brankoXM 981 Napisano Decembar 1 MK SO Zandarmerije, 751 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene medju stromasima 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2960 Napisano Decembar 1 Drug član, 1191 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ma da uzeo sam takav.Imao sam ga na Nc-u.Uspeo sam odlepiti nalepnicu bez ostecenja.Grejanje fenom i laganoPoslato sa CRT-NX1 pomoću TapatokaReka sam ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 981 Napisano Decembar 4 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 751 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kakva su vasa iskustva ,do koje dimenzije podizaca kormana moze da se ide,a da nje potrebna zamena creva itd? strom 650 sa slike Promenio Decembar 4 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2194 Napisano Decembar 4 Drug član, 1534 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Pisano vec. Do 20-30mm na gore. Moze i gore i unazad 20mm, onda moras otpustiti creva i kablove iz kvacice i sprovesti kociono crevo drugim putem, 30sek posla. Kupuj homologovane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 981 Napisano Decembar 4 MK SO Zandarmerije, 751 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan znaci maksimum je oko 30 gore ili 20 gore-20 nazad kombinacija. hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 43 Napisano Decembar 4 U prolazu, 48 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan @ducans mislim da mozes novu preko stare zalepiti, da ne moras skidati staru sa nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurcinovski 37 Napisano Decembar 4 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nadalj Motocikl: 2024 Suzuki V Strom 650xt (zuca) Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 12. 2025. at 22:23, brankoXM je napisao: evo i mene medju stromasima U najbrzoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 192 Napisano Decembar 4 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @KKristijan Ma bila je zalepljena na vizir koji sam menjao.Al uspesno sam skinuo i zalepio na onaj nosac mali.Poruceno delova sa alije.Hvala za linkove @Cedo1.A bilo je i obaranja u mestu sad na drugu stranuPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2260 Napisano Decembar 4 Drug član, 1013 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zatvorila se copa sama od sebe? Meni se to desilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 981 Napisano Ponedeljak u 05:47 MK SO Zandarmerije, 751 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan koje centralne stendere ste koristili,kakva su vam tu iskustva? da li ovi jeftiniji rade posao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1363 Napisano Ponedeljak u 22:21 Zainteresovan, 552 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cosmo accessories centralni stander radi ekstra posao. Mislim da smo ih u drustvu jedno 5 komada uzeli i koristili/koristimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2194 Napisano Utorak u 07:57 Drug član, 1534 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj Cosmo deluje kao roba sa aliexpressa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1697 Napisano Utorak u 18:47 Drug član, 2103 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam od prvog dana sw motech i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 192 Napisano Sreda u 06:56 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Nabacio koferePoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 981 Napisano Sreda u 10:26 MK SO Zandarmerije, 751 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo oni coocase? jesu li stvarno deblji i kvalitetniji od ove temu i xland price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2194 Napisano Sreda u 10:52 Drug član, 1534 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Shad SH23, lepo idu uz liniju motora sa strane, kao fabrika. Od nazad malo cudno deluju. Sto je najbitnije trpe dosta, za zapreminu od 23L bas dosta stvari stane u njih i u sirinu su kormana. Ne strce van linije motora po' metra. Otvaraju se od gore. Ima na aliju i postava unutrasnja da se uzme za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2260 Napisano Sreda u 10:54 Drug član, 1013 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kakve su vam akcije u planu za 2026? Znate li vec gde cete na voznju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 192 Napisano Sreda u 11:41 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Deluje da jesu.Ima 2mm.Dobiju se i torbe unutrasnje sa njima.Doji do ns da vidis kako su legli, ako si u prolazu. Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 981 Napisano Sreda u 12:22 MK SO Zandarmerije, 751 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nisam razumeo jell to coocase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2141 Napisano Sreda u 12:27 Drug član, 1611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao problem sa podešavanjem amortizera na V-Strom 1000, model od 2014 pa na dalje.Evo šta se dešava, kada vrtim točkić za štelovanje, čuju se klikovi i vrti se u obe strane, međutim ne pomera se klip za sabijanje opruge, stoji i ne sabija oprugu.Ima li leka, da li je neko uspeo to da reši i kako?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 192 Napisano Sreda u 12:36 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM jeste coocasePoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1697 Napisano Sreda u 12:43 (promenjeno) Drug član, 2103 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Rider000 je napisao: Ja sam uzeo Shad SH23, lepo idu uz liniju motora sa strane, kao fabrika. Od nazad malo cudno deluju. Sto je najbitnije trpe dosta, za zapreminu od 23L bas dosta stvari stane u njih i u sirinu su kormana. Ne strce van linije motora po' metra. Otvaraju se od gore. Ima na aliju i postava unutrasnja da se uzme za njih. Imam iste bočne kofere i sve je kako kažeš. Baš sam zadovoljan. Još kad se skinu koferi držači se skoro i ne primećuju na motoru. Promenio Sreda u 12:44 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 981 Napisano Sreda u 13:05 MK SO Zandarmerije, 751 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan vidjao sam te.coocase u varijantama deblji i tanji i razlicitim cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2194 Napisano Sreda u 13:32 Drug član, 1534 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sa: Bez: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 192 Napisano Sreda u 13:46 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovi malo strce od sirine kormana po 7,8cm.sa svake strane.(Nije po metra)Nije strasno al me nervira malo.Jbg u originalu kostaju puta 3.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...