je sve u redu! Hvala na pitanju!! Promenio Jul 6, 2021 član y_van89 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 6, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, brz oporavak zelim! Mnogo si nas zabrinuo, a jos vise sml srecni sto se sve dobro zavrsava. Nego, je l' ima neka pikanterija iz bolnicke postelje, neka pohvala, cestitka, poseban pozdrav za sestru, spremacicu, doktorku? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nolanka je napisao: sestru, spremacicu, doktorku Pretpostavljam da mu je prepisano strogo mirovanje, a ti nabroja ceo ženski kolektiv bolnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2021. at 13:05, y_van89 je napisao: I tako ti se ja, som, zabuljim u telefon na malo više od 2 sekunde - a, znam da ne smem, niti imam potrebe - i produžim pravo u Ibar, umesto oštro levo kako vodi krivina.. Osvrnuo bih se na ovo, nevezano za motor ili auto, ista je priča. Jebeš navigaciju da gledaš gde su krivine, za to ti služe oči koje prate put. Navigacija neku ucrta, neku neucrta, nema rupe i rizlu na mapi. Nav samo da vidiš koliko još imaš do sledeće raskrsnice i to obavezno usporiš pre bacanja pogleda. Ništa sad novo nisam rekao, al eto, nažalost lični primer da se to zaboravi ili "ma samo 2 sekunde". Ivane, odmaraj, šmekaj sestre i izveštavaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 8, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan U buduće lakši gas i stići ćeš gde treba.Brz oporavak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Avgust 9, 2021 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 70 dana posle @y_van89 @filipfg Promenio Avgust 9, 2021 član MarkoIv 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 9, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Bravo bravo!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...