nafetS 3817 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pravimo doček kad se vratiš, nije problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano April 4, 2022 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije do navigacije, do Dulenceta je, on uvek ima ideje kao da su ga japanske nindže i kamikaze podizale od malih nogu, kad god krene u vožnju, njega livada i šuma privlače nezaustavljivo, još kad se tome doda i miris benzina, postaje opasan za sve koji ga slede, ali je zato avantura zagarantovana Vidi šta je tu izazova i deonica bez puta, ali sa dodatkom dinamita bilo samo u jednom danu prošle godine, uzbudljivo i neverovatno Kada čovek vidi ovu facu ne moźe a da se ne seti koliko ga je puta odveo na neku novu rutu koju ni Saxi ne zna ali ipak se pravi da znaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 5, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, nafetS said: Nego, momci, odbrojavamo sitno... Šta ćemo za maj da radimo? Za 1. maj na brzaka SH20, Tirana, Ohrid (3 spavanja) Za kraj maja/pocetak juna Slovenija i duuuugo ocekivani Gross. Sredinu meseca sam slobodan za neka druzenja ako bude. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Na to druženje sam i mislio kad sam pitao Bane, lep plan za ovu sezonu, nema šta! Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 5, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, nafetS said: Bane, lep plan za ovu sezonu, nema šta! Planova kod mene u glavi uvek ima Za realizaciju ćemo još videti. Btw stigao je i Puig povišeni vizir. Sutra idem da ga pokupim i montiram. Za sad je oprema kompletirana. Fale još bočni alu koferi ali to će morati sačekati neka bolja vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano April 5, 2022 Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koristi se svaki zracak sunca. "Moj rodjak sa sela-Kuca Vranica" Mir i tisina i pogled za milion evra. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Malo do Visegrada i Mehmed Pasinog hamama. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano April 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1858 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 5.4.2022. at 2:19, baneBP je napisao: Za 1. maj na brzaka SH20, Tirana, Ohrid (3 spavanja) Za kraj maja/pocetak juna Slovenija i duuuugo ocekivani Gross. Sredinu meseca sam slobodan za neka druzenja ako bude. Oprezno sa planovima za Gross maj/pocetak juna, zna da bude zatvoren prelaz danas za sutra. Po meni, najbolje je od polovine juna do sredine jula. Prijatno je gore, bude oko 10-15c, najbitnije, ima snega okolo, a put je suv. A meni je voznja pored snega, cist sex.. Ovo su slike iz druge polovine juna.. Promenio April 10, 2022 član ProMaster 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 10, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ProMaster said: Ovo su slike iz druge polovine juna.. Uf kakav trofej Pratim situaciju gore preko njihovog sajta ali zezaju me druge obaveze i planovi za ovu godinu. Puno želja i planova a malo vremena. U Sloveniji sam sigurno u tom terminu pa ću videti kakva situacija bude i na Grosu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2603 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Oprezno sa planovima za Gross maj/pocetak juna, zna da bude zatvoren prelaz danas za sutra. Po meni, najbolje je od polovine juna do sredine jula. Prijatno je gore, bude oko 10-15c, najbitnije, ima snega okolo, a put je suv. A meni je voznja pored snega, cist sex.. Ovo su slike iz druge polovine juna.. Posle toga otišli na Vršič pa na mangart, nije se moglo dalje od poslednjeg tunela, pao sneg i zatvorio.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Posle toga otišli na Vršič pa na mangart, nije se moglo dalje od poslednjeg tunela, pao sneg i zatvorio.Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaKad ste pošli bez lopate. Ko vam kriv Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2603 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma strom bi prošao, nego mi bilo žao yamahe @ProMaster Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1858 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Krmco je napisao: Ma strom bi prošao, nego mi bilo žao yamahe @ProMaster Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Tuđ Strom je kao i sluzbeni Yugo, najbrzi i najbolji na svetu.. 