andra100 4 Napisano Maj 25, 2017 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da motor treba voziti i najlepša pesma(muzika) je pesma auspuha... Sve ostalo je glupost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Muzika je super, pogotovo ove numere iz klipa ali praksa u mom slučaju je pokazala da ista podiže nivo adrenalina koji utiče na nekontrolisano zavrtanje ručice gasa i sve luđoj vožnji, a ako se i auspuh dobro čuje, onda je to idealna kombinacija za Stairways to heaven... stoga biram da još uzivam u ovom paklu, bez laganih nota :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Turn & Burn 20 Napisano Maj 28, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: 2002 Suzuki V Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Exposzicija identiteta Crno Dete! Treca epizoda Turn & Burn je sada objavljena, Comment Like/Dislike i Subscribe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cekajuci dizne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 29, 2017 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Zar gume još nisu namontirane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 30, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, B@ne je napisao: Zar gume još nisu namontirane ? Ako sve bude kako treba bice do kraja nedelje, cekam da mi stignu jos par stvari pa kompletiranje i gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Maj 31, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ovo guma? I mene interesuje neka dualsport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Maj 31, 2017 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dl minak je napisao: Koja je ovo guma? I mene interesuje neka dualsport. Ovo bi trebalo da su Heidenau Scout gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 31, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Heidenau K60 Scout je u pitanju, prvi put dosao u dodir sa njima pre nekih 7,8 god kad se jos nisu procule, barem kod nas, imao ST tada i pokazale su se savrseno a sada na Stromu videcemo, mada msm da je pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 31, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vozio na Xtu i bile odlicne, bas me zanima kako ce se pokazati na tezim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 31, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, *zeka* je napisao: Ja ih vozio na Xtu i bile odlicne, bas me zanima kako ce se pokazati na tezim motorima. Na Super Teneri je legla ko budali samar, a sad videcemo uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Jun 1, 2017 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima iskustva, u pitanju je semering za V-Strom 1000 2009. Nalazi se malo nize od prednjeg lancanika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 1, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ninja66 je napisao: Ako neko ima iskustva, u pitanju je semering za V-Strom 1000 2009. Nalazi se malo nize od prednjeg lancanika. Ima se nacekas dok ti stigne zamena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano Jun 1, 2017 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa stromom 650 2004gd. Od zamene ulja sam presao oko 500km, sipao motul 15-50. U voznji je upalio lampicu za ulje, odmah sam primetio i ugasio motor, stao proverio nivo ulja na prozorcicu i pakazivalo iznad pola u razmaku min-max. Upalio motor krenuo dalje i sve je bilo u redu. Nije vise palio lampicu. Nigde ne curi, kaplje, masti i slično... Da li je neko imao sličan problem ili ovakvo iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 2, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 4, 2017 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan On any sunday by BigDaddy Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 5, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za štapove, našao sam tzv. 35mm trik koji treba pokušati pre zamene ulja i semeringa.Trik je i potpunosti uspeo, ali ću ipak zameniti ulje (samo ulje, ne i semeringe) jer je davno menjano i sigurno već zaprljano. Sutra stiže Bardahl 10W, 3 x 500 ml. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 6, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa! Već sam pisao u temi šta me je danas iznerviralo pa da ne ponavljam. U glavnom, jedan štap nije imao funkciju! U njemu je nešto otkačeno, liči na oprugu i kreće se gore dole kad štap prevrćem i ispravljam. Pretpostavljam da je nekad neko odvio donji imbus 6 i otkačio ono što on unutra drži. Da li je to moguće uhvatiti i spojiti bez rasklapanja štapa? Ako mora da se rasklapa, da li se može vratiti isti semering jer ne mogu brzo nabaviti novi? Savet: menjajte ulje u štapovima! To se toliko zaprlja da je teško isprati. Sipao sam višak novog ulja, ispirao i uvek je blago zamućeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, jboban je napisao: Katastrofa! Već sam pisao u temi šta me je danas iznerviralo pa da ne ponavljam. U glavnom, jedan štap nije imao funkciju! U njemu je nešto otkačeno, liči na oprugu i kreće se gore dole kad štap prevrćem i ispravljam. Pretpostavljam da je nekad neko odvio donji imbus 6 i otkačio ono što on unutra drži. Da li je to moguće uhvatiti i spojiti bez rasklapanja štapa? Ako mora da se rasklapa, da li se može vratiti isti semering jer ne mogu brzo nabaviti novi? Savet: menjajte ulje u štapovima! To se toliko zaprlja da je teško isprati. Sipao sam višak novog ulja, ispirao i uvek je blago zamućeno. Nema tu nista bez rasturanja, bolje trazi majstora da ti to zavrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Jun 7, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, hammer je napisao: Nema tu nista bez rasturanja, bolje trazi majstora da ti to zavrsi. Potpuno se slazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 7, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Završeno uz pomoć prijatelja, majstora. Ono što se čulo jeste plastični prsten odbojnik. Oba štapa su isprana, napunjena novim uljem i vraćena. U toku je zamena lanca i lančanika koji su stigli od [mention=25673]Nesa-St[/mention]. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 7, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeni lanac i lančanici. Stari lanac se dosta čuo, krckao, dok novi samo šušti.Od oštećenja primetio sam da se stari teže savija na člancima, krut je i nedostaje nekoliko O-ringova. Prednji lančanik je bio blago istrošen, verovatno zbog lošeg lanca, dok se na zadnjem gotovo ništa ne primećuje.Danas, test vožnja, off road, štapovi odlično rade, ja zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 9, 2017 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Gde su najpovoljnije plocice za stromica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Strale je napisao: Gde su najpovoljnije plocice za stromica? Nemoj da kupujes jeftine, brzo ce da se potrose a i dosta slabije koce, ja sam se jednom zeznuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko link za detaljno upustvo za stelovanje tps senzora? Sad trazio i ne nalazim objasnjenje procedure od pocetka do kraja, imao neki grk na jutjubu video al ne mogu da se setim kako bese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...