StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o kupovini ovog modela? Mene zanima prvi mi je motor i potpuno sam neupucen, mene brine samo njegova tezina od 270 kilograma. Ja imam 80kg znaci prilicno sam tanak kako cu ja hendlati ovaj motor. Nasao sam na oglasima covek izbacio prilicno ocuvan model. I da li uopste uzimate u obzir godiste motora pri kupovini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odličan, godište ne igra ulogu ako je održavan motor. Imao sam GPZ 1100 1995 god. slatko se navozao, težina se ne oseća, koliko KW je taj? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, badzabajker je napisao: Motor je odličan, godište ne igra ulogu ako je održavan motor. Imao sam GPZ 1100 1995 god. slatko se navozao, težina se ne oseća, koliko KW je taj? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Ovaj je 100kw tako pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Super, moj je bio slabiji i prezadovoljan sam.Daj link od tog? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slabiji u smislu da nema trenutnu snagu, jako pitom, ali ide normalno preko 200, umerena vožnja 80-120 4.5 l Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Suvozačicu i kofere ne oseća. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, badzabajker je napisao: Daj link od tog? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Poslao sam ti privatnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, StariVuk je napisao: Mene zanima prvi mi je motor i potpuno sam neupucen i odmah na 130ks, mašala... Možda je do mene, al ja sam zadovoljan sa 50ks, može i on da potegne, koliko meni treba.. Al dobro, reče kolega da ide 200kmh ko od šale, to je ok, za prvi motor... Razmisli još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, nafetS je napisao: i odmah na 130ks, mašala... Možda je do mene, al ja sam zadovoljan sa 50ks, može i on da potegne, koliko meni treba.. Al dobro, reče kolega da ide 200kmh ko od šale, to je ok, za prvi motor... Razmisli još jednom. Druze vozim brze automobile vec 10 godina i nijedan sudar nisam napravio - sto bi znacilo da znam da se kontrolisem. Mozes mi dati i h2r kad nisam kreten da ga vozim 200 kroz grad i da se slupam. Znam sta je opasnost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1549 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1299 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto znas o brzim automobilima i o voznji na 4 točka ti ništa ne vredi na 2 točka... Al ajde.. Nek ti bude. Srećno u svakom slučaju.. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Sve sto znas o brzim automobilima i o voznji na 4 točka ti ništa ne vredi na 2 točka... Al ajde.. Nek ti bude. Srećno u svakom slučaju.. U pravu si ja sam prenaglio. Vozio sam do sada samo skutere 50ccm i u pravu si, motor te vuce da dodajes gasa i da se navijas. Uzeo sam ovaj motor samo u razmatranje, jer je jako dobra masina, ima snagu a opet s druge strane nije toliko startan kao neki R. Kultivisane su masine. Samim tim sam mislio da pazarim masinu na kojoj cu se uciti i voziti godinama. Imam mnogo troskova zivotnih,zeleo sam 2 muve jednim udarcem da ubijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1549 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1299 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na dodavanje gasa, ima tu mnogo drugih stvari. Recimo sama tezina motora, zatim snaga, izlazis iz krivine i preteras sa gasom, zadnji kraj proklizava i baca te kao na rodeu sa bika. Treba gledati laksi motor sa abs. Znam da je skuplje ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Maj 6, 2021 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neko se zajebava. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj te sigurno neće zbaciti na dodavanju gasa, toliko je pitom da koliko ga god zavrneš on ide svojom meromSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, badzabajker je napisao: Ovaj te sigurno neće zbaciti na dodavanju gasa, toliko je pitom da koliko ga god zavrneš on ide svojom merom Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Evo covek govori iz iskustva. A cuo sam na jos strana istu stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16383 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki GPZ 1100 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki GPZ 1100, 1998. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 32000 km, Požega. Cena 2.450 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Motorcyclist je napisao: Kawasaki GPZ 1100 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki GPZ 1100, 1998. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 32000 km, Požega. Cena 2.450 € - Motori - Polovni Automobili Sta kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6564 Napisano Maj 6, 2021 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko onda vredi sprava iz 2006...10...12...ako je ovaj bez malo 2500. Zezao se neko ili ne...ovo je bre čista ludost. Po mnogo osnova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16383 Napisano Maj 6, 2021 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Valjda video i on da ostali dizu pa je skocio sa oko 2000 na evo 2500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariVuk 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ludnica. Dole kaze o ceni nema pregovora. Sve ukupno te izadje 3000 da izadjes na put. Mnogo je kume.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve u životu postoje određeni nivoi a pogotovo za dva točka,a to su vrtić, predškolsko, osnovna škola, srednja i fakultet.Iz iskustva pošto sam 66 godište.Samo dobro nameran komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 10, 2021 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam bukvalno isti motor, vozio ga par godina, ni jedan problem nisam imao sto se tice mehanike, udoban, brz, malo tezi u pocetku ali sam se navikao, posto sam sa endura presao na njega. Masina kao na ZZR 1100, ali dosta pitomija, akcenat na obrtnom momentu, kao kamion je, ali moze da poleti kad malo sacekas, ja sam isao do 280kmh, pista na Batajnickom aerodromu. Ne znam koliko je za prvi jaci motor ali ok, ako je covek normalan i ako on vozi motor a ne motor njega moze da bude ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...