pedjacupavac 193 Napisano Jul 2, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Jul 2, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Mile123 još samo za velikog da se odlučiš i top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Misliš kolega za kilu i kusur?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 2, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim je dovoljan meni malečak, pogotovu što dosta vozim i po gradu. A 650 je tako okretan i povozan da imam osecaj da sam kao na skuteru a ne na (polu) velikom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan DL 1000 MY 2014, je lakši za vožnju i okretniji, da ne veruješ od DL650...I uži međ nogama...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Jul 2, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, TAZZ je napisao: Misliš kolega za kilu i kusur? Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Naravno Kad je bal nek je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ovdje su umrli ili vas korona jebe. Malai stromič je top , danas napravio preko 700 km, ništa nisam primjetio da mi fali. Jedino što posle vožnje neče nikako u garažu, jer oče da se još voza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Mili...Toliko je vruće da samo spava...ZemunSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Veliki strom nema klimu? Jel može da se nabudži? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 9, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Kako jebo te nema klime, staviš ladan kufer i unutra jelensko pivo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 9, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio, da kod nas vruče što bilo 37 juče u Ljubljani pa sad vidim , da ima još vručijih krajeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u gradu bilo pretoplo pa pobegoh u goru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da sednem na motorSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 8.7.2021. at 21:38, Nordkapp je napisao: Jeste ovdje su umrli ili vas korona jebe. Malai stromič je top , danas napravio preko 700 km, ništa nisam primjetio da mi fali. Jedino što posle vožnje neče nikako u garažu, jer oče da se još voza... Kad ces u Ljubis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 10, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sad u ponedeljak krečem ujutru to jest 12.7 i direkt ka Ani u Ljubiš. Ostajem nekih 10 dana, a u to vreme ču navratit kod Nenada u Kruševac i obilazit po neke interesantne tačkove kao đavolja varoš ipn... Ali sad moram sa kolima, jer oče žena da ide uz, pa ona ne voli sa bajkom pa eto moram i ove familijarne obaveze srediti. A u septembru ili krajem avgusta, ako ne zatvare sve opet, onda ču sa motorom, pa da se malo provozamo po Srbiji. Ako imaš koji dan slobodno navrati u Ljubiš u Dacovići konaci kod Ane. Hladno pivo neče izustati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 10, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta raditi kada vam se za dorucak ne jede nista iz aktuelne ponude u kuci, vec pogacice sa sirom? Jedini odgovor kog sam jutros mogao da se setim (a na kraju ce se ispostaviti i da je cak i tacan) jeste: sedi na Stroma i skokni do Segedina. Onda se javlja drugo pitanje: sta raditi sa ruckom? I to pitanje se lako resilo kad me je drug nazvao da ga posetim u Apatinu. Ima dana kada se sva zivotna pitanja sama od sebe pozitivno resavaju. I kao slag na tortu, u povratku, sladoled u Odzacima. Suma sumarum: predjenih 390km i jedan resetovan mozak. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jul 10, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pa bravo...Ja sam samo vrteo...U mestu, nisam niđe stigao dalje od astala, posle 5 sati...Jariće sam doktorirao, prelazim na Prasiće Provozao sam Strominu do prodavnice po paket Pive od Grejpa... Vrućo mi i u bazenu, a nemerem popiti 6 piva... A ovih sokova mogu ... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 11, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, maxx je napisao: Sta raditi kada vam se za dorucak ne jede nista iz aktuelne ponude u kuci, vec pogacice sa sirom? Jedini odgovor kog sam jutros mogao da se setim (a na kraju ce se ispostaviti i da je cak i tacan) jeste: sedi na Stroma i skokni do Segedina. Onda se javlja drugo pitanje: sta raditi sa ruckom? I to pitanje se lako resilo kad me je drug nazvao da ga posetim u Apatinu. Ima dana kada se sva zivotna pitanja sama od sebe pozitivno resavaju. I kao slag na tortu, u povratku, sladoled u Odzacima. Suma sumarum: predjenih 390km i jedan resetovan mozak. Sve lijepo i dobro samo nikako ne razumijem u Apatinu a na stolu cola umesto jelenska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 11, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Nordkapp said: Sve lijepo i dobro samo nikako ne razumijem u Apatinu a na stolu cola umesto jelenska. Vrlo je jednostavno, ne pijem alkohol kad vozim samo koristim za dezinfekciju Promenio Jul 11, 2021 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 11, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Jelensko ti nije alkohol to ti znači ljekovito piče za srce i prebavo, da se lakše user... A za dezinfekciju ja trošim rakiju za trljanje ruku i uznutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jul 11, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 10.7.2021. at 11:36, Nordkapp je napisao: Eto, sad u ponedeljak krečem ujutru to jest 12.7 i direkt ka Ani u Ljubiš. Ostajem nekih 10 dana, a u to vreme ču navratit kod Nenada u Kruševac i obilazit po neke interesantne tačkove kao đavolja varoš ipn... Ali sad moram sa kolima, jer oče žena da ide uz, pa ona ne voli sa bajkom pa eto moram i ove familijarne obaveze srediti. A u septembru ili krajem avgusta, ako ne zatvare sve opet, onda ču sa motorom, pa da se malo provozamo po Srbiji. Ako imaš koji dan slobodno navrati u Ljubiš u Dacovići konaci kod Ane. Hladno pivo neče izustati. Sutra idem po motor, plan je razradjivanje do 1000km Zlatibor i okolina Promenio Jul 11, 2021 član Bratislav 1973 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DL 1000 V-Strom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki DL 1000 V-Strom, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 24651 km, Beograd. Cena 4.250 € - Motori - Polovni Automobili Да л' је коме познат? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Uvoz iz Švajcarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, pedjacupavac je napisao: Uvoz iz Švajcarske. Vidim Bg table, pa rek'o da nije negde u zamenu uzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu 100 % da tvrdim ali oni uvoze motore uglavnom iz Švice. U svakom slučaju je 99 % uvoz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...