dejan24 322 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan E da je bar 1000 pa da ti saljem PP, ovako srecno sa prodajom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Avgust 30, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja prodavac. Znam da ovo nije mesto za oglasavanja, ali buduci da se radi o temi gde dolaze vlasnici, ljubitelji i poznavaoci...dodacu jos par detalja, pa mozda nekome zagolica mastu. Model je K8, mislim da mozda i Traveler. Ako i nije, na sebi ima gooooomilu opreme i sto je jako interesantno presao samo 6000km. U vlasnistvu je jednog gospodina koji zavrsava svoju diplomatsku misiju u Bgdu, pa posto covek odlazi iz Srbije motor ne bi da vozi sa sobom. Po toj ceni (necu da vam kazem koja je) takva sprava ne moze ni preko da se nadje...racunajuci sve, dovoz, papircine i razne druge ebachine...i sto je najvaznije zna se sta je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugari zato i izmedju ostalog i postoji ovaj sajt da pomognemo jedni drugima ako hocemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Avgust 31, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja ide u stapove i koje gradacije? Nesto iznad 500 ml (tipa 528 ako se ne varam).... SAE 10. Juče sam menjao ulje u štapovima kod Gagija u Balosavi.Ako neko bude menjao sam ide 525ml u jedan štap.Znači treba malo preko 1L za oba štapa tj. 1050ml SAE 10W. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari problem, Malopre mi se u voznji u nekoliko navrata gasila duga svetla, na pola sekunde pa se vrate. znaci samo farovi, pozicija i ostalo nije. kratka nisu zezala. ostao u gradu i kada sam si posao kuci duga svetla nece uopste da se upale. dovezao se sa kratkim, proverio osigurace, nije to, pretresao kablove al nisam pronasao nista sumnjivo... Ima li neko neku ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan to liči na neki od kontakata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari problem, Malopre mi se u voznji u nekoliko navrata gasila duga svetla, na pola sekunde pa se vrate. znaci samo farovi, pozicija i ostalo nije. kratka nisu zezala. ostao u gradu i kada sam si posao kuci duga svetla nece uopste da se upale. dovezao se sa kratkim, proverio osigurace, nije to, pretresao kablove al nisam pronasao nista sumnjivo... Ima li neko neku ideju? Pre jedno mesec dana taj problem nisi imao koliko se ja secam. Ne prija mu gradski vazduh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan A da ja pitam nesto. Jer neko zna dal ima u najavi neka 1000 da ce da se prodaje moze 2002-03. Ako neko zna neka javlja da se i ja druzim sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Drugari problem, Malopre mi se u voznji u nekoliko navrata gasila duga svetla, na pola sekunde pa se vrate. znaci samo farovi, pozicija i ostalo nije. kratka nisu zezala. ostao u gradu i kada sam si posao kuci duga svetla nece uopste da se upale. dovezao se sa kratkim, proverio osigurace, nije to, pretresao kablove al nisam pronasao nista sumnjivo... Ima li neko neku ideju? proveri konektor svetala, standardna boljka.. verovatno je izgoreo pin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 6, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Dešava mi se da, prilikom prelaska preko neravnina (šine, rupe...) lupka nešto u prednjem delu (oko fara, kontorlne table ili sl.). Na servisu su mi nekada zatezali neke šrafove u masci i bilo je ok neko vreme, a sada opet lupa. Da li je neko imao slična iskustva i da je sam to zatezao. Ne ide mi se na servis zbog toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari problem, Malopre mi se u voznji u nekoliko navrata gasila duga svetla, na pola sekunde pa se vrate. znaci samo farovi, pozicija i ostalo nije. kratka nisu zezala. ostao u gradu i kada sam si posao kuci duga svetla nece uopste da se upale. dovezao se sa kratkim, proverio osigurace, nije to, pretresao kablove al nisam pronasao nista sumnjivo... Ima li neko neku ideju? proveri konektor svetala, standardna boljka.. verovatno je izgoreo pin Hvala, veceras se bacam u inspekciju kad zavrsim posao. Gde sa samo nalaze ovi konektori? negde oko farova ili ispod sedista, rezervoara..?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, veceras se bacam u inspekciju kad zavrsim posao. Gde sa samo nalaze ovi konektori? negde oko farova ili ispod sedista, rezervoara..?? sa leve strane, kod hladnjaka, ispod oklopa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi posao i obaveze nisu dozvolili pretres konektora i instalacije otisao sam u Grzu tako. Juce sam nakon posla krenuo do grada i provalim ''kvar'', zeza prekidac za prebacivanje sa kratkog na dugo svetlo, nista drugo hahaaha, rekoh ae da ga probam, pritisnuo malo jace i zazmirkalo je, sad svetlimo bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace prosao celu tuturutu na Kucajskim bez kiksa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavleopancina 3 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki DL1000 V Strom 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko mozda da proda auspuhe za V Stroma 1000? mogu i original mogu i ovi upp grade :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Septembar 16, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam Volan na 650ici i gubi mi se signalizacija (migavci i pozicija a ostalo radi) ! Sta to moze da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Konektori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ..jes, ako je sve radilo pre, nema razloga da sada zeza. Pregled konektora, a mogao i malo spric, spric kontakt spreja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Septembar 16, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan ..jes, ako je sve radilo pre, nema razloga da sada zeza. Pregled konektora, a mogao i malo spric, spric kontakt spreja. Radilo sve do promene volana! Svakako da moram da cackam ! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Septembar 17, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Dešava mi se da, prilikom prelaska preko neravnina (šine, rupe...) lupka nešto u prednjem delu (oko fara, kontorlne table ili sl.). Na servisu su mi nekada zatezali neke šrafove u masci i bilo je ok neko vreme, a sada opet lupa. Da li je neko imao slična iskustva i da je sam to zatezao. Ne ide mi se na servis zbog toga... Niko nije imao ovaj problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se mogu nabaviti stitnici za rucke (vetrobrani) za V-Stroma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ajd ako imate neku ideju ili znate nekog.... trebaju mi delovi za stroma potrebni delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se mogu nabaviti stitnici za rucke (vetrobrani) za V-Stroma? Imaš kod Gagija u Balosavi! 034/ 515 475 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2575 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ajd ako imate neku ideju ili znate nekog.... trebaju mi delovi za stroma potrebni delovi Probaj ovde: http://oglasnik.bjbi...rom-650-i-1000/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti, biće nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...