Milanezi 2557 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kuc,kuc......jel slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ko jednom izađe, nema natrag, čak nikad kupi novog Stroma. Posebno tada! ;-) Srećan budi na njemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 12, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Niko još nije rekao da ga je kupio, ali ako jeste iskrene čestitke na izboru i vernosti modelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Javilo mi se nešto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 12, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni kugla ne radi ovih dana pa ćemo sačekati da nas Milanezi obraduje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari.....strom je kupljen danas Boris je znao to već danas kada je bila obavljena kupovina ali neće da odaje druga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 12, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Januar 12, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek je sa sreću, puno bezbednih km! Nije XT varijanta sa kljunče čini mi se da si više bio za taj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nešo ;-)...bio je i xt u razmatranju ali sam odlučio da uzmem običnog iz više razloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 12, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koji su razlozi? Možda još nekom to pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekoliko stotina razloga. Ili desetina hiljada. Zavisno od valute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 12, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo xt verziju iz razloga što mi žbičani točkovi nisu potrebni jer ne silazim sa asfalta.Sad je taj adv fazon popularan i ti točkovi su sigurno dobri i opravdavaju kupovinu nekome ko zaista koristi motor u te svrhe.Ja stroma ne doživljavam kao motor koji je sposoban za neki off,niti me to zanima,niti želim da se furam na taj adv-wanabe fazon... Sa druge strane žbice zahtevaju periodično održavanje u smislu kontrole i dotezanja,a ja ne želim nikakvo dodatno zamaranje oko toga,kao i čiščenje i održavanje istih. Xt model ima i kljun kojem ne vidim svrhu niti mi se svidja kako to izgleda na malom stromu,nekako neprirodno skroz. Treće,motor sam hteo u beloj boji i ovo je zadnji takav kod nas i neće ih više biti jer se ne proizvodi u toj boji za 2016,a nema ih ni na lageru.Ovo je moje vidjenje i naravno svako ima drugačije.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cesitkama!!! Divno, uzivaj i puno lepih putovanja ti zelim! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Januar 13, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puno sreće Milane sa novim motorom,ipak si se odlučio za stroma..da se navozaš i pređeš mnogo, mnogo km i svratiš do mene nekad da vidimo tu mašinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cesitkama!!! Divno, uzivaj i puno lepih putovanja ti zelim! Hvala druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Puno sreće Milane sa novim motorom,ipak si se odlučio za stroma..da se navozaš i pređeš mnogo, mnogo km i svratiš do mene nekad da vidimo tu mašinu... Hvala Andreja...svratiću obavezno dok otopli da vidiš stromče,a i ja da vidim ponovo mog žućka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 1. Da li neko na malom Stromu ima Robertov (iz Ade) auspuh? 2. Da li neko na Stromu ima neko Bobanovo prerađeno sedište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Januar 13, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 1. Da li neko na malom Stromu ima Robertov (iz Ade) auspuh? 2. Da li neko na Stromu ima neko Bobanovo prerađeno sedište? Imam sediste na mom velikom stromu koje je preradio Boban. Apsolutno ga preporucujem. Izuzetno dobro radi, hoce da cuje i uslisi zelje, a da i dobar savet. Veliki izbor materijala takodje je vazna stavka. Inace se sediste na malom i velikom stromu razlikuju (gornji, sedalni deo) a osnova je ista. Nisam ni znao, a ni verovao dok mi upravo Boban nije pokazao razliku. U pitanju su visina i sirina jednog i drugog. Verovatno ti nije vazna info., ali je meni bila atraktivna pa reko' da podelim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, korisno svakako. Voleo bih nekad kod nekoga da to vidim uživo i probam. Verujem da je dobro i poslao mi je on slike nekoliko modela pa samo treba da izaberem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Januar 14, 2016 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od mog Stroma 1000, ostalo mi je sediste, kao novo...na motoru mi je bilo aftermarket sediste i sa njim je motor prodat. Ako nekome treba u smislu da zeli prepravku, a nije siguran da ne upropasti svoje, ili jednostavno zeli da proba, kao novo je. Dao bi ga povoljno. Odgovara i na velikog i na malog (stari model) stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li za malog K9? Inače, imam onaj mali crash-bar koji dolazi samo do bočnih stranica, ali ne prelazi iznad i ne štiti ih. Kakva je mogućnost da se on prepravi, umesto da kupujem veliki, a ovaj prodajem? Mislio sam da se iskoristi kačenje i onaj deo ispod, a da se odseku i navare bočni delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li za malog K9? Inače, imam onaj mali crash-bar koji dolazi samo do bočnih stranica, ali ne prelazi iznad i ne štiti ih. Kakva je mogućnost da se on prepravi, umesto da kupujem veliki, a ovaj prodajem? Mislio sam da se iskoristi kačenje i onaj deo ispod, a da se odseku i navare bočni delovi. Mene zanima gde mogu da kupim skid plate kao tvoj? ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 16, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nigde, original... Mislim da su i pravljeni dovoljno dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upadao na forum 2 meseca, vidim tema zivnula prilicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 16, 2016 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ja nadjoh skid plate kod onog grka gde ste uzimali fork bace! A evo i linka http://www.cosmo-accessories.com/online-store/electronics-computers/dl-650-v-strom/centerstand650-54-55-info.html Nema jeftiniji i to dve varijante metalni 4 kg i alu 1,7kg! Za 90€! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...