koma 736 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuu, nisam se dugo kacio ali vidim da je tema puna dodatne opreme, neke voznje ne primetih ??? ??? ??? od dodatne opreme imao sam alu kofere, givi rol bar, i acerbis stitnike za ruke, givi nosace kofera (koji su samo za grad i pijac).. -pritegnite selne na usisima vazduha ispod filtera i na ulasku u cilindar -ako krene po kisi da resetuje tablu naprskajte konektor koji je sa leve strane prednjih vila (u onoj crnoj gumi) -premapirajte mape paljenja sa yosh boxom ako imate motor koji je <=2006.god. -NE MRSITE mnogo po forumima, polako imam utisak da su vozaci vstroma iz filma "Majstorska radionica". Shvatite da je to gomila metala, nekom se desi jedna sitnica, nekom neka druga, ali ne znaci da ce vasem motoru da se desi SVAKA koju procitate ili cujete. Evo kako je izgledao sa "dodatnom" opremom ;D ;D ;D Vidite da moze da bude i prljav na slikama, meni ne izgleda lose ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti je na mestu . .. Svaka cast munjo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan auuu, nisam se dugo kacio ali vidim da je tema puna dodatne opreme, neke voznje ne primetih ??? ??? ??? od dodatne opreme imao sam alu kofere, givi rol bar, i acerbis stitnike za ruke, givi nosace kofera (koji su samo za grad i pijac).. -pritegnite selne na usisima vazduha ispod filtera i na ulasku u cilindar -ako krene po kisi da resetuje tablu naprskajte konektor koji je sa leve strane prednjih vila (u onoj crnoj gumi) -premapirajte mape paljenja sa yosh boxom ako imate motor koji je <=2006.god. -NE MRSITE mnogo po forumima, polako imam utisak da su vozaci vstroma iz filma "Majstorska radionica". Shvatite da je to gomila metala, nekom se desi jedna sitnica, nekom neka druga, ali ne znaci da ce vasem motoru da se desi SVAKA koju procitate ili cujete. Evo kako je izgledao sa "dodatnom" opremom ;D ;D ;D Vidite da moze da bude i prljav na slikama, meni ne izgleda lose ;D ;D ;D Presli smo i mi granice od 2008,kada je tema postavljena, ali se ovde putopisi ne postavljaju pa nisam pisao o tome ovde. Ove shelne sam proveravao ali mi je mlad bajk pa je za sada sve zategnuto solidno-hvala na savetu. Bocni koferi su bitni i to jako.Ja nosim dosta potrebnih stvari sa sobom.A u gradu i ne vozim Stroma .Za to je Hondica lead i zakon je za lokal. Sta si uradio sa Tenerom? Jel je prodade? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem sa konstatacijom da Ti je svaka na mjestu, i slike su odlicne, cak stavise puno ljepse izgleda onako prasnjav, nadam se da ce i moj nekad ovako izgledati. Veliki pozdrav P.S. Moze jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 3, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem sa konstatacijom da Ti je svaka na mjestu, i slike su odlicne, cak stavise puno ljepse izgleda onako prasnjav, nadam se da ce i moj nekad ovako izgledati. Veliki pozdrav P.S. Moze jos koja slika Imas dosta tih slika u temi MOngolija-.......Ima putopis sa dosta fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stromer 5 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: dl 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @koma interesuje me gde si kupio acerbis stitnike za ruke, i da li su bas za stroma ili si pasovao neke druge. Pretpostavljam da imaju alu osnovu, voleo bi da ih stavim kod sebe jer malo - malo pa se nadjem negde u krshu tipa Jankov kamen, ili neka druga cuka.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam procitao citav vas putopis u komadu. Sve cestitke, jedva cekam da pogledam svih 6 epizoda. Postovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @koma interesuje me gde si kupio acerbis stitnike za ruke, i da li su bas za stroma ili si pasovao neke druge. Pretpostavljam da imaju alu osnovu, voleo bi da ih stavim kod sebe jer malo - malo pa se nadjem negde u krshu tipa Jankov kamen, ili neka druga cuka.Pozdrav Ma imas ih svuda, Ainer, Toratech... gde god, oni su univerzalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano April 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 3OPAH prodaje jedne nove Acerbise, pošalji mu pp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano April 6, 2010 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, da se prijavim, strom 650 - sivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, da se prijavim, strom 650 - sivi ;D Eeeeee Tileee!!!! Svaka cast druze!!! Dobrodosao u sektu pa da se vidimo uskoro na nakoj turi.Poziv da budes moj gost uvek stoji. I pozdravi Gugija i ekipu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 7, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gadjam jedan stromic 650, imam oko 125 kg i 187 cm Niko od mojih drugara ga ne vozi pa prokomentarisite malo Potrosnja, koliko prelaze, sta da gledam kad budem kupovao... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Gadjam jedan stromic 650, imam oko 125 kg i 187 cm Niko od mojih drugara ga ne vozi pa prokomentarisite malo Potrosnja, koliko prelaze, sta da gledam kad budem kupovao... Hvala! u svakom slučaju sjajan motor.. praktično bez ijedne mane.. vlasnici istog se hvale da malo troši (neki ovde čak tvrde da troši i manje od moje vespice od 150 ccm ;D ;D) nemaš ništa posebno da gledaš, samo uopštene stvari kao kod svakog polovnjaka.. srećno sa shoppingom, ako je dobro očuvan primerak nećeš pogrešiti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 7, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 6 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru! mislim da je sve vec receno po tom pitanju, uzmi, sedi i vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano April 7, 2010 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, da se prijavim, strom 650 - sivi ;D Eeeeee Tileee!!!! Svaka cast druze!!! Dobrodosao u sektu pa da se vidimo uskoro na nakoj turi.Poziv da budes moj gost uvek stoji. I pozdravi Gugija i ekipu.... Hvala druže, mnogo dobar motorin . Uskoro se gledamo na skupove, a poziv je obostran. Ide lijepo vrijeme, sunce, more, minići, hladno pivo...