N e g r o 307 Napisano April 27, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju iz naslova... Bio na forumu u vlasništvu JevtaNS, posle toga dva vlasnika ukupno 3 godine i par hiljada km.... od prošle godine kod mene. Sredjen, vozi se svaki dan :-) Cena za forum bez kofera: 1555€ Evo link ka oglasu da ne pretrpavam slikama sve.... detalji isto tamo.... Samo je ovde cena niža, naravno... Suzuki GSXF 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSXF 750, 1999. godište, Touring, vozilo prešlo 80000 km, Mladenovac. Cena 1.721 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 22, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za Strom650 ili F800 uz moju doplatu. Doplata realna koliko i ponuda.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 30, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Nova forum cena: 1515E. Smanjena je i na oglasima. Ajde da napišem i ovde, da se ne juri po oglasu: Masina servisirana, ustelovani karburatori i ventili, ima produzeni zatamnjeni vizir (dajem i original), centralni stender, top titanium od gsxr1000 (nemam original), ugrađen automatski podmazivač lanca. Masina u više nego solidnom stanju za svoje godine. Ne trosi ulja, lepo radi. Poznata servisna istorija motora jedno 65.000 unazad (i poznati vlasnici). Odlican motor ali meni malo nizak zbog kicme. Vozi se svaki dan pa tako raste i kilometraza. Gume dobre, teraju sezonu sigurno a možda i više, zavisi koliko ko vozi.... Registrovan do 07.2021. Obavezan prenos. Za dalje info nazovite. . . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 7, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Stiže druga mašina. 1514€ nova cena… Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 13, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan 1413€…Stigla nova mašina…. Ne pitajte za zadnju cenu, nema je. Zadnja je ona za koju se dogovorimo ako se dogovorimo….I, da, nije hitno pa nemojte ni bezobrazluke nuditi… Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 20, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro prestajem da vozim Katu. Bice potrebna zamena ulja i filtera ulja, neka to bude novom vlasniku da se pozabavi odmah. Na rampi na poslu sam skrsio desni beli migavac pa uskoro menjam sve u zute (opet na staro).... postavicu sliku kad uradim.... Osim ulja nema ulaganja, pod garancijom... Sve ostalo kao u prethodnom postu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 28, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Magare registrovano tako da Kata ode u penziju za mene…. Dosegli smo nekih 82.500 i još neki km na cajgeru…. Ostaće nepromenjeno…Registrovana do 09.07. a posle je odjavljujem….Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 2, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra prilika za odličan pouzdan motor za 1350€….Čekam….Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate jel moguće da je do kraja daješ za 1350e... dugo se tvoj motor vrti po oglasima, ako nije već jedno 2 godine, ako se ne varam, od kad pratim malo motore po netu, i taj tvoj se vrti tu.. Stvarno deluje da jbg za te pare ne možeš bolji motor dobiti... Žalili se malo ljudi na tu boju, taj rad, ali jbt stvar ukusa, inače deluje kao ok motor, stvarno. Ne zameri sad na potpuno beskorisnom komentaru, ali mi je iskreno žao što nisi uspeo da je prodaš do sad. Sretno od srca, pa nek ode nekom da se voza u zdravlju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 2, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da ti kažem… ja sam je kupio prošlog proleća, uradio servise, promenio sve sto je trebalo (ima u opisu), nov lanac i lančanici i prešao par hiljada sa njima… ukupno prešao 10-12.000, više ni sam ne znam i kupio drugu mašinu….Gledam kolege prodaju iste po 1800 pa ne mogu da verujem da ovu niko nije uzeo…Inače je farba domaći rad ali airbrush… kao fora ciljna zastava… (inače sam zvezdaš :-)Tako da je od mene na oglasu od pre par meseci, prethodnog proleća je bio kod prethodnog vlasnika…Jurio sam nešto mladje i sa drugim položajem zbog kičme, kupio to i od onda je u prodaji…Uloženo preko 500€ u nju…Jbg… nije mi zao, ko je kupi ima da promeni ulje i registruje…. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 13, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan 1300??? Mogu da kupim dva crna spreja i da ga prejebem u crno ako kome tako vise odgovara.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 2, 2021 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jeb te svete, ovo kako si poceo ako dodjes do 'iljadarke uzecu ga ja, mada mi kao ne treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 6, 2021 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Može lock…:-)Novom vlasniku mnooogooo bezbednih km…Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...