Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Nisam ja prodavac.

Znam da ovo nije mesto za oglasavanja, ali buduci da se radi o temi gde dolaze vlasnici, ljubitelji i poznavaoci...dodacu jos par detalja, pa mozda nekome zagolica mastu.

Model je K8, mislim da mozda i Traveler. Ako i nije, na sebi ima gooooomilu opreme i sto je jako interesantno presao samo 6000km. U vlasnistvu je jednog gospodina koji zavrsava svoju diplomatsku misiju u Bgdu, pa posto covek odlazi iz Srbije motor ne bi da vozi sa sobom. Po toj ceni (necu da vam kazem koja je) takva sprava ne moze ni preko da se nadje...racunajuci sve, dovoz, papircine i razne druge ebachine...i sto je najvaznije zna se sta je.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1614 postova
  • Motocikl: V-STROM

Koliko ulja ide u stapove i koje gradacije?:Mina:

Nesto iznad 500 ml (tipa 528 ako se ne varam).... SAE 10.

Juče sam menjao ulje u štapovima kod Gagija u Balosavi.Ako neko bude menjao sam ide 525ml u jedan štap.Znači treba malo preko 1L za oba štapa tj. 1050ml SAE 10W.

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Drugari problem, Malopre mi se u voznji u nekoliko navrata gasila duga svetla, na pola sekunde pa se vrate. znaci samo farovi, pozicija i ostalo nije. kratka nisu zezala. ostao u gradu i kada sam si posao kuci duga svetla nece uopste da se upale. dovezao se sa kratkim, proverio osigurace, nije to, pretresao kablove al nisam pronasao nista sumnjivo... Ima li neko neku ideju?

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Drugari problem, Malopre mi se u voznji u nekoliko navrata gasila duga svetla, na pola sekunde pa se vrate. znaci samo farovi, pozicija i ostalo nije. kratka nisu zezala. ostao u gradu i kada sam si posao kuci duga svetla nece uopste da se upale. dovezao se sa kratkim, proverio osigurace, nije to, pretresao kablove al nisam pronasao nista sumnjivo... Ima li neko neku ideju?

Pre jedno mesec dana taj problem nisi imao koliko se ja secam.1nanana.gif Ne prija mu gradski vazduh!

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

A da ja pitam nesto. Jer neko zna dal ima u najavi neka 1000 da ce da se prodaje moze 2002-03. Ako neko zna neka javlja da se i ja druzim sa vama.1care.gif

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

proveri konektor svetala, standardna boljka.. verovatno je izgoreo pin

IMG_0579.jpg

IMG_0578.jpg

IMG_0577.jpg

• Podržavam 2

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Dešava mi se da, prilikom prelaska preko neravnina (šine, rupe...) lupka nešto u prednjem delu (oko fara, kontorlne table ili sl.). Na servisu su mi nekada zatezali neke šrafove u masci i bilo je ok neko vreme, a sada opet lupa. Da li je neko imao slična iskustva i da je sam to zatezao. :neznam: Ne ide mi se na servis zbog toga...:Mina:

proveri konektor svetala, standardna boljka.. verovatno je izgoreo pin

IMG_0579.jpg

IMG_0578.jpg

IMG_0577.jpg

Hvala, veceras se bacam u inspekciju kad zavrsim posao. Gde sa samo nalaze ovi konektori? negde oko farova ili ispod sedista, rezervoara..??

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Hvala, veceras se bacam u inspekciju kad zavrsim posao. Gde sa samo nalaze ovi konektori? negde oko farova ili ispod sedista, rezervoara..??

sa leve strane, kod hladnjaka, ispod oklopa

• Podržavam 1

Posto mi posao i obaveze nisu dozvolili pretres konektora i instalacije otisao sam u Grzu tako. Juce sam nakon posla krenuo do grada i provalim ''kvar'', zeza prekidac za prebacivanje sa kratkog na dugo svetlo, nista drugo hahaaha, rekoh ae da ga probam, pritisnuo malo jace i zazmirkalo je, sad svetlimo bez problema 1jee1.gif

• Teoreticar, 337 postova
  • Motocikl: V strom 650 2008-2013,

..jes, ako je sve radilo pre, nema razloga da sada zeza. Pregled konektora, a mogao i malo spric, spric kontakt spreja.

Radilo sve do promene volana!

Svakako da moram da cackam !

Hvala

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Dešava mi se da, prilikom prelaska preko neravnina (šine, rupe...) lupka nešto u prednjem delu (oko fara, kontorlne table ili sl.). Na servisu su mi nekada zatezali neke šrafove u masci i bilo je ok neko vreme, a sada opet lupa. Da li je neko imao slična iskustva i da je sam to zatezao. :neznam: Ne ide mi se na servis zbog toga...:Mina:

Niko nije imao ovaj problem? :stabre:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja