NicolaS 665 Napisano Avgust 23, 2021 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam nista posebno o njemu, ali bih rekao da je model za Američko tržište, po km satu kao i po VIN nalepnici koja je na desnoj strani rama, slika je iz daljine ali izgleda mi kao nalepnica sa podacima za Američko tržište. Ja čisto iz predostroznosti ne bih uzimao nista za Američko trziste, ko zna sta ce sutra dunuti nekom vezano za dalje registracije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Avgust 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, NicolaS je napisao: Ne znam nista posebno o njemu, ali bih rekao da je model za Američko tržište, po km satu kao i po VIN nalepnici koja je na desnoj strani rama, slika je iz daljine ali izgleda mi kao nalepnica sa podacima za Američko tržište. Ja čisto iz predostroznosti ne bih uzimao nista za Američko trziste, ko zna sta ce sutra dunuti nekom vezano za dalje registracije. Хвала ти, чуо сам се са власником, ок је момак, мотор је по његовим речима одржаван и у сасвим ок стању. Не жури му се са продајом, јури нешто веће, GS-а или Africa-у. Видећу шта могу са мојим око продаје да урадим па се можда и ја упишем у "секту". Ма око регистрације не бринем, увек ће имати неки технички да све региструје. А и ваљда нећемо бити овце да све прихватимо како "богомданима" падне на памет. Promenio Avgust 24, 2021 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoniika 0 Napisano Avgust 27, 2021 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki v strom Prijavi odgovor kao problematičan Imate li neku preporuku za usb punjac za malog stroma iz 2017? Sa poslednja dva nisam imao srece, prvi prekratak pa sam se mucio kad god treba da izvucem, a drugi je strcao. Promenio Avgust 27, 2021 član dzoniika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Avgust 29, 2021 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem u klan Kupljen u EuroSumaru pre mesec dana. Čim stane kiša ide kod Sebe crash bar da dobije. Moraće i kod Bobana na modifikaciju sedišta. E sad šta ko ima pametno reći o nekom izduvu. Ostavio bi fabrikaciju da stoji što znači treba mi lonac sa sve granama. Ili neki skinut izduv iz originala ako bi neko prodao pa da ga osakatim iza sonde onda je sve lako može nazad lonac koji hoćeš. Dajte koju pametnu. Ovaj Black Widow sa donje slike mi je baš ušao u oko samo naći nekog da ga dobaci iz engleske. Promenio Avgust 29, 2021 član TngCngShop 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Avgust 29, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 26.7.2021. at 7:37, Bratislav 1973 je napisao: Dodao sam neke sitnice i malo smo se vozili Godo i ja, sad sledi redovan servis pa idemo dalje u nove avanture. Godo je opremljen za maglu ,hvala cika Arakisu sto me istrpeo . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 29, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, Bratislave, ubedljivo najlepsi Vstrom koji sam video kod nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 30, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, TngCngShop said: E sad šta ko ima pametno reći o nekom izduvu. Ostavio bi fabrikaciju da stoji što znači treba mi lonac sa sve granama. Ili neki skinut izduv iz originala ako bi neko prodao pa da ga osakatim iza sonde onda je sve lako može nazad lonac koji hoćeš. Dajte koju pametnu. Ovaj Black Widow sa donje slike mi je baš ušao u oko samo naći nekog da ga dobaci iz engleske. Pozdrav i dobrodosao. Meni ovo deluje kao bas dobra ponuda za komplet izduv. Ako bi bila neka kombinacija za porucivanje uzeo bih i ja. Akrap komplet je sad na akciji oko 89.000 din Promenio Avgust 30, 2021 član baneBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 30, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi u zadnje vreme imam problem s jutarnjim paljenjem, znači samo kad je hladan…Sastavi iz prve ali se odmah ugasi, sadtavi iz druge i radi na vrlo malim obrtajima a na gasu ga nemam dok se malo ne zagreje…Kad je zahrejan pali, radi i ide bombona..Svi simptomi kao kad ne radi saug, isto…Gde tražiti problem?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 30, 2021 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Posle visemesecne neuspele potrage za koferom (novi, polovni, alu, plastika) konacno mi je izletela dobra ponuda. Od Kappe i Givija sam digao ruke jer novih nema nigde u ponudi i ne zna se kad ce i po kojim cenama dolaziti. Nema ih ni u okruzenju. SW Motecha ima trenutno ali je alu top case od samo 38 litara sto mi nikako ne odgovara. Onda naravno od kvalitetnih resenja jedino ostaje SHAD. Imaju alu topcase od 48 litara i trenutno su na akciji od 20%. Cena prihvatljiva, oko 50.000 din me izadje komplet sve alu kofer, alu ploca i adapter za model motora. Rezervisano i sutra idem da ugradim. Jedino jos nisam odlucio crni ili sivi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8883 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, al mu lepo čuče ovi koferi.. ju ju juSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 30, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Odlični su…boja? stvar ukusa, recimo meni su crni extraSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 30, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, pitans said: Ljudi u zadnje vreme imam problem s jutarnjim paljenjem, znači samo kad je hladan… Sastavi iz prve ali se odmah ugasi, sadtavi iz druge i radi na vrlo