kole24 1130 Napisano Sreda u 05:57 Drug član, 591 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Jel ima yt neki lep serijal putopisa sa stromom 650 u glavnoj ulozi? Na putevima ih srećem dosta a ne mogu da nadjem na yt nikog.Ovaj nije loš.https://youtube.com/@adventuringaround?si=DnI651xdfiPdk7IBIma i Darko.https://youtube.com/@kovacevicdarko?si=9_e7ZUnI5S9ha7p6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Sreda u 15:44 Drug član, 919 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam danas 50ak kilometara, bilo je hladno ali vredelo je. Ne sme da se zavrce preko 5k za sada, u sestoj na tom broju obrtaja ide 110, pri tom se skoro i ne cuje. Vetra ima, ali podnosljivo, mislim da ce drugi vizir resiti problem. Krivine lepo pegla, cak sam se i na polozaj kormana malo privikao, mada bih ga definitivno podigao bar da probam da ne zalim. Sve u svemu ja zadovoljan. Nego, uocio sam na prednjoj felni jednu poprecnu liniju sirine mozda 5-6 mm, s kraja na kraj se pruza i lici mi kao da je felna tu varena i nije dobro obradjeno sve. Ima li to i kod vas? Pricam o zicanoj felni. Zadnja je inace skroz ok, deluje kao da je izlivena iz komada. Nisam slikao, zaboravih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1472 Napisano Sreda u 15:49 (promenjeno) Drug član, 1982 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio tu liniju kod mene. Zagledacu sutra pa javljam. Ps: vizir je fabricki obično stavljen na srednji položaj. Postavi ga na najviši pa će biti još bolji. Ima 3 položaja ( 3 rupe u koji se srafi). Promenio Sreda u 15:49 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano Sreda u 16:12 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Gile je napisao: Nego, uocio sam na prednjoj felni jednu poprecnu liniju sirine mozda 5-6 mm, s kraja na kraj se pruza i lici mi kao da je felna tu varena i nije dobro obradjeno sve. Ima li to i kod vas? Pricam o zicanoj felni. Zadnja je inace skroz ok, deluje kao da je izlivena iz komada. Nisam slikao, zaboravih. Primetio sam i ja to, pa sam skapirao da je to ono što je majstor @đunta pričao za DID felne. Imaju ožiljak od proizvodnje, normalna stvar i kod mene je primetno kad se zagleda jer je zlatna felna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1472 Napisano Sreda u 17:57 Drug član, 1982 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad niste birali kvalitetniju plavu boje za felne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Sreda u 17:59 Drug član, 919 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi da padne neko Stromasko druzenje na prolece, pa da na licu mesta procenimo koje su lepse? April - maj, neki vikend, negde gde je svima slicno udaljeno? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano Sreda u 18:10 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoje lepse od zlatnih Mogli bi mogli bi, sto da ne, kanda nam je BG svima centrala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 37 Napisano Sreda u 18:12 U prolazu, 18 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Rider000 said: Ne postoje lepse od zlatnih Mogli bi mogli bi, sto da ne, kanda nam je BG svima centrala. Daleko je Beograd jos dalje je jutro Mogli ste se provozati do Hercegovine, ne moze ljepse nego u maju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Sreda u 18:17 Drug član, 919 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Daj samo lokaciju i tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1472 Napisano Sreda u 18:18 Drug član, 1982 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Tebra11 je napisao: Daleko je Beograd jos dalje je jutro Mogli ste se provozati do Hercegovine, ne moze ljepse nego u maju Svakako je u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 37 Napisano Sreda u 18:32 U prolazu, 18 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Oj Trebinje Trebinje, kad me vidis piiiiiip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 104 Napisano Sreda u 21:14 U prolazu, 29 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rider000 je napisao: Ne postoje lepse od zlatnih Mogli bi mogli bi, sto da ne, kanda nam je BG svima centrala. Crne sa zelenom florescentnom trakom po ivici felge (imam papir od doktora da mi se svidjaju takve stvari) Predložio bi Doboj al čekam oce li neko zveknut zanimljiviju lokaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano Sreda u 22:10 (promenjeno) Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Tebra11 je napisao: Daleko je Beograd jos dalje je jutro Mogli ste se provozati do Hercegovine, ne moze ljepse nego u maju Bili već Jedna usputna kod Mokre Gore Sto se felni tiče: Promenio Sreda u 22:12 član Rider000 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Četvrtak u 07:42 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sinterom se koci rekao bih , tacno se vidi na disku gde je krupniji opiljak metala u ferodi! I kod mene samo sinter, uvek! Neka pojede disk ali kociiiii Organske plocioce poliraju disk, mada i polu sinter EBC na prvom mestu, Galfer, DP... umeju dobro da ujedu i ukopaju disk (veliki udeo tvrdog metala u ferodi). Za mene, a kroz vise decenija kocenja , EBC sinter pa sve resto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano Četvrtak u 07:47 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Ovaj moj je kupljen nov krajem Septembra, sad ima 4.000km na satu, ne znam sta fabrika stavlja ali nesto sumnjam da stavljaju sinter. Mozda zato sto je nov disk pa dok se zguli taj neki prvi sloj? Sta mi se svidja kod Stroma, sve na njemu je made in Japan, cak i gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Četvrtak u 07:52 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na taj tip motora oem je obicno organska ili polu metal plocica, za suzuki je vazda SBS pravio plocke pa ih oni (suzuki) brendirali. Po oziljcima, a ako cujes "Sssssssss" kada kocis, kod tebe je neka plocica sa dosta metala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano Četvrtak u 08:02 (promenjeno) Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem nisam primetio od napred ništa. Samo zadnja kocnica hoce da ispusti neki ton, kao cijukanje pri zaustavljanju, sto ponekad iritira. Chatgpt kaze da su oem plocice sinter. Hm... Promenio Četvrtak u 08:03 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Četvrtak u 08:15 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eto dokle smo dosli, vise se veruje nekom chatGPT-u nego mome oku 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6211 Napisano Četvrtak u 08:20 Drug član, 2120 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne oslanjajte se previše na chatgpt što se motora tiče. Evo jedne moje kratke zanimljive diskusije sa njim https://chatgpt.com/share/01a4e8b9-4961-483e-9c41-bb454ef00b2b TLDR: Uopšte nije siguran u svoje odgovore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13545 Napisano Četvrtak u 08:27 Ne silazi, 7578 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi organske pločice, tri kofera i saputnika. Pa ćeš da ukočiš tamo negde na granici kod Bugarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano Četvrtak u 08:32 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, živke je napisao: Ne oslanjajte se previše na chatgpt što se motora tiče. Evo jedne moje kratke zanimljive diskusije sa njim https://chatgpt.com/share/01a4e8b9-4961-483e-9c41-bb454ef00b2b TLDR: Uopšte nije siguran u svoje odgovore. I meni je za Stroma rekao da je parallel twin pa sam ga ispravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Četvrtak u 08:37 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...po oziljcima sinter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Četvrtak u 08:42 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da sinter i onda kad krenem na akciju Deda mraz na prvom semafotu neće da stane hladne ,posle kad se malo zagrejakle radile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Četvrtak u 08:54 Drug član, 919 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan A vi u NS stajete na semaforu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Četvrtak u 14:52 Drug član, 919 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam napravio 100 i kusur km, zadovoljan masinom. Skoro da sam i zaboravio kako je to ne zavrtati gas u obrtaje. Fin osecaj, peglanje krivina, mozak na otavu... Nego evo slike felne. Jel to samo kod mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...