maxx 1200 Napisano Jun 27 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa manjim prednjim zupcanikom bi dobio to da vise saltas, jer bi prakticno skratio brzine. Sam agregat je svakako veoma elastican pa dosta lepo ide u svim obrtajima. Jedino ako je bas ispod 3k obrtaja, onda moze niza brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jun 27 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Da zeznuo sam...mislio sam za zub vise. Necu bezveze da kupujem ako neko ima iskustvo valjalo bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jun 27 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, role je napisao: Ja sam dosadan sa pitanjima i podpitanjima, jbg volim da popunim vrijeme sarafajuci po Stromu. Posto vozim svakodnevno volim da je sve ok i da meni odgovara. Sad me zanima bi li ista dobio da stavim mali zupcanik od 14 zuba? Posto sam na relaciji Hercegovina primorje tu je puno brda i krivina. Ne gazim autoput rijetko, primjetio sam da Strom trazi puno saltanja u tim uslovima. Zavisno od puta nekada po dvije manje pa opet dvije vise u par stotina metara. Ako bi stavio zupcanik za zub manje bi li to imalo ublazio? Sipaj gorivo i vozi, ako te mrzi da "fizikališeš", kupi nc dct ili skuter... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jun 27 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter a pokusao sam sa NC nije za moje gabarite. Pitam lijepo dobije li se nesto ili ne, fizikalisanje ne gine svakako samo hocu da ga smanjim ako moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jun 30 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 6. 2024. at 14:37, kole24 je napisao: Stavio sam ja, iste takve. Creva i sajle su knap. Danas pokusao da stavim ove podizace, kablovi i sajle nema problema. Ali crijevo od kocnica tesko, ono moze da se ugradi ali da ga bukvalno razvucem. Onda je nategnuto kao struna. Odustao sam, strah me to voziti tako. Ne znam da li ima nabaviti ovih crijeva duzih bar par cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Jun 30 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno da se kupi duže crevo. Nego, jel si probao da ga izvučeš iz te prve vodjice, žičane?I bitan je ugao kormana, dal je na napred ili nazad nakrenut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jun 30 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao naravno, tako sam nekako i uspio da ga spakujem. Popustio sam i crijevo na posudi da dobijem malo ugao. Ali je i dalje previse nategnuto. Sad procitah na nekom stranom forumu da model sa ABS-om ima malo krace crijevo. Vjerovatno je to problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jul 9 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Brzo mjenjam misljenja i motore. Imam prodaju mada mi se nesto ne prodaje u sred sezone. Trebaju mi iskustva sa novijim 800de osim sturih tekstova malo je pravih iskustava. Na prvu motor je ruzan ali i na drugu, mada ljepota je u ocima promatraca. Trazim nesto sto ce za duze vrijeme pruziti neki uzitak i pouzdanost. Znam da nije V motor nego paralelni. Uopste malo ima pravih iskustava vlasnika, ne znam zasto. Je li moguce da kinezi oduzimaju trziste? TRK Beneli je najprodavaniji motor u Italiji vec dvije godine za redom. A ja nisam bas za poredjenje kineza sa bilo kojom japan markom. Cinjenica je da Suzuki 800de jos ne gledam po ulici rijetko, dok TRK iskace iza svake cose. Meni treba iskreno iskustvo sa 800de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jul 9 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan To je motor koji je ove sezone krenuo sa prodajom, ne znam kakva iskustva očekuješ kad je od skoro u prodaji. Ukratko, tehnički se lepo vozi, na oko izgleda grozno, završna obrada ispod svakog nivoa i sramota za Suzuki. Groznije od ovoga I besmislenije je GSA 1300. Al nema veze što je ružan, bitno je da je skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jul 9 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ove sezone ipak je prosle bar po zvanicnom sajtu i dilerima, bio je u prodaji pred sezonu 2023. No nebitno, btno je da je TRK izasao gotovo isti mjesec i razbio sa prodajom. Doduse imali su i stariji model koji je isto bio najprodavaniji u Italiji. Sad na nagovor prijatelja gledam TRK 702X koji se nov prodaje za 8700 evropskih, sa alu setom kofera, gomila ostale opreme ide seriski. Grci i Italijani vec imaju "starih" primjeraka sa gotovo 150.000km. Nije mi jasno gdje je tu Suzuki? Sta se desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7144 Napisano Jul 10 Drug član, 2990 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dešava se to da običan VStrom kupiš za 8200e i go je ko pištolj, isti dan kad kreneš kući iz salona shvatiš da je vizir neupotrebljiv - doslovce, ode još 20.000din na vizir, i onda kreneš, bash plate, givi kreš barovi, ojačanje za rep da bi mogao uopše da staviš nosač kofera, nosač kofera i kofer... Grejače ručica ako želiš, štitnike ruku... I tu si na oko 1000e lagano, ako se ne varam i više. A kineza isteraš iz salona i odeš na pumpu. QJmotor SVT je doslovce Vstrom s tim da ima i bolje vešanje i bolje kočnice. 7000e. Vstrom u tom trenutku stoji u garaži za skoro 9500e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Jul 10 (promenjeno) Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ti crash barovi na kinezima meni tako krhko i lomljivo deluju... Crash barovi za Stroma su oko 100-130eur , Givi... Da sad kupujem. Kupio bih V Stroma, prvenstveno zbog servisa(Horgos) onda zbog svega ostalog. Za 1000eur razlike ne bih ni pomislio na QJ motors i na kvazi servisere po NS i BG... A tek na porucivanje rezervnih delova, pogotovo nakon 3,4 godine... Bacili su buvu u opis motora "Dokazan agregat" izvin'te a u cemu dokazan? Bacio sam pogled na SVT uzivo, šarenila na displeju mati mila... A i za kompletan utisak, samo cu reci Ako budem isao meru nize, jer mi u posl. vreme treba motor za svaki dan a i putovanja, mali Strom ce biti izbor. Nisam Rossi, vozim da uzivam, ne trkam se... Promenio Jul 10 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jul 10 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam malog Stroma dugo, pa velikog prve generacije, pa velikog druge... QJ sam video uživo i u odnosu na Stromove izgleda fenomenalno, na oko sve je kvalitetnije I bolje, dizajn i završna obrada kao kod Italijana, Kinezi su se baš potrudili. Da kupujem nov uzeo bih pre Kineza nego Stroma a razloga je puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano Jul 10 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Brzo mjenjam misljenja i motore. Imam prodaju mada mi se nesto ne prodaje u sred sezone. Trebaju mi iskustva sa novijim 800de osim sturih tekstova malo je pravih iskustava. Na prvu motor je ruzan ali i na drugu, mada ljepota je u ocima promatraca. Trazim nesto sto ce za duze vrijeme pruziti neki uzitak i pouzdanost. Znam da nije V motor nego paralelni. Uopste malo ima pravih iskustava vlasnika, ne znam zasto. Je li moguce da kinezi oduzimaju trziste? TRK Beneli je najprodavaniji motor u Italiji vec dvije godine za redom. A ja nisam bas za poredjenje kineza sa bilo kojom japan markom. Cinjenica je da Suzuki 800de jos ne gledam po ulici rijetko, dok TRK iskace iza svake cose. Meni treba iskreno iskustvo sa 800deIma tema o Stromu 800. Suzuki V-Strom 800 - Enduro - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Jednom rečju, legenda je tu: Suzuki Unveils the All-New V-STROM 800DE and GSX-8S | GLOBAL NEWS | Global Suzuki WWW.GLOBALSUZUKI.COM Suzuki Unveils the All-New V-STROM 800DE and GSX-8S 2023 Suzuki V-Strom 800DE | First Look Review | Rider Magazine RIDERMAGAZINE.COM The 2023 Suzuki V-Strom 800DE an... Kolega Marko se trudi da što je više moguće dočara utisak o motoru. Molio sam još par kupaca da pišu ovde utiske, baš iz razloga koji si naveo, šturo pišu o njemu a zaslužuje mnogo više.Euro Sumar ima registrovan običan 800 kao demo, pa može se zakazati probna vožnja i videti kako se ponaša gragat,kočnice itd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jul 10 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan QJmoto sam probao prije sat vremena, mali krug po gradu vrucina je prevelika i decko zuri. Ne mogu biti objektivan osim izgleda koji je super i koci bolje od mog Stroma toliko sam uhvatio. Vozi se prilicno slicno kao strom ali kratko je to vremena da sudim. Inace QJmoto je kod mene rijedja pojava od Beleli TRK-a. Benelli ima predstavnistva u HR i BiH zvao sam najblize Mostar. Momci kazu da imaju zadnji model za probu, vjerovali ili ne cijena za gotovinsko i ful paket je jos niza za 200e. Koferi su aluminiski, cekanje je neizbjezno a ocekuju i jos neke akcije krajem sezone. Ful paket na novom modelu ima cak integrisanu kameru u kljunu. Ako necete original opremu kofere, zastitu motora, rucaka itd ima set od SHAD-a onda je jeftiniji za jos 400e. Tezina je povelika 232kg mada nije ni Strom bas laka kategorija. Izgleda da drugovi Kinezi