malim obrtajima a na gasu ga nemam dok se malo ne zagreje… Kad je zahrejan pali, radi i ide bombona.. Svi simptomi kao kad ne radi saug, isto…Gde tražiti problem? Sent from my iPhone using Tapatalk Pogledaj krecu li se primarni i sekundarni leptiri kako treba? Mozda su ti prljave i dizne malo. Kako ide u obrtaje? Ako se jedva vuce,mozda imas problem sa sitom u rezervoaru. Svasta moze biti. Kreni redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Crni koferi će vremenom izgubiti boju, biće izgrebani zlo...Sivi se neće toliko primećivati korišćenje.Mojih 5¢Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 30, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj krecu li se primarni i sekundarni leptiri kako treba? Mozda su ti prljave i dizne malo. Kako ide u obrtaje? Ako se jedva vuce,mozda imas problem sa sitom u rezervoaru. Svasta moze biti. Kreni redom.Htedoh i to pogledati…-tps u dealer modu crtica na sredini- nove su svećice- zamenjen je filter goriva- nov akumulatorDo 5.000rpm kao da se malo vuče, a nadalje povuče kao konj..Ventili nisu proveravani nikad..?!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Posle visemesecne neuspele potrage za koferom (novi, polovni, alu, plastika) konacno mi je izletela dobra ponuda. Od Kappe i Givija sam digao ruke jer novih nema nigde u ponudi i ne zna se kad ce i po kojim cenama dolaziti. Nema ih ni u okruzenju. SW Motecha ima trenutno ali je alu top case od samo 38 litara sto mi nikako ne odgovara. Onda naravno od kvalitetnih resenja jedino ostaje SHAD. Imaju alu topcase od 48 litara i trenutno su na akciji od 20%. Cena prihvatljiva, oko 50.000 din me izadje komplet sve alu kofer, alu ploca i adapter za model motora. Rezervisano i sutra idem da ugradim. Jedino jos nisam odlucio crni ili sivi.Super ponuda za sva 3 koferaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Avgust 30, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji model stroma vozis @pitans, evo ti par slika za pogledati/kontrolisati... Za K4 stromica... https://www.vstrom.info/forum/forum_files/DL650_K4_manual.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver_junior 19 Napisano Avgust 30, 2021 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan Gospodje i gospodjo, samo da se zapljunem u temu. Ponosan vlastik Stromića već mesec dana, ali ne postizavam da se prijavim. Natuklo se 3000 km za mesec dana i dve nedelje kise. Strom kupljen od kolege sa foruma @Daredzoni koga pozdravljam ovom prilikom. Mislim da je izbor motora bio nekako logičan nakon Freewinda (koji je otišao jednoj dami). Prebrutalna sprava, nakon 50km sam stekao utisak da sam bolji vozač 200% a nakon ovih mesec dana smo već stari znanci. Nadam se da me primate u sektu. Pozdrav Promenio Avgust 30, 2021 član Dzaver_junior 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao...Sa uživanjem vozao...Kako bre napravi toliku KM?Kako?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Avgust 30, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, gavrela je napisao: Svaka cast, Bratislave, ubedljivo najlepsi Vstrom koji sam video kod nas Hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Avgust 30, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, baneBP je napisao: Posle visemesecne neuspele potrage za koferom (novi, polovni, alu, plastika) konacno mi je izletela dobra ponuda. Od Kappe i Givija sam digao ruke jer novih nema nigde u ponudi i ne zna se kad ce i po kojim cenama dolaziti. Nema ih ni u okruzenju. SW Motecha ima trenutno ali je alu top case od samo 38 litara sto mi nikako ne odgovara. Onda naravno od kvalitetnih resenja jedino ostaje SHAD. Imaju alu topcase od 48 litara i trenutno su na akciji od 20%. Cena prihvatljiva, oko 50.000 din me izadje komplet sve alu kofer, alu ploca i adapter za model motora. Rezervisano i sutra idem da ugradim. Jedino jos nisam odlucio crni ili sivi. Crne jer je lakse ih ofarabati ako se slucajno osteti kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver_junior 19 Napisano Avgust 30, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, TAZZ je napisao: Dobrodošao... Sa uživanjem vozao... Kako bre napravi toliku KM? Kako? Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Isti dan je drugar pazario Panevropu (bio je utorak) pa smo prvi vikend išli da testiramo spave St.Pazova-Šabac-Valjevo-Tara-Zlatibor(ali onaj pravi) - Zlatar pa nazad kući onda se išlo na skup u Banjaluku i par voznji po kmšiluku (imamo vikendice na fruškoj gori) par puta do Bg-a i eto ga... Sam sam se čudio ako koza laže cajger govori istinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver_junior 19 Napisano Avgust 30, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan I ako ikad budemo na tu temu pričali u prisustvu moje lepše polovine da kažeš kako je trebalo bar još toliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u tom periodu napravio...Pa ...30kmHahahaahahahSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 30, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove godine napravio, pa možda ni 2.000 kma..skoro pa kao i biciklom..Ako ne napravim bar 5.000 po sezoni, ne smatram je uspešnomSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo motor 26.03. sa 29.000kmSad ima mislim 31.000Žalosno... Baš...Nadao sam se barem 6-10.000Mada ima još mesta za voziti, Sept, Okt, Nov...Moći će ...Mora ...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...