brankoXM 963 Napisano Ponedeljak u 21:23 MK SO Zandarmerije, 746 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene medju stromasima 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2947 Napisano Ponedeljak u 21:29 Drug član, 1184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ma da uzeo sam takav.Imao sam ga na Nc-u.Uspeo sam odlepiti nalepnicu bez ostecenja.Grejanje fenom i laganoPoslato sa CRT-NX1 pomoću TapatokaReka sam ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 963 Napisano Četvrtak u 05:44 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 746 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kakva su vasa iskustva ,do koje dimenzije podizaca kormana moze da se ide,a da nje potrebna zamena creva itd? strom 650 sa slike Promenio Četvrtak u 05:45 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2185 Napisano Četvrtak u 06:52 Drug član, 1518 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Pisano vec. Do 20-30mm na gore. Moze i gore i unazad 20mm, onda moras otpustiti creva i kablove iz kvacice i sprovesti kociono crevo drugim putem, 30sek posla. Kupuj homologovane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 963 Napisano Četvrtak u 15:55 MK SO Zandarmerije, 746 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan znaci maksimum je oko 30 gore ili 20 gore-20 nazad kombinacija. hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 43 Napisano Četvrtak u 17:53 U prolazu, 48 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan @ducans mislim da mozes novu preko stare zalepiti, da ne moras skidati staru sa nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurcinovski 34 Napisano Četvrtak u 19:14 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nadalj Motocikl: 2024 Suzuki V Strom 650xt (zuca) Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 12. 2025. at 22:23, brankoXM je napisao: evo i mene medju stromasima U najbrzoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 182 Napisano Četvrtak u 20:02 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @KKristijan Ma bila je zalepljena na vizir koji sam menjao.Al uspesno sam skinuo i zalepio na onaj nosac mali.Poruceno delova sa alije.Hvala za linkove @Cedo1.A bilo je i obaranja u mestu sad na drugu stranuPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2256 Napisano Četvrtak u 21:55 Drug član, 1011 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zatvorila se copa sama od sebe? Meni se to desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...