Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio MP3 250/300ie

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1
Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao:

Teski tricikl, definicija:

• TESKI TRICIKL je motorno vozilo sa tri tocka, simetricno rasporedjenih u odnosu na srednju podzunu ravan vozila, cija
    najveca konstruktivna brina, bez obzira na nacin prenosa, prelazi 45 km/h, ili sa motorom cija radna zapremina motora kada vozilo ima motor sa unutrasnjim sagorevanjem sa pogonom na benzin prelazi 50 cm3, ili cija najveca efektivna snaga motora prelazi 4 kW kada vozilo ima motor KOJI NIJE NA BENZIN

Ovo jeste u zakonu, a zašto onda sa B može da se vozi samo verzija sa nožnom kočnicom ako je u smislu zakona i bez nje teški tricikl ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1782 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Kada se pomene tricikl na forumu mi pomislimo na MP3, Tricity…. Ali i ovo su tricikli

IMG_5310.jpeg.ab3e36fe7f49c7e42c7c1663313bc44d.jpegIMG_5309.jpeg.4d52db4688672bdb68c62898d8556208.jpegIMG_5308.jpeg.0082b2f1acb353abbada92f57ab81d9e.jpegIMG_5307.jpeg.e02773446685a4017071e9ee6dc07f4e.jpeg

Za skutere tricikle kao MP3 znamda razmak izmedju prednjih tockova mora biti malo veci od 40cm, mora da ima isturene zmigavce i noznu kocnicu da bi se vozio sa B, da li ima neki dodatni clan u zakonu ili koja je zackoljica to vec ne znam

• U prolazu, 7 postova

Hocu sad preko zime da skinem plastike da odnesem na farbanje posto imam te sitne ogrebotine i dok je raspremljeno hteo sam da odradim sledece:

1. Da podmazem sva 4 lezaja u prednjoj viljusci - Koju mast da koristim? I na koliko NM se zatezu?
  2. Zamena ulje u tiltlock sistemu - Koje ulje ide?
  3. Zamena ulja u kocionom sistemu.
  4. Zamena ulje i filtere - ordjadjeno.
  5. Nov kais i rolnice i ciscenje kvacila.
  6. Zamena ulja u diferencijalu.
  7. Da vidim zasto rucna ne radi, ako je zveknula sajla da li kupiti novu ili remontovati, sta jos moze da crkne?
  8. Na levoj rucici kocnice onaj stop prekidac je vrv crkao, posto cim pipnem rucicu kocnice ono odmah sija pozadi kao da je stisnuta kocnica, vidim toga ima da se kupi i nije skupo pa kad skinem videcu koji je.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja