Gile 1888 Napisano Mart 19 Drug član, 942 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: Od proširenja ćopave više pomaže ako ga parkiraš u prvoj brzini. Nema da mrdne... Da. Ali samo sto sam ga isterao iz garaze, ostavio ga na leru da se malo zagreje. Nikad mi se to nije deslio do sada. Glupo resenje do bola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1933 Napisano Mart 19 Drug član, 2882 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne volim ostavljati na bočnoj nogari motor u radu ulje je samo na boku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1888 Napisano Mart 19 Drug član, 942 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo bi on i da je bio ugasen, a da nije u brzini. Poenta je da je lose odradjena copa. Obratite paznju kad budete prisli motoru sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Mart 19 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Očajna je ćopava,Ja sam moj spustio na asfalt prošle godine, kad sam ga tek uzeo. Upravo zato što sam mislio da je ugao dovoljan.Sada svaki put kad ga stavim na ćopavu obraćam pažnju dva puta, i gledam je čak i dok okrećem točak u stranu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1807 Napisano Mart 20 Drug član, 840 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ler i ćopa nikako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano Mart 20 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tako e!Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Mart 20 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego,Imam jedno pitanje. Jel koristio neko Metzeler roadteck 01 i Pirelli angel GT, na DL1000.Pitam jer sam koristio metzeler do sad, a vidim da imaju na akciji Pirelli angel, pa me zanima dal ima neke velike razlike, od nekoga ko ima iskustva sa obe.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano Mart 20 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ih ima na akciji, ja bi to uzeo...Hađam ili Merzeler Tourance Next ili Next II ili Angel GTSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Mart 20 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u platneru gledao. Ima na sajtuSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano Mart 20 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam isa cena za Metzeler next 2 i angel gt, ja ću probati next 2Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano Mart 20 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cena na sajtu motogume.rs za angel gt je 33337 din tako da je to normalna cena kao i u PlattneruSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano Mart 20 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A dosta je plattner skuplji za next 2, skoro 5000 dinSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Mart 20 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas cu uporediti kad dodjem sa posla. Mislim da u platneru next 2 nisu na popustu, sto znaci da mogu da ostvarim onih 10-15% popusta preko kartice.Stavicu posle na papir.Znaci po tvom misljenju valja probati tourance next? Njih do sada nisam uzimao u obzir.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano Mart 20 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bas cu uporediti kad dodjem sa posla. Mislim da u platneru next 2 nisu na popustu, sto znaci da mogu da ostvarim onih 10-15% popusta preko kartice.Stavicu posle na papir.Znaci po tvom misljenju valja probati tourance next? Njih do sada nisam uzimao u obzir.Sent from my iPhone using TapatalkNa "popustu" su i next 2 u Plattneru 15% i izađu skuplje sa popustom, e sa onom loyality karticom imaš još popusta pa možda izađe isto ili slično.Mada možeš i ovo da upotrebiš i dobiješ još jeftinije Garancija najnižih cena | Plattner Motoshop | Prodaja moto opreme i kaciga za motor PLATTNER-MOTOSHOP.RS Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Mart 20 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam bas pre neki dan, ne sabiraju se popusti.Ali vidis, ovo je super sa politikom najniže cene. Taj deo nisam ni znao, hvala na info.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1500 Napisano Mart 20 Drug član, 2000 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan https://share.temu.com/YiHQDdid4cA Nije loša stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1146 Napisano Četvrtak u 15:58 Drug član, 599 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da nije loše. Još sam ja stavio šrafove sa velikom plastičnom glavom, pa mi ne treba alat da promenim poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1565 Napisano Četvrtak u 16:54 Drug član, 1035 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nego da dajete 20+k na isprobavanje vizira ko ja Jos malo da istestiram ovaj pa cu Airflow na oglase staviti. Ako nekome bude trebao. Cena novog je 16.500 bila u Decembru. Presao sam 500km s njim i dacu ga za 9-10k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 112 Napisano Petak u 15:49 U prolazu, 33 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdrav čovek ima 1000 želja a boleatan samo jednu: da natovari koliko je god moguće opreme na turera tako ja ubaci i zaštitu podvozja na svog 2006. Stroma 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Subota u 10:49 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet moram da pitam za gume. Jel neko probao Dunlop meridian na Vstrom dl1000?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMartinovic 80 Napisano Subota u 11:37 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet moram da pitam za gume. Jel neko probao Dunlop meridian na Vstrom dl1000?Sent from my iPhone using TapatalkVozi @maxx na 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1279 Napisano Subota u 18:47 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ćeram ih evo vec 25500km. Izuzetno sam zadovoljan sa njima. Odlicno drze u svim uslovima normalne voznje (nisam sportski vozac), imaju dovoljno povratnog osecaja i evo traju bas dugo sve u svemu preporuka! Posle njih hocu da probam Dunlop Mutanta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Subota u 18:49 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije neka razlika u ceni, tipa tu su u 2000 din set. Nesto se lozim da ih probam. Verovatno cu sledecu subotu do BG da pazarim, pa da montiram u Sapcu, jer je duplo jeftinije Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1807 Napisano Subota u 19:37 Drug član, 840 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena i treba da bude paprena montaže i demontaže točkova,od malih nogu me buraz terao da sam skinem točak,uvek skinem kući i nosim autom kod vulkanizer a.to vam je prilika za obuku ,negde na putu neće vulkanizer znati da skine točak. Drugu stao bmw 3 520 2008 negde u Bih kaže majstor mi više starija kola popravljamo,za zamenu remenice je potrošio 12500din pre par god na telefoniranje sa svojim majstorom iz Srb za asistencijuSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 71 Napisano Subota u 20:11 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi je sigurnije kad mi vulkanizer odradi montazu i balansiranje.Ali razlika u ceni, u Šapcu i BG je duplo.Radije ću tih 4000 što mi ostane da sprcam u dupe, ili da dam deci, nego na menjanje 2 gume.Realno bi bilo da je montaža besplatna, ukoliko kupiš na nekom mestu gume, ako uzmemo u obzir da su skuplje kod nas nego preko.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...