Gums 916 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam koristio Yamaha My Ride, sviđala mi se jako radi jednostavnosti, snimljene rute i kratke statistike gdje sam pratio ugao naklona. Sada sam je opet počeo koristiti ali vidim da ne pokazuje točno i rado bih našao mesto drugo. Još isprobavam EatSleepRide i neki app od Pirelli. Ali iz nekog razloga svi daju čudne vrijednosti ugla naklona, a srednja brzina se isto razlikuje. Imate nekih prijedloga ili iskustava? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Probaj calimotoSent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Maj 8, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Drive Mode Dasboard.. ima puno opcija.. mada ne radi kao navigacija. Sve najbolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Probaj calimotoSent from my SM-N975F using TapatalkHvala. Bas čitam odzive na storu. Probati ću na sljedećoj vožnji. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Drive Mode Dasboard.. ima puno opcija.. mada ne radi kao navigacija. Sve najbolje..Izgleda da na storu imam samo dostupnu verziju za automobil (sučelje za korištenje poziva, poruka i ostalo). Ali radi navigacija. Plaća se ovdje u storu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Sygic" navigacija. Ima opciju snimanja vožnje sa podešavanjem dužine snimka. Od 5 do 45 minuta. Pravi tri snimka i kada ih završi počinje četvrti a pri tom briše najstariji i tako zauzima uvekmistu memoriju. Može da se podesi da radi u pozadini, dok je navigacija na ekranu. Snimci se lako prekopiraju ako je potreba za čuvanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na ovakvu statistiku kada sam rekao za snimanje vožnjeIma tamo takva opcija?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ne. U tom slučaju preporuka za "Calimoto". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ivan Gojkovic 's tour: Va Trebinje - RBiker.com WWW.RBIKER.COM Ivan Gojkovic recorded a 352 km long tour on RBiker.com app. Name of the tour: Va Trebinje Rbiker ima ovakve stavke u prikazu. Ne znam da li tako nesto trazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ću obavezno probati. Hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Maj 10, 2021 motoras, 2466 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam instalirao Relive. Vidim da je dosta ljudi koristi u Japanu u Gpz900r grupama na Fb. Ima ekstra 3d prikaz rute, ali nisam jos provalio kako funkcioniše. Prati podatke kao što su maksimalna i prosečna brzina, nadmorska visina, trajanje vožnje... Vidim. Da pamti rutu, ali tu u 3d još ne znam kako. Moguće je i da treba da se plati, jebem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 10, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je napravila besplatna verzija Relive aplikacije: Relive 'Subotnji krug' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Subotnji krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara prikaz kako je na Yamaha MyRideJedina zamjerka je u točnosti prikaza ugla naklona (Lean angle). A to koristim da popratnim svoj napredak…Koliko sam vidio naći app da daje taj podatak nije lagano. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Maj 11, 2021 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, smiljke je napisao: Ovo je napravila besplatna verzija Relive aplikacije: Relive 'Subotnji krug' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Subotnji krug Ja je već duze imam, kad istekne taj neki gratis period, ne dozvoljava toliko kačenje slika u free verziji. A inače je dobra radi vodjenja statistike o vremenu i duzini trajanja vožnje (po mesecima, godinama,...) i možeš da biraš vrste aktivnosti (kola, pešaćenje, trčanje, motor, i sl.). Nije za analaizu same vožnje jer ne pokazuje nista osim prosečne i maximalne brzine na toj vožnji. Za moje potrebe sasvim dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan App Rbiker koju sam ti predlozio mislim da nema merenje nagiba, ali ima ove ostale stavke koje si postavio.Dok sam vozio sportske motore koristio sam Diablo Super Biker i sa njom sam bio zadovoljan. Bila je precizna cak i u slucajevima kada sam telefon nosio u dzepu jakne, a ne na nosacu.Kad kazem precizna mislim na to da se nije desavalo da mi pokaze nagib u levim krivinama od 65 stepeni, a u desnim 12, vec da se u 1-2 stepena razlikuju leva i desna strana, sto smatram da je normalno odstupanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gums 916 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Vyksa, Rusija Motocikl: Ducati Multistrada 1200 (Nastya) Prijavi odgovor kao problematičan Da Diablo super biker sam isto probao. Zaista ima prikaz svega sto treba. U zadnji mjesec mi je prekidao tijekom vožnje snimanje tako da sam rijetko imao cijelu vožnju. Možda je do telefona ili sto ne vole raditi paralelno sa navigacijom? Budem probao još da vidim sto joj smeta. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Maj 11, 2021 Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti telefon gasi app koja radi u pozadini kako bi oslobodio memoriju za rad uredjaja. Imas opciju zakljucavanja, da ti je telefon ne gasi, ali nisam dovoljno vican tome da mogu da ti objasnim preko foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim open street maps jer podrzavaju import gpx putanja, snimanje preko toga sa varijabilnim vremenskim korakom i da ti na kraju tabelu koja prikazuje kojom brzinom si isao na kojoj deonici, koja je bila nadmorska visina i slicno i svo to vreme moze da radi kao prava navigacija, a mozes da minimizujes i da stavis telefon u dzep da ti ne jede bateriju toliko. Takodje, podrzava offline mape, ima dosta off deonica, ako nema, importujes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jul 13, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedan glas za Relive. Ima sve sto meni treba, supet je interfejs i u besplatnoj verziji skroz dobro radi.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...