udaraju djonom u ovu klasu motora, meni je i dalje njihova trajnost pod najvisim upitnikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Jul 10 Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Oglas na PA. Indestructible. Al' dobro, sad se motoristi lože na te stvarčice. Veliki ekrani, sa 300 informacija, kamerice, senzori, q, palac... Stromić jedan od poslednjih motora sa analogno-digitalnom instrument tablom. Toga vise nema... Kazaljka ode u zaborav... Ok zmigavci i svetla su mogli biti LED al sta je tu je. Bar kad crkne ne boli glava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Jul 10 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim opet da je Strom izašao 2003. godine a sad je 2024. Nije se menjao drastično ali je dugo bio jedan od ako ne i jedini povoljan motocikl koji je mogao da zadovolji niz potreba. Nije fer porediti Stroma sa SVT. Mada, sad se motori porede po teh. specifikacijama. Ima LED nema LED, ima USB ili nema. A u stvari motor je dobar onoliko koliko je dobro ono što se ne vidi. Ležajevi, sajle, zaptivke, creva, struja... Videćemo kroz neko vreme. Rano je za neke zaključke. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jul 10 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne lozim na ove led fazone i ekrane, cak naprotiv, ali izgleda to se vise nece moci izbjeci 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Jul 10 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim opet da je Strom izašao 2003. godine a sad je 2024. Nije se menjao drastično ali je dugo bio jedan od ako ne i jedini povoljan motocikl koji je mogao da zadovolji niz potreba. Nije fer porediti Stroma sa SVT. Mada, sad se motori porede po teh. specifikacijama. Ima LED nema LED, ima USB ili nema. A u stvari motor je dobar onoliko koliko je dobro ono što se ne vidi. Ležajevi, sajle, zaptivke, creva, struja... Videćemo kroz neko vreme. Rano je za neke zaključke.Baš tako,narodski strom je od hrastovine,a kinezi od osb tabli i iverice i to je tako za sad.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jul 10 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan odlicno poredjenje, vidjecemo sta ce se deslavati koristenjem 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Jul 10 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, idanijel said: Baš tako,narodski strom je od hrastovine,a kinezi od osb tabli i iverice i to je tako za sad. Sent from my RMX2202 using Tapatalk Da se neko ne uhvati opet. Mora vreme da prođe kroz eksploataciju. Oko Stroma nema šta da se priča. Naravno svako to gleda iz svoje tačke gledišta. Svako od nas daje drugačije prioritete motociklu, možda ne poznaje mehaniku niti ga zanima motor osim da ga vozi. To je isto okej. Sve u svemu, dobro je da postoje opcije i alternativa pa i da mi malo živnemo i osetimo kako je kupiti novo. Pošto se Japan malo zaigrao sa cenama i ponudom u srednjoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 10 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan V Strom na kais? Hm Promenio Jul 10 član Pavke_88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Jul 11 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Мора браним Сузану За 10 година, она ће вредети пола новог (макар по садашњој ситуацији). Кинез - уз сво поштовање, ни у сну неће вредети толико. Не палим се на екране, и онако по цео дан буљим у њих, не морам још и на мотору. Ако већ одавно матора Сузана, изашла пре 20 година, кошта 8500 клот, а Кинез 7000 у фулу, мора бити још неко објашњење осим јапанског безобразлука Сео на ТРК, био ми некако претежак, кабаст, није ми "легао". Сузана - као рукавица. Наравно, субјективни осећај. Уосталом, свако вози шта може и, ако има среће, шта воли. Ја волим Сузи 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 11 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Poljske Ovde se ganja 140 kmh po autoputu a Suzana se ne žali Jbga velika zemlja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Jul 12 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za te novije sto nemaju V motor ali mojoj Suzani je 130 knap, ako nas je dvoje i prtljag i to je puno. Ide ona ali vibracije iznad 120 su kao na traktoru, sto ja ne podnosim a ona bez problema ide tacno do tvornicke granice. Najljepsa je ona meni od 80 do 120kmh. A meni je sa njom najljepse od 60 do 100kmh narocito putem gdje nisam bio ranije pa razgledam...zavolih je kao da dusu ima jbg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...