Jump to content

Moto Zajednica

Honda VFR 1200 f

Recommended Posts

• Drug član, 1597 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

Klasican preprodavac hahahaha...

salu na stranu , stav je sledeci - da ovaj motor ima redna 4 i lanac umesto kardana - bio bi savrsenstvo ...

motor mi je legao ok , ali taj retardirani zvuk v4 , i sta je sve u stanju da izadje od zvukova iz tog motora - moras bas puno da ga volis da bi mogao da zivis sa tim..

metnuo ga na oglas , ako ode ode , ako ne - jebi ga , vozicu motor koji zvuci kao skuter na steroidima :(

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1538 postova
salu na stranu , stav je sledeci - da ovaj motor ima redna 4 i lanac umesto kardana - bio bi savrsenstvo ...
motor mi je legao ok , ali taj retardirani zvuk v4 , i sta je sve u stanju da izadje od zvukova iz tog motora - moras bas puno da ga volis da bi mogao da zivis sa tim..
metnuo ga na oglas , ako ode ode , ako ne - jebi ga , vozicu motor koji zvuci kao skuter na steroidima
Au Darko, brate mili, pa ti bi da zaratiš sa pola članova foruma u jednom komentaru. default_0namigivanje.gif
  • Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7368 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder
Pre 11 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

metnuo ga na oglas , ako ode ode , ako ne - jebi ga , vozicu motor koji zvuci kao skuter na steroidima :(

V4 ima brutalan zvuk, kad ima radilicu na 180 stepeni, kao VFR 750 rc24, rc36,VFR 800FI, aprilia RSV4... ali Honda je iz nekog (njima znanog) razloga u 1200-tku ubacila radilicu na 360 stepeni s kojom ima sranje zvuk.

• Drug član, 1597 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

@lomitelj- imam neke drugare kojima se ovo svidja. Meni ne ..

kazu , sa otvorenim auspuhom cuje se kao gp motor. 
odgledao sam jedno milion klopova na YT sa svim mogucim komb , ali mi se ne svidja ni jedan

• Drug član, 1538 postova

@Darko Mihajlovic Opušteno, meni ne smeta nego si spomenuo V4, nema nas nešto posebno mnogo sa tim motorom, svakako smo posebna priča jer ne marimo mnogo ali onda si opleo i po kardanu. E tu si propelere u oko dirnuo! :D Čuvaj se sada.

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 488 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer 600

@lomitelj ne gledaju propelerasi ovu temu ....bezbedan je ....ali ovaj motor je  top ...nema ih mnogo pa nisam bio u mogucnosti da ga izbliza vidim, par puta samo u prolazu, ali ako se poklope neke kockice  nadam se  da cu imati jedan ovakav u garazi jednog dana. 

• Hronični Motociklopata, 7368 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Ja bi bas voleo da imam kardan na Kawi, pun mi kurac ciscenja i podmazivanja lanca, ili sam omatorio pa mi mrsko ne znam ni ja vise... :D 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 401 postova
  • Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA
Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao:

V4 ima brutalan zvuk, kad ima radilicu na 180 stepeni, kao VFR 750 rc24, rc36,VFR 800FI, aprilia RSV4... ali Honda je iz nekog (njima znanog) razloga u 1200-tku ubacila radilicu na 360 stepeni s kojom ima sranje zvuk.

Morali su tako da bi motor bio kompaktniji a zapremina i snaga veći u odnosu na vfr800. Taj motor je inženjerski gledano, remek delo. A sto se tice zvuka, jbg, to je što je. I bmw bokser se čuje isto tako, kao freza. 

Promenio član Overpressure
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 585 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Ove mašine su izuzetne za vrhunske poduhvate. Pouzdanost na nivou.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja