Gost Napisano Maj 30, 2021 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, MarkoIv said: Mi, organizovali se i krenuli u potragu..Policija nije nista ni pokusavala. Bankina ga je prebacila posto je bila kriva i bacila ga dole ispod puta ka Ibru, put je iznad a dole kao rupa. Zato se nije video sa puta.. Bravo momci, spasli ste kolegi zivot. Svaka cast i naklon do poda!!! Promenio Maj 30, 2021 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1155 Napisano Maj 30, 2021 Zainteresovan, 758 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za kolege. Još jedan svetli primer sloge i zajedništva bajkerske zajednice. Ovog puta tom slogom spašen je jedan zivot...Brz oporavak i što skoriji povratak u sedlo kolegi. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za kolege bajkere, svaka čast junačine!Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan "Policija nije ništa uradila". PA JEBEM TI, ko treba da uradi.. Svaka čast momci, učinili ste veliko delo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 30, 2021 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo me raduje što je kolega dobro. Mislim, biće dobro. Kod ovakvih situacija vreme je bitan faktor. Obično akteri ovakve nesreće ne mogu da se jave. Ne može da dovice pomoć, telefon je ako je na nosaču, odleteo ko zna gde. Ako je u tank torbi zakacen na motoru, motor je daleko i teško je doći do njega. Ako je u jakni desi se da se raspao od udarca i više nije funkcionalan. Sve je to iskustvo. Mi matori smo ovo sve već prošli, a vama mladima neka bude za nauk. Odlična je ovo ideja za GPS. Može nekom stvarno da sačuva glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Treba organizovati transport motora...Ne znam, da li Laki ima beše prikolicu...Ima li neko prikolicu?Auto sa kukom?Ako je naftarica, ja doniram 40Litara dizela... Stoji spremno u kantama od 10Litara, sipah evo pre 25 minuta...Ajmo mi sa strane da pomognemo ...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17909 Napisano Maj 30, 2021 Integrisan, 5278 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 30, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim, Nenad(Ivanov brat) i ja smo u Mitrovici, uskoro treba da odemo do bolnice da obidjemo Ivana. Da se zahvalim kolegama bajkerima iz Mitrovice, prave ljudine, nista ne bi uradili bez njih.... Zivi bili ljudi i cuvajte se 19 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoIv 269 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvečan, Beograd Motocikl: Cagiva Navigator 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo mi sve, hvala na pomoci. Probali smo motor da prebacimo u garazu ali nije dozvolila policija jer su radili uvidjaj i morali su oni da ga oteraju, to je na Ks teritoriji. Stigao je i Filip sa drugarom Nenadom(bratom povredjenog) kod nas, sve je kako treba..Kako je moglo, dobro je proslo. Pisace ovde cim nadje vreme. Pozdrav braco bajker, vidimo se u Trebinju! 22 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 758 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, LEGENDE! Samo da kolega bude dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 386 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momcima koji su ga pronasli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Maj 30, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudine! Kolegi da se što pre oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Maj 30, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 584 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Veliki pozz ljudine!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarefinska 2 Napisano Maj 30, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast momci Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci na angazovanju Svaka vam cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 30, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo junaci,bravo ljudi velikog srca. Kolegi zelim potpuni oporavak i nazad na drum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je cin koji vredi odlikovanja. Ovakva nesreca se moze svakome desiti. Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7838 Napisano Maj 30, 2021 -, 1766 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Treba povredjeni ili neko od ovih koji su ga pronasli ili decko koji je prijavio nestanak da proslede novinama, njihovim, zahvalnicu tamosnjoj policiji za bolenje kurca da ucine nesto iako je regularno prijavljen nestanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3525 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, ser je napisao: Treba povredjeni ili neko od ovih koji su ga pronasli ili decko koji je prijavio nestanak da proslede novinama, njihovim, zahvalnicu tamosnjoj policiji za bolenje kurca da ucine nesto iako je regularno prijavljen nestanak. Bila je vest na tv prva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 30, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Uh drago mi je da je pronadjen. Da se što pre i sto lakše oporavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1038 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I meni je laknulo, svasta mi je proslo kroz glavu, pogotovu sto i ja imam neki plan voznje kroz Kosovo. Decku brz oporavak! Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolege, naklon do poda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1467 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo mi sve, hvala na pomoci. Probali smo motor da prebacimo u garazu ali nije dozvolila policija jer su radili uvidjaj i morali su oni da ga oteraju, to je na Ks teritoriji. Stigao je i Filip sa drugarom Nenadom(bratom povredjenog) kod nas, sve je kako treba..Kako je moglo, dobro je proslo. Pisace ovde cim nadje vreme. Pozdrav braco bajker, vidimo se u Trebinju!Ja sam mislio, kada policija vrati vozilo, da se motor prebaci u BGD... Da bi mogao da se sređuje, ako ima šta da se sređuje... Ne znam kakva su oštećenja...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4972 Napisano Maj 30, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momčine! Još da se kolega potpuno oporavi, ponovo sedne na motor i imamo savršen scenario za blokbaster: Momak kreće na put i nestaje POLICIJU ZABOLE ALI BAŠ Brat i drugari iz BG-a kreću u potragu Momci iz Mitrovice takođe kreću u potragu Svi se spajaju Par sati kasnije momak je pronađen Završni kadar: Ivan kreće na isti put godinu danas kasnije, ovaj put konvoju sa ljudima koji su ga tražili i nama koji smo se nadali da će biti pronađen živ i zdrav Drž se Ivane! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...