DAR'C NS 144 Napisano juče u 13:09 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje pre svega za one koji su skoro( 1-2-3god) uzeli novog stroma 650. Da li postoji razlog zašto nisu kupili novog od 800cm3 ili su razmatrali pa ipak prevagnuli u korist 650-ke…ili je ipak +2000€ u odnosu na 650-tku razlog da se ne uzme 800-stotka. Promenio juče u 13:17 član DAR'C NS Samo da napomenem da mi je VSTROM 650 i dalje jedan od favorita koji bi voleo da imam, bez obzira na vizuelnu odbojnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2042 Napisano juče u 13:13 Drug član, 910 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan 2 soma su 2 soma,proverena sprava 650,za 99% vozaca dovoljno snage... Kontam.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihpredrag 8 Napisano juče u 14:41 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako izuzmemo kinesku konkurenciju, za 8000 e se dobije kvalitetan, pouzdan, udoban, proveren i dugotrajan motor koji se dobro nosi sa konkurencijom. Za 10.600-11.600 (koliko košta 800-ka) konkurencije ima dosta i 800-ka nije baš prvi izbor... mada je sasvim dobar motor...Послато са SM-A145R помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 573 Napisano juče u 14:50 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Шта мислиш да је конкуренција за 800? Ево ја сам баш дуго размишљао пробао итд и завршио на 800де... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2191 Napisano juče u 15:37 Drug član, 987 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno 800 vise lici na nekog nakeda, sav je ravan, ko da sedis na fosni, ispred tebe prazno, ne znam, nije mi se ni najmanje dojmio uzivo. Tako da ga nisam ni uzimao u razmatranje. Transalpa jesam, ali odsustvo tubeles felni i visoka cena su me prelomili da uzmem Stroma. I to sto je ugasena proizvodnja, ovo je bio poslednji voz. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 144 Napisano juče u 17:20 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi se odlučio za vstrom-a 650 samo zbog 2000€ što je jeftiniji a 800-tka pruža puno, puno bolje i više mislim da bih pogrešio da je to tako. Kolko sam razumeo, navodno sa 800 modelom je ispravljeno- unapređeno dosta toga što je bila “falinka”. Pitam se, da li je to baš tako? Zašto nisu razvili v agregat nego linijski nazvali vstrom800…..poboljšali kočnice, ogibljenje…definitivno je motor dokazan i “ugurali” su ga u 5 različitih modela, samo što V agregat koji je stari model imao, predstavlja dvodecenijsku perjanicu, i po meni mislim da nisu adekvatno “unapredili” vstrom-a 650. Bilo bi to super sa novim V agregatom, jačim, agilnijim itd….ali izgleda da tada matematika ne bi stala verovatno u tih 10.600€ nego bi to bila neisplativa investicija od strane suzukija. Lično, ne bih se dvoumio između ova dva modela sekunde jedne. Pobednik za mene je stari model sa svim svojim nedostacima, koje bih prihvatio i prilagodio se istim- uživajući u čarima ovog agregata. Izvinite na podužem postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20796 Napisano juče u 17:28 Integrisan, 6442 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2000e nije malo. Transalp mi deluje super ali sto ne stavljaju tubeless... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 144 Napisano juče u 17:41 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: APN6, CTX80, gpz500s, gsxr1100, Honda Shadow VLX 600 ,xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ali meni je transalp kao neki loš pokušaj, što se tiče izgleda motora. Stvarno razočaravajuće izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 39 Napisano juče u 19:03 U prolazu, 63 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dvoumio i izabrao 650. Taj model mi se dugo svidjao, da sam mogao kupio bih prvu generaciju koja mi je najlepša ali nisam našao dobar primerak. 800 jeste moderniji, bolje koči, lepo se vozi sa quickshifterom ali za 5000-6000km godišnje mi ne znači a i nije mi se svidelo ono grejanje desne noge, kod 650 ne osetim ni malo toplote. Na 650 sad preko zime da stavim led sijalice, veći vizir i super...kada sam razmisljao da dodam 2000 za model 800 onda se tu za 10k opet pojavljuju drugi modeli itd itd. A na kraju mi je ta razlika novca i značila za kofer, zastitu, jaknu, čizme, rukavice... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 441 Napisano juče u 19:12 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Baš to, priča se o klot motorima i te 2000 taman dobro dođu da se 650 pristojno opremi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2191 Napisano juče u 20:02 Drug član, 987 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DAR'C NS je napisao: Ja se izvinjavam, ali meni je transalp kao neki loš pokušaj, što se tiče izgleda motora. Stvarno razočaravajuće izgleda. Na oko i nije nesto, slazem se, ali je toliko dobro uradjen i tako se lepo vozi, motor za svaku preporuku. E sad, dok mu dokupis sve sto treba izadje na 12+ opusteno. Da li vredi toliko ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1324 Napisano juče u 21:01 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam 800ku i nije mi legla. Ovo su moja zapazanja sa 2 probe: I opet, kada sam uzimao pre koji mesec 650ku (da zamenim staru 650ku), razmisljao sam sta mi je alternativa, a da nije 800ka. Stalno sam se vracao do Aprilije Tuareg 660. Na kraju je prelomila finansijska strana. Povoljna cena i povoljan kredit za 650ku (a uz to znam da mi odgovara za moje potrebe). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1639 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 2070 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao i 800 i i šta je prevagnulo: - već sam vozio starijeg i odgovara mi. - proveren agregat bez mana koji se godinama usavršavao. 800 potpuno nov i prva serija sa mogućim nedostacima. Imam puno poverenje u suzuki i ne sumnjam u njih ali prosto 650 V agregat mi je bio sigurica. - manja cena. Nije zanemarivo 2000e u tom cenovnom rangu. - položaj sedenja mi je bolji kod 650. Vise se sedi "u" motoru. Kod 800 je deo gde je displej previše nisko za moj ukus. Imam ga već 2 sezone i ni sekunde se nisam pokajao zbog izbora. Ps: mislim i da svako ko je izabrao 800 umesto 650 takođe nije pogrešio. Promenio pre 9 sati član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 412 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam dovoljno kompetentan da kažem koju na ovu temu. 2020. uzeo 650 XT, vozio 4 godine i napravio oko 25k. km. 2024. uzeo 800 RE i do sada napravio 5k. km. Kako se ne bih ponavljao, jer sam u temi V Strom 800 izneo derektna poređenja, pitajte šta vas interesije i rado ću podeliti svoja iskustva. Pozzz Ekipa Promenio pre 9 sati član easy and slow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...