Rider000 1245 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @GileGivi Airflow nema konkurenciju sto se tice zastite od vetra... Odusevio me. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1508 Napisano pre 7 sati Drug član, 844 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj stelujuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac gm 19 Napisano pre 7 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Ex KLE 500, Ex FZ6 S, Yamaha Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj stelujuci?Drugar, a sta mislis da prvo probas fabricki. Ti si besan.Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1245 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Dada. Porucio sam jedan, pre toga probao na drugarovom Stromu, totalna tisina na motoru. Odusevio se. Inace sam na Africi imao Airflow i skinuo ga, na njoj nije imao efekta, a na Stromu apsolutno druga prica. Na motorima sam do sad koristio fabricke vizire plus deflektor al na stromu ne pomaze mnogo ni deflektor, opet me pici vetar direkt u predelu vizira kacige. Promenio pre 7 sati član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da menjam na leto. Probao sam drugarovog stroma sa givi airflow i stvarno je odličan ali je i najskuplji. Izgledom mi se svidja i givi (kapa) onaj iz jednog dela ali deluje visoko i nisam siguran da je pogled iznad vizira ( visok sam 180). Mrzim da gledam kroz vizir. Videću još. Nek piše neko ako ima taj givi iz jednog dela. Promenio pre 5 sati član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1245 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni se izgledom najvise dobao onaj WRS, kacio sam na nekoj od prethodnih stranica. Medjutim nedovoljno informacija kakav je u praksi, par ljudi iz fb grupe ga imaju i kazu da je airflow bolji jedino sto kad se spusti u najnizi polozaj, malo je poruẓ̌an, mads svakako ne moze biti ruzniji od fabrickog vizira... Promenio pre 4 sati član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2519 Napisano pre 4 sati Drug član, 1605 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @bopk Imao sam taj povišeni Givi, probao ga na 2 vožnje, skinuo i prodao. Visok sam 180 cm, gledao sam preko njega ali nisam bio zadovoljan. Probao sam i ono krilce spojler, nakačio ga na fabrički vizir, takodje bez nekog vidnog poboljšanja tako da ostajem na ovom kratkom fabričkom. Na prethodnoj generaciji sam imao Givi Airflow i bio sam zadovoljan, mislim da ona njegova mogućnost podešavanja radi posao za veliku većinu vozača, jeste skuplji ali je dobar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihpredrag 6 Napisano pre 4 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Givi (visoki, neštelujući): bolje štiti od vetra od fabričkog, pogled pomalo prolazi kroz vizir i to ume da zasmeta, vetar udara bukvalno u vrh kacige i stvara vibracije (visok 182). Kada se malo savijem - perfektna tišina.Planiram da nabavim AirFlow, mnogi kažu da je najbolji.Послато са SM-A145R помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1508 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 844 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Sto ti se nije svideo taj poviseni Givi? Kakva mu je zastita od vetra? @bopk Gde si porucio taj Air Flow? Promenio pre 4 sati član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2519 Napisano pre 4 sati Drug član, 1605 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Taj visoki mi je pravio kovitlanja, da sam niži malo možda bi bila bolja situacija ali onda bi gledao kroz njega, a to ne volim. Plus što izgleda kao jedro na motoru, visok je dosta. Givi imaš u Motoland-u ili kod momka koji donosi Givi robu, na forumu je, zaboravih nick. Probaj sa fabričkim jednu sezonu ili pola pa onda traži rešenje, ako nemaš puno autoputa i nisi previsok ovaj fabrički je ok. Evo kako izgleda taj visoki u odnosu na fabriku: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1508 Napisano pre 4 sati Drug član, 844 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan I nisam visok, 172 kad se isprsim, ali ne volim da se rvem sa vetrom. Koji god motor da sam kupovao prvo sam mu menjao vizir. Verujem da ce tako biti i sa Stromom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1245 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Zainteresovan, 810 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Gile Baniša sa foruma radi Givi program. Nemas brige s njim. Promenio pre 3 sati član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano pre 3 sati U prolazu, 28 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 182cm. Givi radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...