saxi 579 Napisano Septembar 28, 2020 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Čizma nije problem, samo glava da ne zakači Pre neku nedelju, crn asfalt, dobre krivine i od Dainese cipelki, ostaše kabriolet baletanke, umal bos kući dodjoh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, saxi je napisao: Inače imam jedno pitanje, kako sam visok 186cm, a retko sedam na motor u zadnje vreme, pa me uredno žulja sve, od kolena, preko dupeta do kičme, drugar koji je 10ak cm višlji od mene, mi se pohvalio da se preporodio kad je iz Grčke naručio i montirao na malog Smora pločice koje za 2,5cm pomeraju fuzastere na dole. Evo i kako to sranjce izgleda:https://www.cosmo-accessories.com/brands-2/suzuki/dl-1000-v-strom-2013-2018/foot-peg-lowering-kit-detail To ti je Saxi prvi i najbolji upgrade na svakom motoru za osobe višeg rasta. ja sam to radio na svim motorima koje sam imao. Pod obavezno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve, ozbiljno se razmišljam o kupovini malog stroma,baš mi se dopada, mada ne znam koliko je to pametan izbor za prvi veliki motor. Opet, s druge strane, nikad nisam bio poznat po pametnim izborima u životu... Nedavno prodao Nexusa, pa mi je ovaj primerak zapao za oko: Suzuki DL 650 dl vstrom v strom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki DL 650 dl vstrom v strom, 2004. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 60000 km, Valjevo. Cena Po dogovoru - Motori -... Da li je nekom poznat ovaj motor, ili možda zna nešto o njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto vidim na brzinu preko telefona je da su prednje bocne plastike farbane. Jesi zvao? Koliko trazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Traži 2.900. Izgleda previše dobro za to godište, to mi je malo čudno. Nalickan i ispoliran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Octobar 1, 2020 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ni kad je dobar ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Farban,nema tegiće,menjan volan za istih dimenzija treba ga dobro pregledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan U startu mi je spustio na 2.600. Kaze da je on farbao prednje strane jer je imao sitne ogrebotine i namerno je farbao u mat boju, a ima i drugi komplet sivih plastika. Kaze motor perfekcija, agregat i menjač odlični, nema nikakvih ulaganja.... Vodi se na njegovog druga iz Beograda, a kod njega je tri godine, vozi ga na ovlašćenje. Sve to super zvuči, ali treba to i proveriti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 1, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se dopada na oko, i prodavac u priči deluje ok, moraš otići da ga pogledaš..druge nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam... Nije Valjevo baš blizu Leskovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nije blizu, nije na kraj sveta... 2500 nije mnogo novca... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ja imao problem zbog veličine motora, s obzirom da sam 170 cm visok? Nisam do sada ni seo na stroma, a kamoli vozio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prilično ti je visoko.Meni je knap sa 176.Da je višlji morao bi ga spuštati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš 170/120 onda je ok...Ako si 170/80...Mislim da je problem...Trebao bi se spuštatiSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Predator016 said: U startu mi je spustio na 2.600. Kaze da je on farbao prednje strane jer je imao sitne ogrebotine i namerno je farbao u mat boju, a ima i drugi komplet sivih plastika. Kaze motor perfekcija, agregat i menjač odlični, nema nikakvih ulaganja.... Vodi se na njegovog druga iz Beograda, a kod njega je tri godine, vozi ga na ovlašćenje. Sve to super zvuči, ali treba to i proveriti.. Evo sta meni tu smrdi i zasto bi ga preskocio: Prebrzo je spustio cenu za 300 eura samo na osnovu tel poziva. Obicno se takve stvari rade tek kad dodjes da vidis pa kad te namirise da si kupac. Ispade kao da je ocajan da proda. Svi oni kad farbaju plastike kazu "Imao je samo par manjih ogrebotina pa eto da ofarbam". Nece skoro niko da kaze da je padano a na ovom motoru postoji sansa s obzirom da fale tegovi i da je korman menjan a sad tek na kompu vidim da je i blatobran menjan. 3 godine tera motor a tesko mu dati 8000 din za prepis. Oglas na PA tanak bez potrebnih informacija. Ako vec palis auto i ides da ga vidis onda bolje nadji u oglasima jos par komada uz put pa i njih obidji cisto da ne bi bacio dzabe lovu za benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Prenos je 2500 rsd, mislim na porez.. 500rsd nova saobraćajnaSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine meni rekose u agenciji za VStroma 2007. da je oko 8000 din Porez + ugovor/notar + tablica + saobracajna + nalepnica + agencija Verovatno moze i jeftinije. Kako god prepis se valjda podrazumeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš 170/120 onda je ok...Ako si 170/80...Mislim da je problem...Trebao bi se spuštatiSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk170/80 sam. Ne znam kakav je u odnosu na Bandita gsf650 ili fazera, recimo. Njih sam vozio i oni mi odgovaraju.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @baneBP I meni je to skroz čudno, sad je i promenio cenu na oglasu "po dpgovoru"Verovatno cu ga preskočiti. Mozda bi trebalo da prvo sednem na motor, pa da vidim dal mi odgovara veličina. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Visok ti je Mili...Što si nabrojao, dosta je niže sedenje.Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Predator016 said: Da li bi ja imao problem zbog veličine motora, s obzirom da sam 170 cm visok? Nisam do sada ni seo na stroma, a kamoli vozio.. Ja sam 178, lagan i imam kratke noge. S obzirom da mi je strom prvi motocikl, kad sam pocinjao sigurnije sam se osecao da mogu normalno dohvatiti tlo nogama. Zato mi je prednji kraj spusten oko 2-2.5cm. Zadnji nije diran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 1, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 178-180100kgTamanica...Sve na fabrička podešavanjaSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, tanka svirka... verovatno bi mi bio veliki. Moracu da nadjem nekog u blizini, samo da.probam.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Octobar 1, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cak ni.na Nexusu.nisam mogao da stanem na asfalt obema nogama. Ali to je zbog širine sedišta a ne visine..Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Octobar 1, 2020 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka ako vec gledas stroma da ako si naumio da das 2500e to bude ucesce za novogSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...