KKristijan 41 Napisano April 11 U prolazu, 43 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan prethodni motor (Yamahu) sam prodao na brzinu da nisam stigao da povadim šrafove tank torbe i sad mi je neupotrebljiva. zna li neko kako bih mogao resiti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2986 Napisano April 11 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Па питај тог што си му продао да ти пошаље твоје шарафе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 41 Napisano April 11 (promenjeno) U prolazu, 43 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, draki je napisao: Па питај тог што си му продао да ти пошаље твоје шарафе al izgubio sam originale da mu vratim i mislim da mi svakako ne odgovara za Stroma taj "nosac" (metal na dnu tank torbe) sto odgovara Yamahi. Promenio April 11 član KKristijan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2001 Napisano April 11 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovako moždaI just found this on AliExpress: RSD289.45 | 10pcs/lot M3 M4 M5 M6 304 Stainless Steel Hex Hexagon Socket Cap Head Shoulder Roller Bearing Screw Bolt High Tensilehttps://a.aliexpress.com/_ExIzsYySent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 240 Napisano April 11 Zainteresovan, 167 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Možda se dobijaju šrafovi uz novi adapter za rezervoar. Treba proveriti u Shad-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2001 Napisano April 12 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima za Suzuki SHAD PIN SISTEM SUZUKI VEL.1 | Plattner Motoshop | Prodaja moto opreme i kaciga za motor PLATTNER-MOTOSHOP.RS SHAD PIN SISTEM SUZUKI VEL.1 Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 41 Napisano April 12 U prolazu, 43 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, vidakn je napisao: Evo ima za Suzuki SHAD PIN SISTEM SUZUKI VEL.1 | Plattner Motoshop | Prodaja moto opreme i kaciga za motor PLATTNER-MOTOSHOP.RS SHAD PIN SISTEM SUZUKI VEL.1 Sent from my SM-A556B using Tapatalk naleteo sam na to bas danas. mogao bih otici do Plattnera videti to licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2045 Napisano April 13 Drug član, 971 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste porucivali podizace kormana? Neko pomenu da ih ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1895 Napisano April 14 Drug član, 1278 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @GileAliexpress. Rade posao nisu mrdnuli nigde za 5000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 55 Napisano April 14 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na Temu https://share.temu.com/ANutLnPBRRA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1895 Napisano April 14 Drug član, 1278 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome bude trebao Airflow. Prodajem moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 39 Napisano April 15 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da je Givi izbacio jednu sipku iz crash bar-a? Ne mogu nigdje da pronadjem stari model koji je imao povezane krivine jos jednom sipkom. Ali je kataloski broj ostao isti TN532. Obiljezio sam gdje nedostaje cijev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1979 Napisano April 15 Drug član, 902 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije 532 nego tn3101Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 39 Napisano April 15 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Da to sam skapirao ali je na vecini sajtova ograniceno godistem 2004 do 2011 pa sad ne kapiram da li ovaj 3101 pasuje i na starije modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1895 Napisano April 15 Drug član, 1278 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da pasuje jer je ram ostao isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 39 Napisano April 15 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu biti siguran ne narucijem sebi pa ne bi da pogrijesim. Zanimljivo je da na stanju ima oba tipa i da je razlika u cijeni samo 1,5 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1895 Napisano April 15 Drug član, 1278 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj oglase, pogledaj polovnjake te starije sta koji nosi. Ono sto sam ja video je da je ta prva gen isla bez te dodatne sipke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 39 Napisano April 15 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Evo setam gradom i upravo sam pogledao uzivo dva motora 2005 i 2010 ovaj stariji ima givi 3101 a noviji ima 532. Vlasnici su kupili motore tako. Sad mi tek nista nije jasno a i strah me da nije nesto prepravljano. Najbolje bi bilo iskustvo nekoga ko je montirao ovaj 3101 na starog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanKG 27 Napisano April 16 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam nove gume, tako da fabricke Bridgestone Battlax prodajem. Dot je 4122 zadnja i 4422 prednja. Presao sam sa njima 5.500 km. Gume su u super stanju, nisu krpljene i nemaju ostecenja. Bice dostupne za dve nedelje. Cena 150 eur. Ako je neko zainteresovan, mogu da posaljem slike na viber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1979 Napisano April 17 Drug član, 902 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi slike,al mi se čini jaka cena.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanKG 27 Napisano April 17 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, idanijel said: Stavi slike,al mi se čini jaka cena. Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1979 Napisano April 17 Drug član, 902 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo slike što fali je najbitniji kod polovnih moto guma(drugarski savet) isto i za zadnju vazi.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanKG 27 Napisano April 17 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, idanijel said: Ovaj deo slike što fali je najbitniji kod polovnih moto guma(drugarski savet) isto i za zadnju vazi. Sent from my RMX2202 using Tapatalk Slikam ovih dana, pa kacim. Hvala za savet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2001 Napisano April 17 Drug član, 1510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko možda ima ugrađen Givi Airflow vizir na Stromu DL1000, model 2014. I mlađe, da podeli iskustva.Imam produženi Givi ali nije Airflow i nosam potpuno zadovoljan, ima turbulencije i šamaranja vetra po kacigi na većim brzinama.Razmišljam da ugradim Airflow vizir ali nije jeftina igračka pa bi voleo da čujem iskustva, vredi li taj upgrade.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanKG 27 Napisano April 18 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, BojanKG said: Slikam ovih dana, pa kacim. Hvala za savet. Evo jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...