Rider000 1354 Napisano Subota u 09:57 Drug član, 876 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Stari Strom ima mnogo lepsu njusku od novog i posle x godina, lepo i atraktivno izgleda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 22 Napisano Subota u 10:39 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Yamaha X-Max 250 Sport Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Rider000 said: Stari Strom ima mnogo lepsu njusku od novog i posle x godina, lepo i atraktivno izgleda. Imao sam opciju i novijeg da uzmem, ali mi je ova prva generacija najljepsa. A masina kao masina svakako moze dooosta da predje uz redovno odrzavanje tako da sam se odlucio za prvu generaciju. Ovaj moj je poslednja godina prve generacije. Drugar je provjerio motor u dobrom je stanju,samo nisam siguran da li ima ABS s obzirom da nema onu standardnu naljepnicu nigdje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1354 Napisano Subota u 10:47 Drug član, 876 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da vidis po tome da li ima abs "prsten" kod diskova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 730 Napisano Subota u 12:50 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ga dobro zaletis i naglo stisnes prednju 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1660 Napisano Subota u 13:57 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u satu levom abs led,ako ima abs. Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Subota u 22:55 U prolazu, 84 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa ima li ko preporuku za neku hemiju koja je dobra za obnoviti crne mat plastike, da je ikoliko postojano. Imam dva stroma novijeg 2019 i starog 2010 sa ABS-om. Ovaj stari mi je prirastao srcu pa sam odustao od prodaje i malo ga sredio, jos mi je ostalo da sredim ove mat plastike. Treba mi neka hemija da ne moram mazati svako 15 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1453 Napisano juče u 05:31 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Silikon fluid, koristimo ga na poslu, pa sam ga jednom prilikom probao na motoru i autu. Po meni genijalno jednostavno. Naprskaš celu površinu i ostaviš da upije koliko može. Posle par sati prebrišeš ubrusom. Gornji kofer mi drži barem 5-6 meseci uredan izgled. Mnogo jači efekat od spreja . https://eshop.wurth.rs/silikon-fluid-400ml 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano juče u 09:44 Ne silazi, 7468 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi ti proizvodi za plastike su uglavnom na bazi silikona. Ja koristim KochChemie NanoPlastic care. Kofer odbija vodu tokom cele sezone. Doduše ne prelazim puno ali je vrlo vrlo postojan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5020 Napisano juče u 09:57 Drug član, 3779 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svojevremeno naš @N.F.S. uradio neku vudu magiju na skuteru. Sve plastike je osvežio, nekim "mirišljavim" sredstvom na bazi amonijaka, ako dobro pamtim, i još se to greje fenom valjda, nije jednostavno. Nisam pohvatao detalje, ali izgleda fenomenalno, bude skoro bolje nego novo. I to je trajno rešenje, plastike budu podmlađene, nema ništa da se skida, spadne vremenom itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22441 Napisano juče u 10:06 Integrisan, 9626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Silikoni "prikriju" i pokriju ostecenja, kod tebe smo radili bukvalno vracanje stanja. Ako se fen zadrzi sekunda duze nego sto sme plastika se trajno upropasti. Znaci, bolje mazati silikonima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano juče u 11:41 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, maza1 said: Silikon fluid, koristimo ga na poslu, pa sam ga jednom prilikom probao na motoru i autu. Po meni genijalno jednostavno. Naprskaš celu površinu i ostaviš da upije koliko može. Posle par sati prebrišeš ubrusom. Gornji kofer mi drži barem 5-6 meseci uredan izgled. Mnogo jači efekat od spreja . https://eshop.wurth.rs/silikon-fluid-400ml Bude li mnogo sjajno? Najbolje sto sam ja koristio, a koristio sam dosta toga, je ovo Car system Malo se teze nanosi, utrljava, ali traje dugo i lepo oporavlja plastiku. Generalno izbegavajte pranje takvih plastika aktivnim penama, jakim stedstvima koja skidaju prljavstinu bez trljanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1453 Napisano juče u 15:27 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, muljaz je napisao: Bude li mnogo sjajno? Po meni bude taman kako treba. Svakako je toliko jednostavno, da može svako da proba, pa vidi jel mu odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2619 Napisano pre 20 sati Drug član, 1628 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ugodnih 15° 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...