ugac 1150 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhda je tu donja granica. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 14, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Biće da je tako.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6468 Napisano Maj 14, 2010 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da ga neko nije nalupao kad se tako ponasa, bajkeri su zaebana sorta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali samo na forumu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan e bas tako dobro si to rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja 0 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan ali samo na forumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da ga neko nije nalupao kad se tako ponasa, bajkeri su zaebana sorta On (Kocka) je jedan od starijih beogradskih bajkera, pa spada medju najzajebanije. Inace obozava klince koji sve znaju i dolaze bez kaciga i pri tom su jos u fazonu, sine, baki, brate, ovo, ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Maj 20, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da ga neko nije nalupao kad se tako ponasa, bajkeri su zaebana sorta On (Kocka) je jedan od starijih beogradskih bajkera, pa spada medju najzajebanije. Inace obozava klince koji sve znaju i dolaze bez kaciga i pri tom su jos u fazonu, sine, baki, brate, ovo, ono... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da ga neko nije nalupao kad se tako ponasa, bajkeri su zaebana sorta On (Kocka) je jedan od starijih beogradskih bajkera, pa spada medju najzajebanije. Inace obozava klince koji sve znaju i dolaze bez kaciga i pri tom su jos u fazonu, sine, baki, brate, ovo, ono... XAXAXAX Najaca situacija kad jedan celavac dovozi na prikulici razplupan motor.. Pita ga Kocka: ''Sta se desilo ?'' a celavac odgovara: Me udario sam u neku budalu isla u rikverc 120 na sat. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 29, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze kako da dodjem do Radeta Kocke ili da mi da adresu. HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti broj 063/211-892, pa će ti reći kada da dođes i kako da dođeš do njega. Inace je na Zvezdari u Tršćanskoj ulici, mislim da je broj 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Par iskustava sa kockastim, doteramo drugar i ja hondu cb 250 sa prolupalom bragastom. Kaze moram da otvorim pa cemo vidimo. U sustini zove i kaze, sve od bloka na gore bi trebalo da se menja jer je u aut-u, ali mozemo da nalijemo glavu pa da obradimo oslonce bregaste ali nema garancija koliko ce da traje. Odradi on tako, kinte se nema ni za lek. S obzirom na posao cena je bila vrlo niska, a pritom stavio i neki polovni lanac koji je imao u steku, naselovao karb, i naglasio "vodi racuna o ulju" i ne forsiraj ga visokim obrtajima. Motorce je vozeno nekih pola godine do kraja sezone bez problema i posle prodato. S strane kockastog sve vrlo korektno i vise nego profesionalno. A bilo je negde pocetkom 90'tih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Evo par zanimljivih slika iz Kockine radionice danas,bio mu je vrlo zanimljiv i redak BMW na servisu hp2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Radeta znam negde od otprilike `90-91-e. Odlican majstor, ljudina i jako korektan sa korektnim ljudima. Nisam ga dugo video, i svratio sam samo da ga vidim, usput povevsi i dvojicu komsija motorista, novopecenih poznanika. Jednom od njih je uz par saveta na sopstvenu stetu ("nemoj da diras karburatore, odlicno ti motor radi"), na brzinu pomerio ler gas, naravno nije hteo ni dinara da uzme ("ma sitnica"), a da napomenem da smo ga u stvari prekinuli u nekom poslu, ali je on stoicki podneo nase zadrzavanje . Covek koji popravlja motore (bar) cetvrt veka, bio u to vreme jedan od 3-4 jedina majstora u Beogradu, vec tada je slovio kao odlican ( i ne mnogo skup) majstor. Sada moze da bude samobolji. SVE