Jump to content

Moto Zajednica

VFR 750 radi kao traktor, znate li sta je u pitanju?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova

da da da da, sad kad si rekao setih se... ja to zovem bendix spojnica... a ono na sta sam malopre mislio je iberlauf... pobrkao sam...

jbg, slabo znam "majstorske" izraze za stvari o kojima nisam mnogo pricao s nekim... na faxu nas ipak uspeju naterati za vecinu stvari da koristimo "fakultetske" izraze :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1261 postova

Crkavanje tog klipa je posledica dugotrajne raštelovanosti karbova, odn verovatno ispiranja. Inače zbog konstrukcionog rešenja na tom agregatu retko dolazi do zakucavanja.

A ono o saranjivanju je lokalna šala, misli se na pre ćeš ti da omatoriš i pustiš kašiku, nego što će on da te ostavi na drumu. Jel ti sada lakše ;D ;D ;D ;D

Frajlauf, ruta libero, starter kluch, iliti bendix je gomila imena za jednu te istu stvar...

Moram da se pohvalim... Ipak sam ga kupio! Jeste da masina zvoni ko saborna crkva ali ja i moj brat mislimo da nije nista strasno i da ce raditi jos bar 20000 km bez otvaranja masine... ALi to je jos uvek samo misljenje, sat ce da bude serija dijagnostike, stelovanja i sitnih popravki i ciscenja, moram da mu izmerim kompresiju, izmerim pritisak ulja u motoru, da mu ocistim karbone, nastelujem i sinhronizujem, pregledam i nastelujem klackalice odnosno ventile, da mu malo namestim oklope oko fara, nekako se vizir sa retrovizorima usmerio na stranu, pa su mi retrovizori skoro beskorisni, zamenim ulje i filter, pregledam filtere vazduha i goriva... Ide zima pa necu imati problem da to odradim, samo da zavrsim par ispita sledece nedelje i idem u selo da ga radim... PS koliko bi trebalo da izadje registracija za mog novog mezimca?

Inace, platio sam ga citavih 1070e... :) Mislim da je to dobra cena... Racunao sam i da mi crkne motor, kad bih ga prodavao u delovima izvukao bih 900-1000e...

Sta vi mislite o tome?

Čestitam koljeza!

Ovo je najlepša vest danas! Ajd pa da što pre tandrčemo u duetu a i šire!

EEE, neka je sa srecom, puno bezbednih km ti zelim

Hvala, hvala... Potrudicu se da sredim motor za vozanje i da ga registrujem pre sledece sezone, ali nemogu da garantujem...

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

cestitam, mogao bi da ubacis neku sliku da vidimo masinu ;)

cestitam, mogao bi da ubacis neku sliku da vidimo masinu ;)

dobra ideja, koje se ja nisam setio na zalost... cim odem na selo - gde je motor - slikam i postujem ovde...

• Svrati ponekad, 349 postova

moja VFR je preshla preko 70 000km,pomalo se jedino chuje sa desne strane lanac od uljne pumpe..

morash da shvatish da je to V4 motor i da ima totalno drugachiji zvuk od rednog motora..

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Kvarisa zivo me interesuje koji ti je mozak rekao da bezis od vfr-a!!!!!

Nisam cuo da je i jedan vfr zakovao.

sto se tice kolometraze nema sanse da je presao 37.000 pre je 237.000 ali nije to strasno ima ti da se navozas bar jos 50.000.Ali prvo nasteluj ventile ja tipujem da je to problem,a taj fralauf ili ti bendiks nije problem.Evo kako sam ga ja resio...

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19049.0

A rolnice i opruge sam kupio za dzab dzabe ,stoje mi neotpakovane org.Pa ako ti zatreba,javi.

A tek ovo

Nemam susku za bolji motor, jer sam veciti student

a mi glupo da dam 400e za full generalnu i da posle nekog vremena predjem da veci motor, jer mi je i dalje slab, spor...

Ti ocigledno nisi vozio ovakav motor.To nije R nego F i za F-a ima fantasticne performanse.

Ajd ti to malo presteluj i provozaj dok je jos lepo vreme pa se javi da odemo u neku voznju,makar se nasli na pola puta.

Ako treba neka pomoc javi se

Puno pozdrava i Srecno!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja