jboban 412 Napisano Novembar 28, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nešto smo se uspavali ;-) Šta mislite o blinkajućem stop svetlu? Da li: 1. Samo modul koji se redno ubaci u vodove napajanja postojećeg? 2. Zamena celog stop svetla nekim LED sa funkcijom blinkanja ili uz dodatni LED blink modul? 3. Dodatno LED blinkajuće svetlo u vidu štapa iznad postojećeg ili dodatka koji se kači na nosač tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Novembar 30, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da razumem poredjenje,meni se licno ne svidja izgled novog modela ali stoji da je to kvalitetan motor i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Novembar 30, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi ja sam sa fabričkim prešao 20000km i tek za sledeću sezonu planiram da ih zamenim, nisam primetio da su toliko loše. Uzeo sam set Haidenau k76 nadam se da nisu losije od ove bridgestone Nešo,šta bi za Heidenau,nećeš da im daš šansu ili nešto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi ja sam sa fabričkim prešao 20000km i tek za sledeću sezonu planiram da ih zamenim, nisam primetio da su toliko loše. Uzeo sam set Haidenau k76 nadam se da nisu losije od ove bridgestone Nešo,šta bi za Heidenau,nećeš da im daš šansu ili nešto drugo? Neznam Milane nesto mi se prelomi , mozda bi bilo bolje da uznem tourance next,ipak je ovo više enduro guma, a ja se sa asfalta ne skidam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje kao da je ova k76 u klasi sa Anakee2 i Metzeler tourance,90% asfalt i 10% off...malo "grublja" od anakee3 i metz.next,kako oni već svrstavaju te gume.Cena je super....ja bi ih probao kad su već u garaži :-)Nego kako te služi taj novi strom...drugar uzeo nov letos,onaj model sa kljunom xt...imao je stari model pre,oduševljen potrošnjom 3.4-3.8L,relaks vožnje...šta ti kažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre-pre-prezadovoljan sam, tako je nekako potrošnja, nije manja od prethodog modela potpuno isto. Drugar ima ki tvoj i zajedno tocimo skoro u gram isto. Menjao sam ulje u kočnicama i štapovima počekom sezone ubedi me Đunton i bio je u pravu, ne mozes da zamislis posle 12hkm kakvo je bilo ulje u stapovima. Za gume, pa videću ako ne odu njih ćemo. Na 20hkm prednji lančanik se malo pohabao njega ću zamenim, lanac dobar i zadnji je ok. Poručih i ja fork brace sa tvog linka da mi donese drugar sutra ide za Solun... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Čudno mi to za ulje u štapovima,ja sam prvi put menjao mislim na 20000 km,bilo kao novo barem po boji....al uvek je bolje kad je novo....Lako je vama dole za delove kad vam je Grecia na sat-dva vožnje ,a sa onog linka ima svašta nešto zanimljivo od opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 1, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ne porucih fork brace...Sad da je sezona sacekaobih te ja Milanezi da cujem utiske iz prve ruke al sta vredi ako ne teras motor? Da porucujem pa kud puklo da puklo, crv me jede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ne porucih fork brace...Sad da je sezona sacekaobih te ja Milanezi da cujem utiske iz prve ruke al sta vredi ako ne teras motor? Da porucujem pa kud puklo da puklo, crv me jede... Za mene je sezona završena,motor je u salonu i čeka novog gazdu,a kako stvari stoje mislim da će ga ubrzo i dobiti,pregovori su u toku,malo se sporimo oko cene :-)Ja nemam fork brace na mom stromu,nikako mi to nije doslo na red da ugradim al cujem da su drugi zadovoljni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je sezona završena,motor je u salonu i čeka novog gazdu Otkud si se na ovo odlučio? Šta posle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je sezona završena,motor je u salonu i čeka novog gazdu Otkud si se na ovo odlučio? Šta posle? Da pogadjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je sezona završena,motor je u salonu i čeka novog gazdu Otkud si se na ovo odlučio? Šta posle? Sa mojim stromom sam napravio puno lepih kilometara,pružio mi puno lepih trenutaka ali mislim da je vreme da predje u druge ruke i uveseljava drugog gazdu.Šta ću kupiti posle njega ne znam,imam celu zimu da odlučim,neće biti lako.Puno je tu opcija,neke su realne,a neke nažalost ne...videćemo. Za mene je sezona završena,motor je u salonu i čeka novog gazdu Otkud si se na ovo odlučio? Šta posle? Da pogadjam? Ovo je jedna od opcija,nažalost nerealnih za sada ali da ne trčim pred rudu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 1, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Milaneze, hteo sam to reci jbobanu...on je porucio forkB Milanezi, sve zavisi od budzeta naravno..idu slatke muke preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Fork brace je ubedljivo najbolja investicija na Stromu, sve ostalo je šminka. Neuporedivo je stabilniji i u krivinama i na pravcu pri većim brzinama. Nisam ni ja verovao dok nisam stavio, neverovatno je da jedan mali komad metala može da ispravi sve što mi je smetalo kod Stroma. Napravio mi ga je lik sa foruma, Nikola se valjda zove. Nema više uvijanja viljuške i lelujanja po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan e jbg sad i ja hocu fork brace...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 2, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan e jbg sad i ja hocu fork brace...!Haha i ja i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da se toliko oseća to uvijanje? Ja sam prešao tek 1k km pa možda ne primećujem, ali sam naručio i staviću svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Videćeš razliku kad staviš. Kao po šinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Fork brace je ubedljivo najbolja investicija na Stromu, sve ostalo je šminka. Neuporedivo je stabilniji i u krivinama i na pravcu pri većim brzinama. Nisam ni ja verovao dok nisam stavio, neverovatno je da jedan mali komad metala može da ispravi sve što mi je smetalo kod Stroma. Napravio mi ga je lik sa foruma, Nikola se valjda zove. Nema više uvijanja viljuške i lelujanja po putu. Koja je cena ako nije tajna, moze i pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sve na linku iznad. Cena je 50€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Decembar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Fork brace je ubedljivo najbolja investicija na Stromu, sve ostalo je šminka. Neuporedivo je stabilniji i u krivinama i na pravcu pri većim brzinama. Nisam ni ja verovao dok nisam stavio, neverovatno je da jedan mali komad metala može da ispravi sve što mi je smetalo kod Stroma. Napravio mi ga je lik sa foruma, Nikola se valjda zove. Nema više uvijanja viljuške i lelujanja po putu. Koja je cena ako nije tajna, moze i pp. Imaš sve na linku iznad. Cena je 50€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Ako je to @nik_sa015 sa foruma, njegov nalog je neaktivan. Ne znam da li neko ima njegov kontakt. Danas iskoristim lepo vreme i napravim jedan krug sa suvozačem, bratom, pozadi. Prilikom skretanja u levo, malo više ga oborim i prvi put očešem centralni štender. Ništa strašno, dobro urađen, ali ipak ograničava obaranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije decko u Srbiji vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 3, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Stigao fork brace! Što je najbolje, na kovertu piše da roba ne podleže carinskoj kontroli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...