PREPORUKE ZA RADETA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Radeta znam negde od otprilike `90-91-e. Odlican majstor, ljudina i jako korektan sa korektnim ljudima. Nisam ga dugo video, i svratio sam samo da ga vidim, usput povevsi i dvojicu komsija motorista, novopecenih poznanika. Jednom od njih je uz par saveta na sopstvenu stetu ("nemoj da diras karburatore, odlicno ti motor radi"), na brzinu pomerio ler gas, naravno nije hteo ni dinara da uzme ("ma sitnica"), a da napomenem da smo ga u stvari prekinuli u nekom poslu, ali je on stoicki podneo nase zadrzavanje . Covek koji popravlja motore (bar) cetvrt veka, bio u to vreme jedan od 3-4 jedina majstora u Beogradu, vec tada je slovio kao odlican ( i ne mnogo skup) majstor. Sada moze da bude samobolji. SVE PREPORUKE ZA RADETA !!! Taj novopeceni poznanik sam bio ja. Takodje sve preporuke za Radeta.. Pozdrav kolega pa se vidjamo na radnim mestima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reci da li Kocka radi samo mehaniku ili zna ponesto i oko elektrike??? Treba da vozim motor kod njega na servis a imam neki problem sa obrtaljkom pa da znam dal da cekam da vozim kod njega da i to sredi ili da idem kod nekog elektricara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan U sredu odvezao motor kod Kocke,danas ga preuzeo.....zamenjen lanac i lancanici i popravljen obrtometar kod elektricara... Sve najbolje o kocki,covek zna znanje,pregledao je detaljno motor....Jeste da je malo ozbiljniji i ima svoje trenutke ali sa kakvim sam sve ljudima u zivotu saradjivao on je odlican... Jos jednom sve preporuke za majstor Radeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 20, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Данас по први пут био код Радета, сав на "опрезу". Можда сам ја налетео на његову "чоколадну" страну али на мене је оставио утисак доброг мајстора и врло учтивог човека. Мислим да ћемо и даље сарађивати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonik 0 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno najbolji izbor od svih Bg majstora. Uvek je bio korektan sa cenom i uslugom! Kolko kosta dihtung glave za kuter sonik,kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonik 0 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kosta dihtung glave za kuter sonik,kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 507 Napisano Decembar 10, 2015 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne poveruješ da u ovoj temi više od dve godine niko ni slova da otkuca... E pa vreme je da malo osvežimo temu. Rade i ja smo stari znanci, još malo pa će biti 20 godina kako sam mu prvi put zakucao na vrata u Tršćanskoj, ali ništa više od toga. Niti ja kod njega imam ikakav 'kredit' niti je on meni do sada išta krupnije radio da bih mogao da ga objektivno ocenim. Sada je prava prilika za to. Elem, upravo sam preuzeo motor od njega i mogu samo da kažem da sam prezadovoljan i da ga iz sveg srca preporučim. Posebno sam zadovoljan cenom i nivoom usluge i, što mu, ponekad verovatno i osnovano, neki stavljaju na dušu, komunikacijom. Tražio sam da mi na Kawi odradi štelovanje ventila, demontažu starih i montažu novih teflonskih kočionih creva, promenu kočionog i motornog ulja, zamenu filtera ulja i benzina, servis prednjih i zadnjih kočionih klipova, štelovanje i sinhronizaciju karbova, detaljnu proveru ispravnosti svih bitnih delova motora i po potrebi servisiranje. Uradio je, naravno, sve to ali i mnogo više od toga što je bilo dogovoreno: Skinuo je, rastavio na ćelije i detaljno očistio karburatore, što na mom motoru nije uopšte tako mali posao, promenio sve o-ring gumice u karbonima, očistio i podmazao sve bitne komponente, proverio i očistio odušak, vratio nedostajuće originalne zegere, proverio i dotegao šrafove i odradio još mnogo toga da motor izađe iz radionice u bitno u boljem stanju nego kad je ušao. Pitao sam ga pre početka rada za okvirnu cenu (od - do) a znamo dobro da na vremešnom motoru gde često jedan posao neočekivano otvara sledeći nije nimalo lako sagledati šta te sve čeka. Cena, i to ona 'gornja', bila je značajno niža od konkurencije. Pritom, sigurni ste da čovek zaista uradi na najbolji i najsavesniji način sve što je dogovoreno. Pun iskustva i vrlo pedantan i temeljan u radu. Pošteno i profesionalno pristupa poslu i ne kocka se sa ugledom koji je decenijama gradio. Prilikom preuzimanja motora rekao mi je na šta bi trebalo da obratim pažnju i šta bih sam mogao da odradim bez mistifikacija i bilo kakvih zavlačenja. Da ima svoje bubice - ima ali imamo ih svi, zar ne!? Moji motori će nadalje kod njega biti na servisu za sve ono što ne umem, ne želim i nemam alat da uradim sam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 17, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa svima gore sta su napisali za Radeta.......odlican majstor. Svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao loše iskustvo ,Čovek je za penziju,nema on više živaca za taj posao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Februar 9, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao loše iskustvo ,Čovek je za penziju,nema on više živaca za taj posao.... Bilo bi lepo da opises situaciju i sta ti se desilo. Ova tema i ostale sluze za to malo je bzv ako je lose iskustvo napisati samo to -"imao sam lose iskustvo" Daj da cujemo ocemu je rec, da se i ostali "ne nasankaju na istu foru"... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Februar 9, 2016 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Da ne poveruješ da u ovoj temi više od dve godine niko ni slova da otkuca... E pa vreme je da malo osvežimo temu. Rade i ja smo stari znanci, još malo pa će biti 20 godina kako sam mu prvi put zakucao na vrata u Tršćanskoj, ali ništa više od toga. Niti ja kod njega imam ikakav 'kredit' niti je on meni do sada išta krupnije radio da bih mogao da ga objektivno ocenim. Sada je prava prilika za to. Elem, upravo sam preuzeo motor od njega i mogu samo da kažem da sam prezadovoljan i da ga iz sveg srca preporučim. Posebno sam zadovoljan cenom i nivoom usluge i, što mu, ponekad verovatno i osnovano, neki stavljaju na dušu, komunikacijom. Tražio sam da mi na Kawi odradi štelovanje ventila, demontažu starih i montažu novih teflonskih kočionih creva, promenu kočionog i motornog ulja, zamenu filtera ulja i benzina, servis prednjih i zadnjih kočionih klipova, štelovanje i sinhronizaciju karbova, detaljnu proveru ispravnosti svih bitnih delova motora i po potrebi servisiranje. Uradio je, naravno, sve to ali i mnogo više od toga što je bilo dogovoreno: Skinuo je, rastavio na ćelije i detaljno očistio karburatore, što na mom motoru nije uopšte tako mali posao, promenio sve o-ring gumice u karbonima, očistio i podmazao sve bitne komponente, proverio i očistio odušak, vratio nedostajuće originalne zegere, proverio i dotegao šrafove i odradio još mnogo toga da motor izađe iz radionice u bitno u boljem stanju nego kad je ušao. Pitao sam ga pre početka rada za okvirnu cenu (od - do) a znamo dobro da na vremešnom motoru gde često jedan posao neočekivano otvara sledeći nije nimalo lako sagledati šta te sve čeka. Cena, i to ona 'gornja', bila je značajno niža od konkurencije. Pritom, sigurni ste da čovek zaista uradi na najbolji i najsavesniji način sve što je dogovoreno. Pun iskustva i vrlo pedantan i temeljan u radu. Pošteno i profesionalno pristupa poslu i ne kocka se sa ugledom koji je decenijama gradio. Prilikom preuzimanja motora rekao mi je na šta bi trebalo da obratim pažnju i šta bih sam mogao da odradim bez mistifikacija i bilo kakvih zavlačenja. Da ima svoje bubice - ima ali imamo ih svi, zar ne!? Moji motori će nadalje kod njega biti na servisu za sve ono što ne umem, ne želim i nemam alat da uradim sam. nadam se da si čoveka "počastio" barem sitnišem u visini jedne kafe....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...