Overpressure 608 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Bolje imati Gs-a i zgodnu ženu nego v strom 650 i biti zgodan i lep. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10086 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan "Bolje je živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!" 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tema menja naziv u " Lepota i zdravlje". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si bolestan dzaba ti što si siromašan 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Džabe što nisam lep, kad sam debeo. I vozim malog smora. Doktore, ima li mi spasa?Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Veličina nije bitna je nešto što se ubih decenijama objasnjsavajuci ribama, a sad vidim da moram i ovde jer ima dosta njih koji brkaju babe i žabe A kao druga, svaka žena je manje ili više zgodna i dobra žena ali i kao takva je čist luksuz, za razliku od malog Smora koji je potreba bez koje se ne može I kao treće, sitne duše se zadovoljavaju velikim stvarima, a veliki umovi sitnicama, zato je mali Strom best buy opcija, koji veliki nikad neće postati, ali da mami osmeh i da se lepo vozi to stoji, ali da košta po meni neopravdano više para i kad ga kupiš i kad ga servisiras i kad ga registrujes, takođe stoji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Maj 19, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, nafetS said: Doktore, ima li mi spasa? Ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Veličina nije bitna je nešto što se ubih decenijama objasnjsavajuci ribama, a sad vidim da moram i ovde jer ima dosta njih koji brkaju babe i žabe A kao druga, svaka žena je manje ili više zgodna i dobra žena ali i kao takva je čist luksuz, za razliku od malog Smora koji je potreba bez koje se ne može I kao treće, sitne duše se zadovoljavaju velikim stvarima, a veliki umovi sitnicama, zato je mali Strom best buy opcija, koji veliki nikad neće postati, ali da mami osmeh i da se lepo vozi to stoji, ali da košta po meni neopravdano više para i kad ga kupiš i kad ga servisiras i kad ga registrujes, takođe stoji Ne trudi se... Veruj mi...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne trudi se Saxi, sve dok se trudiš sa litre, kada kupis ponovo 650, sve ću da ti verujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Veličina nije bitna je nešto što se ubih decenijama objasnjsavajuci ribama, a sad vidim da moram i ovde jer ima dosta njih koji brkaju babe i žabe A kao druga, svaka žena je manje ili više zgodna i dobra žena ali i kao takva je čist luksuz, za razliku od malog Smora koji je potreba bez koje se ne može I kao treće, sitne duše se zadovoljavaju velikim stvarima, a veliki umovi sitnicama, zato je mali Strom best buy opcija, koji veliki nikad neće postati, ali da mami osmeh i da se lepo vozi to stoji, ali da košta po meni neopravdano više para i kad ga kupiš i kad ga servisiras i kad ga registrujes, takođe stoji Ma ja!Za takav veliki um, izmišljen i stavljen u prodaju pravi motor....V-STROM DL 250!Manje je više! Zamisli koliko uma tu uma kada se vozi... Jedno 6 kila, minimum. I 30 kila o0o pride. Treba sa tim non stop razmišljati, unapred 3 dana, kada preticati, kuda voziti...Slažem se ...Ja na litri nisam razmišljao o tome. Pogledam da li se može.Može? Ok rrrekkkkkkk...o0o su mi uvek bila obrnuto/proporcionalna kubikaži ... Jbg....Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ubi ovaj retrogradni merkur Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Forum je da se komentariše. Svako ima pravo svog mišljenja i sve je ok.Ne trudim se više ni sa kim da razmenjujem stavove, jer su ukusi različiti. Iznesem svoje mišljenje, i to je to. Bilo kome naknadno objašnjavsti svoje razloge i teoriju smatram uzaludno potrošenim vremenom.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...Zato sam gledao X-CapeSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4775 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, TAZZ je napisao: o0o su mi uvek bila obrnuto/proporcionalna kubikaži ... Cek cek.. ovo je vec rekao jedan izuzetno pametan forumas... Zato ja sada izuzetno maltretiram ego i sujetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano Maj 21, 2022 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je reči o tome u temi ali nikako da pronadjem na kojoj strani. Koja je cena servisa u garanciji u Eurosumaru ili kod Atile za Strom 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Tačno koliko im treba, onako, izbalansirano...100-120€?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je reči o tome u temi ali nikako da pronadjem na kojoj strani. Koja je cena servisa u garanciji u Eurosumaru ili kod Atile za Strom 650? 9 hiljada ja platio u Euro Sumaru Zamenu ulja i filtera ulja na 6k. Atila je za isto tražio 80eПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan U!80...Pa ok, jeftinije od 100Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 21, 2022 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti na svaki gore post pokusavas da se podsmevas ili imas samo cudan smisao za humor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ammmm...Takav mi horoskop ....Mislio sam da je 100-120...Reče kolega da je 9000/80€I na to sam rekao u super, nije 100-120...Nego se mislim, da li ti se ja sviđam, pa ne znaš kako da mi priđeš, pa me bockaš na ovaj način?TO je bitno pitanje.Moj smisao za humor je takav kakav je, nema ga.Ne podbadam nikoga, ne zezam nikoga, ne proziva nikoga, osim sebe i ljudi koje znam.Tebe ne znam, ali vidim da bi ti kao da me upoznaš....CmokićSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ammmm...Takav mi horoskop ....Mislio sam da je 100-120...Reče kolega da je 9000/80€I na to sam rekao u super, nije 100-120...Nego se mislim, da li ti se ja sviđam, pa ne znaš kako da mi priđeš, pa me bockaš na ovaj način?TO je bitno pitanje.Moj smisao za humor je takav kakav je, nema ga.Ne podbadam nikoga, ne zezam nikoga, ne proziva nikoga, osim sebe i ljudi koje znam.Tebe ne znam, ali vidim da bi ti kao da me upoznaš....CmokićSent from my motorola edge 20 pro using TapatalkDelim mišljenje sa @milos-v što se tiče tvog smisla za humor. Mi se takođe ne znamo, pa možemo svi zajedno da se upoznamo. Cmokić i od meneПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Maj 21, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Atile je zamena ulja i filtera ulja 80e, a ako u isto vreme menjas i filter vazduha onda je 110-120e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ipak je 120...Šipak sad.Nema upoznavanje A što se tiče upoznavanje...Ne bih, puno o0o na jednom mestu, nastaće kajgana...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ipak je 120...Šipak sad.Nema upoznavanje A što se tiče upoznavanje...Ne bih, puno o0o na jednom mestu, nastaće kajgana...Sent from my motorola edge 20 pro using TapatalkŠto, malo se podružimo... Svako ko zna mene, a i @milos-v neka kaže kakvi smo momci. Druženje na prvom mestu...A i prvi si pozvao, delio kisiće, ja se taman ponadao...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom, mali Strom troši kao upaljač. Ja ne obraćam preterano pažnju na potrošnju, koliko obrtaja toliko litara, ali sam prijatno iznenađen. Može po šljunku i kamenjaru, udoban za put od 300km u danu. Prilikom šaltanja na 7-8 hiljada obrtaja ubrzava korektno, a može da se šalta i na 3‐4 hiljade. Rastegljiv, možeš ceo dan da ga voziš u jednoj brzini. Super. Na autoputu dovoljno brz, mada jeste lagan. Mislim da je Jevta iz NS dao najrealniju ocenu i opis malog Stroma, nekoliko strana unazad. Kočnice dovoljno dobre, mada razumem kada neko kaže i da ih nema, u odnosu na neku trkalicu, ili GS. Ovi što voze velikog Stroma da kupe GS. ( @TAZZ ) Odličan je Stromić. Promenio Maj 21, 2022 član Jupiter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...