boza_kg 4727 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 3 i kusur godine, tek smo na 15.000 km pređenih. A vozim skoro svaki dan, kratke relacije očigledno. Ponekad mi dune da ga menjam, al onda zaključim da mi treba mnogo para za nešto malo bolje, pa odustanem. A i ovako, pali, radi, ide... Ne pravi probleme, završava moje potrebe, a čak bih rekao da se tek sad razradio kako treba Promenio Septembar 8 član boza_kg 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 132 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš novca menjaj, ako ti novac naravno nije bitan. Ako ti ovaj završava posao, onda si miran barem još toliko. Gledam po sebi, meni je najveći gušt vetar u kosi, a to sam imao i na Tomosu, tako da za uživanje treba želja i naravno nešto novca, a sve preko je luksuz. Gledam to po nama, nekada se Fićom putovalo po 800 km, a meni je sada teško da sa novim autom vozim do Grčke, uz klimu, adaptivni tempomat, kožu...jbg utrne mi guzica.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-under 1 Napisano Septembar 11 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci. Ja sam Aleksandar. Iz Krusevca sam i trazim da kupim skuter. Obzirom da sam oko 195cm, svi koje sam probao, ili seo na njih su mi bili mali. Cini mi se da je ovaj prava mera za visoke ljude, ali koliko vidim nema ga novog u ponudi. Bozo, da li bi mogao da vidim tvoju masinu? Ja sam cesto u Kg-u, makar jednom nedeljno. Ucinio bi mi veliku uslugu jer sam u dilemi sta da odaberem. Ukoliko si raspolozen, vodim na rucak u Biblioteku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Septembar 12 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Poslao sam ti broj, pa se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Septembar 18 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam se sa kolegom @Alex-under, drago mi je što smo se upoznali. I on ima muku da izabere skuter po svojim gabaritima, a ovaj mu sasvim paše, rekao bih. I opet moram da kažem, velika je greota za novi 350 model, što neće da ga uvoze. Jednostavno, takvog nema na tržištu - da bude tako komotan, a opet tako agilan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-under 1 Napisano Septembar 26 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Bozo, puno si mi ucinio. U zdravlje da te sluzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Ponedeljak u 12:16 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeee, izboksovao sam ćoše u firminoj garaži, da tu prezimimo Lepo mu je i toplo tu, nikome ne smeta, najlepše mi je što mogu uvek da ga izvezem kad mi se ćefne, da se ne patim više sa blokiranom kapijom. Oprao sam skuter pre garažiranja, osušio lepo, pre neki dan i promenio ulje, da se ne kiseli štrokavo preko zime. Ne skidam nikad ni klemu ni aku, ne bockam na punjač. Tokom zimskih meseci, kad je lepo vreme i kad ufatim momenat, malo ga provozam, i to mu je to. Ćao bejbi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano pre 5 sati Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo se za sezonu Imam i jedno staro Malossi kvačilo, već jedno 6-7 godina, pa sam rešio da ga ponovim. Stigle nove lamele, ublaživači, nove bele oprugice... Ni stare pakne nisu previše pojedene, ali su izgubile formu, i ne hvataju baš lepo. Nove su doduše baš mesnate. Interesantno, delići za zamenu koštaju skoro duplo manje od celog novog kvačila, mada nije mnogo preostalo delova od starog Namontirano: Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...