5 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 12, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad se pravo sa posla sjurim na moje igralište Za uživanje u vožnji partizancem (Fruška Gora) mora radni dan. Vikendom je prevelika gužva. Promenio April 12, 2022 član baneBP 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Bane, skelom ili preko Iloka? Ako je prva opcija, koji je raspored vožnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 13, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, nafetS said: Bane, skelom ili preko Iloka? Ako je prva opcija, koji je raspored vožnje? Uglavnom tranzitujem kroz Hr Mrzi me da cekam skelu jer za to vreme mogu vec biti u Backoj Palanci ili Novom Sadu. Sto se tice reda voznje skele mislim da je ostalo od prosle godine na svakih sat vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Juče provozao se do Vinkovaca do drugara, zalutao u oba smera... U povratku me oprala kiša kao budalu: Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Namontirao puig povišeni, baca preko glave (183cm sam visok), i dosta je tiše u kacigi. Čak mogu i 80 da vozim sa otvorenim vizirom i ne duva Takođe sklonilo mi je i pritisak sa ramena. Još da se naviknem što je +12cm pa je na granici vidnog polja, malo smeta.. @TngCngShop druže, hvala ti na ponudi da probam vizir, ipak sam prelomio i na (polu)slepo namontirao. Vidimo se na vožnjici za mesečak dana, svakako bih voleo da častim jednu turu za lep gest! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem...Ne hvalim se...Život piše drugačije priče od onih koje planiramo i zamislimo...V-STROM DL 1000A MY2014 AdventurePuno fabričke opreme, Gume Pirelli Scorpion Trail 2 dobre za celu sezonu(6-7k km)...*Crash Bar Givi*Štitnici ručki*Scotoiler*Bočni koferi Suzuki fabrički sa unutrašnjim torbama*Centralni kofer by Hepco Becker*Suzuki led migavci*Centralni štender*Suzuki TankLock torba*Podizači upravljača podesivi*LSL upravljač*Givi Vizir Touring/original uz motor*Givi nosač navigacije/SMARTBARTreba servis (ulje i filteri)Valjalo bi pločice napred, nazad(nije obavezno)Istekla rega sad 15.04.2022.7200 Fix7000 bez vizira, nosača navigacije/SMARTBAR, tank-lock Suzuki torbe7350 sve i dodata nova navigacija NAVITEL G550 MOTO, Besplatne lifetime update mape. Trenutno u navigaciji Q4 2021Ponuda je aktuelna dok sam ovog razmišljanja, da uložim u kuću koja je iza motora u bloku ozidana, da polako to završavam. Verovatno od Maja odustajem od prodaje.Ko hoće, neka piše u porukicu, pisamce, što bi rekli u PM ili DM . Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Za 1. maj na brzaka SH20, Tirana, Ohrid (3 spavanja) Za kraj maja/pocetak juna Slovenija i duuuugo ocekivani Gross. Sredinu meseca sam slobodan za neka druzenja ako bude. Hahah , videcemo se za 01.maj. Ja isto krecem u juris na sh20. 01.maja krecem , spavam u Gusinju a 02.maj vozim sh20 Sent from my RMX3085 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Krmco - ne lajkuj mi poruke , nego pakuj se ...idemo tugedr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 18, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Puig vizir montiran. 12 cm je viši od fabričkog i spustio sam ga na najnižu rupu na nosaču da mi ne bi puno sekao vidno polje. Ja sam 188 cm i taman sad baca vazduh preko kacige. Od opreme dosta za ovu sezonu. Sad je red malo i da se vozimo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano April 23, 2022 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Stromovci, prodajem fabričke Bridge gume dot 19 prešle 10.000 Krećem na dugačak put pa sam morao...inače su dobre za bar još jednu sezonu. Recimo za 100 eur...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2603 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo zadnja,Koliko je još prednja Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano April 23, 2022 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Obe za 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2603 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Može li zamena,Imam Mitas turing force, prešle oko 12 000km.Moja doplata Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...