čekamo te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moram da vas pitam nesto... od kada je krenula ova sezona sav vozim ko us*ran, te se bojim rizle, te ulja u krivini, ne obaram kako treba i krenuo sam da ulazim sa 40 u krivine ko penzioner... elem, nesto sam eksperimentisao i dosao do zaključka da se mnogo prijatnije osećam kada se u krivini naginjem na kontra stranu od motora (guram ga od sebe i dupe malko pomerim ka ivici sedišta) sve tripujem da tako ostajem u osi "stabilnosti" i osećam da idem kao po šinama.... pa reko da čujem od vas jel još neko tako tera stroma pošto ovi momci na videu peglaju kao ludaci ali ležu u krivinu zajedno sa motorom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi moram da vas pitam nesto... od kada je krenula ova sezona sav vozim ko us*ran, te se bojim rizle, te ulja u krivini, ne obaram kako treba i krenuo sam da ulazim sa 40 u krivine ko penzioner... elem, nesto sam eksperimentisao i dosao do zaključka da se mnogo prijatnije osećam kada se u krivini naginjem na kontra stranu od motora (guram ga od sebe i dupe malko pomerim ka ivici sedišta) sve tripujem da tako ostajem u osi "stabilnosti" i osećam da idem kao po šinama.... pa reko da čujem od vas jel još neko tako tera stroma pošto ovi momci na videu peglaju kao ludaci ali ležu u krivinu zajedno sa motorom ... Enduro motore mozes da vozis i u kontra nagibu bez problema a mnogi i voze tako.R motori se pak voze u istoj liniji nagiba.Tako da ne gresis nista a sa tim stilom u slucaju pada najcesce uspes da izvuces nogu i padnes preko motora kada klizas u krivini( da zlo ne cuje).Rizle i trebas da se plasis.Ovo je haos kakvo je stanje na putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan znaci, normalan sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav kontra nagib, ja ga zavrnuo na tvrdo i pun gas, lezi strom ko pegla... inace, posle skoro 1000 km na Battle wing 502 ja skroz zadovoljan... kako rece neki test da je trenutno Continental najbolja u klasi bas me zanima kako onda ona drzi posto je ova skroz skroz dobra Posle servisa i sredjivanja dizni, novih svecica, cak me i potrosnja iznenadila, mada mi to nesto i ne znaci niti je jurim da je spustim ali osetna razlika pa sam uzeo da sracunam i ispade to oko 6 litara... auto put oko 140,150 i par puta na 2 glave i onda Fruska gora koliko je moglo ;D i nazad starim novosadskim, ne preko 120... Sve u svemu spremni za sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 253 Napisano April 22, 2010 Fat and furios, 586 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan znaci, normalan sam ;D normalan... normalan ;D ima nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano April 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nenormalan ;D Time što guraš motor na dole a ti "držiš kontru" naginjanjem na suprotnu stranu od krivine samo povećavaš ugao naleganja guma na podlogu i smanjuješ sebi mogućnost da kočiš ili dodaješ gas. Uostalom, dođi na Kurs bezbedne vožnje pa vidi šta će ti instruktor reći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav kontra nagib, to nema veze sa logikom! Baš bi voleo da vidim toga koji moze da popuni gumu, da primeni taj kontra nagib, a da ostane živ. Nego, ovome nije mesto u ovoj temi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano April 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma koristi se ta tehnika kod vožnje SM motora ali za "tele" od V-Stroma nije preporučljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16837 Napisano April 22, 2010 Integrisan, 8288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce napisah odgovor, pa obrisah - da ne bude opet da teoretisem (na sta su odredjeni veterani foruma pomalo osetljivi ). Upravo kako je Arakis rekao - kada guras motor od sebe, povecavas ugao naginjanja motora u krivini, a onda smanjujes prijanjanje i smanjujes sebe mogucnost da kocis (dajes gas) kroz krivinu. Ta tehnika se koristi eventualno kada vozis stojeci, ali za nas motor (koji je tezak, sa visokim centrom mase) nije bas prirodna. Ja sam dosta eksperimentisao prosle godine sa prolazima kroz krivinu nakon Lazine price (evil_zo) sa kursa bezbedne voznje i rezultat tih licnih eksperimenata u voznji je da sam potpuno promenio voznju u krivini koju sam praktikovao 2.5 prethodne godine. Od t ada u krivinu ulazim siroko, a onda pravim nagib i uvek se i ja naginjem u smeru nagiba motora. Oslonac su ti spoljnje koleno i unutrasnji fuzaster. Tako imas polugu i ruke mogu da ostanu potpuno relaksirane. Prolaz kroz krivinu je brzi i mnogo sigurniji na izlazu, u slucaju da se pojavi rupa/rizla/sledeca neocekivana krivina. Uski ulaz u krivinu je, priznajem, zabavniji, jer se vozis u vecem nagibu. Ali opet nagib tela prati nagib motora. Sustina je da pogledom pratis teme krivine, pa krenes glavom i ramenima, pa krene motor... I uzgred, ne mislim da je ovo bas tako veliki off . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...