shlem 8316 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Najava za ovu godinu 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Januar 27, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto su poranili ove godine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano Januar 27, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Nešto su poranili ove godine ? Jbt bas jesu... svakako ne propustam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Mart 5, 2022 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan to je pravi datum odrzavanja festa samo mislim da jedne godine nije održan a zadnji je tada bio pomaknut zbog covida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2628 Napisano Mart 6, 2022 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan I prošle godine je trebao biti u maju ali su odložili cbog covida, tako sam čuo ... Prosle godine sam se odusevio kad sam bio, ove godine ako Bog da i bude goriva dolazimo u još većem sastavu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14147 Napisano April 3, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan On 3/29/2022 at 8:42 PM, mali_veseljak said: Rezervisao sam smestaj. Tako da se vidimo ko dodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan И мени је у плану да дођем. Боже здравља па се видимо. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5425 Napisano April 4, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Hm mozda i ja dodjem, bice mi tad jos uvek registrovan moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5220 Napisano April 4, 2022 Pana, 518 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, lencuga je napisao: Rezervisao sam smestaj. Tako da se vidimo ko dodje Може неки инфо, помоћ ( не око виђања , око смештаја ) адреса , телефон , цена... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14147 Napisano April 4, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Jašim said: Може неки инфо, помоћ ( не око виђања , око смештаја ) адреса , телефон , цена... Posto odavde ide jedno 30 motora malo smo se razjurili oko smestaja i saznali da ce u tom periodu bas biti guzva, ja sam rezervisao preko Bookinga, 70 eura 3 noci, nedaleko od tvrdjave. Cene su sarenilo od 60 eura pa na vise. Nekih drugih kontakta nemam samo ono sto mogu da nadjem online. Imam doduse neku familiju tamo ali posto im se nisam javio 15 godina glupo je sad da im se javljam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 4, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Marko05 je napisao: И мени је у плану да дођем. Боже здравља па се видимо. Hm, ae vidi za smeštaj, kako šta, kolko bi išlo kolega, i Ja nešto preračunavam da se ide za BL 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, DarkoČa je napisao: Hm, ae vidi za smeštaj, kako šta, kolko bi išlo kolega, i Ja nešto preračunavam da se ide za BL Ови моји стручњаци из клуба неће знати до дан пред полазак, стандардно. Једино не знам да ли је бата @gavrela заинтересован, као и остатак екипе? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Marko05 said: Ови моји стручњаци из клуба неће знати до дан пред полазак, стандардно. Једино не знам да ли је бата @gavrela заинтересован, као и остатак екипе? Uvek brate, bio prosle god i dobro je bilo, uvek za akciju sa vama! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano April 4, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bilo bruka dobro, proveli smo se fantasticno, i voznja do tamo i sve ostalo. Ove godine, ako vreme posluzi, planiram Banja Luku i posle da produzim doMora, videcemo gde tacno...Svakako ne propustam hepening... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, gavrela je napisao: Uvek brate, bio prosle god i dobro je bilo, uvek za akciju sa vama! Тако је матори, идемо редно. Морам до 30.јула све обићи, после ме нема ни на мапи. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano April 4, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Osvezeno , dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 4, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, gavrela je napisao: Uvek brate, bio prosle god i dobro je bilo, uvek za akciju sa vama! Toooooo LEGENDOOOO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Резервисан смештај 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano April 4, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan A da neko napravi novu temu 2022 BL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine bilo extra, definitivno najbolji motoskup u okruženju, al što me smorio put kroz Bosnu, ograničenje 50 svugde, radari na sve strane, blagi užas, jedva se dovukli do Drine, mislim da preskačem ove godine, Trebinje mi se čini kao bolja varijanta, bar što se puta tiče! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano April 5, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan http://worldraftingchamps.com/wp-content/uploads/2022/02/IRF-WRC-2022-Full-logo-landscape.png http://worldraftingchamps.com/wp-content/uploads/2022/01/cropped-IRF-logo-GREY-180x180.png WRC 2022 Bosnia - IRF World Rafting Championships WORLDRAFTINGCHAMPS.COM With great pleasure the IRF invites all nationally selected teams to WRC 2022 Bosnia Poštovani svi, ujedno sa održavanjem Moto festa, održava se i svjetsko prvanstvo u raftingu (prilog), gdje je do sad prijavljeno 65 timova, tako da će užitak biti još veći, dobro nam došli veliki pozdrav zoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano April 5, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I učesnicima raftinga će biti zanimljivo da vide ogroman broj motocikala, koji će preplaviti grad, plus rok koncerti na tvrđavi...biće extra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano April 12, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bukiran Apartman Dajak...idemoooooo!!! Apartment Dajak, Banja Luka, Bosnia-Herzegovina WWW.BOOKING.COM Apartment Dajak is located in Banja Luka. Guests staying at this apartment have access to free WiFi, a fully equipped kitchen, and a terrace. Promenio April 12, 2022 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2022. at 13:09, mile fazer je napisao: to je pravi datum odrzavanja festa samo mislim da jedne godine nije održan a zadnji je tada bio pomaknut zbog covida. Nadam se da se ove godine sretnemo,veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...