sinisa66 106 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i mene je interesovalo posto mi dolazi taj servis na prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i mene je interesovalo posto mi dolazi taj servis na prolece...Priblizilo se i meni sada sam na 6kSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Priblizilo se i meni sada sam na 6kSent from my SM-N950F using TapatalkMa da i nije neka studentska cenaSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, savavavan said: Ma da i nije neka studentska cena Sent from my SM-N950F using Tapatalk Cena je sampionska ali sta je tu je,nemamo bas izbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, sinisa66 je napisao: Hvala i mene je interesovalo posto mi dolazi taj servis na prolece... Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, sinisa66 je napisao: Cena je sampionska ali sta je tu je,nemamo bas izbora Mozda kod Atile je druga cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kod Atile je druga cena.Iskreno se nadam da je nesto realnijaSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 22, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, savavavan je napisao: Iskreno se nadam da je nesto realnija Sent from my SM-N950F using Tapatalk Javi nam kako je kod Atile, tj. koje radnje su obuhvacene servisom i delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 22, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, trebam da menjam prednje diskove....gotovi su, na 4mm su i nemam kud...to je već odavno bilo za zamenu..izgurali su 70.000 kma Ja bih uzeo originalne kojima je cena 235eur/kom, znači 470eur za prednji par....jbm ti ko otrov skupo, al šta ćeš... Ajd samo da vidim s vama da li je neko skoro menjao, možda uzimao neki drugi brend i po kojoj ceni? Hvala drugari.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Posle kažu Strom ima loše kočnice. Od čega su se onda potrošili diskovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio taj 3. servis (na 12000km) kod Atile prosle godine. Mislim da je bio oko 110-120e. Sta je sve radjeno ne mogu da se setim trenutno, ali jeste duze trajao. Vise od 2 sata sigurno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 22, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, pitans je napisao: Ljudi, trebam da menjam prednje diskove....gotovi su, na 4mm su i nemam kud...to je već odavno bilo za zamenu..izgurali su 70.000 kma Ja bih uzeo originalne kojima je cena 235eur/kom, znači 470eur za prednji par....jbm ti ko otrov skupo, al šta ćeš... Ajd samo da vidim s vama da li je neko skoro menjao, možda uzimao neki drugi brend i po kojoj ceni? Hvala drugari.. 470 evra za narednih 70 000 km i nije puno, mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 22, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, maxx je napisao: Uradio taj 3. servis (na 12000km) kod Atile prosle godine. Mislim da je bio oko 110-120e. Sta je sve radjeno ne mogu da se setim trenutno, ali jeste duze trajao. Vise od 2 sata sigurno 120 ojra je super cena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 22, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 470 evra za narednih 70 000 km i nije puno, mislim.Pa ok, slažem se al kad treba odjednom Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1025 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na wemoto, EBS diskovi su 370 eur sa poštarinom, ali ce verovatno da naplate poreza i carine jos 100 eur, pa ce da izadje na isto. To je verovatno ta cena, koliko god izgledalo skupo.... Ne znam koliko su neki je jeftiniji brendovi, ali sigurno ces mirnije spavati. Svako koje god da kupis, lose ce da koce strom je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, pitans je napisao: Ljudi, trebam da menjam prednje diskove....gotovi su, na 4mm su i nemam kud...to je već odavno bilo za zamenu..izgurali su 70.000 kma Ja bih uzeo originalne kojima je cena 235eur/kom, znači 470eur za prednji par....jbm ti ko otrov skupo, al šta ćeš... Ajd samo da vidim s vama da li je neko skoro menjao, možda uzimao neki drugi brend i po kojoj ceni? Hvala drugari.. Mogu da ti proverim za TRW diskove u MRG-u, možda mogu dobiti neku povoljniju cenu... Kaži mi samo koji ti je Strom i godište... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 23, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajd, ako ti nije maltretiranje pogledaj, Strom 2009 god ABSSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 23, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, lemy je napisao: Gledam na wemoto, EBS diskovi su 370 eur sa poštarinom, ali ce verovatno da naplate poreza i carine jos 100 eur, pa ce da izadje na isto. To je verovatno ta cena, koliko god izgledalo skupo.... Ne znam koliko su neki je jeftiniji brendovi, ali sigurno ces mirnije spavati. Svako koje god da kupis, lose ce da koce strom je to Probaj u Kanjizi, lik prodaje dosta delova za stroma.Mislim da sam video na kupujemprodajem. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 24, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam promenio motor ostali su mi neke stvari koje nisam hteo da dam uz motor i evo ih na prodaju.Stroj je bio 2015-to godište tako da sve osim kofera odgovara za to godište. Za detalje i cene molim Vas kontaktirajte me na PP ili 063427322 Zlatko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 24, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo još dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li centralne nogare posuju i na straiji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo još dve Da li odgovara na noviji modelSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je neko u oglasima postavio da prodaje stendere za stroma i da ima vise komada. Cena je bila 120-130e ne secam se tacno sto je po meni super povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 24, 2020 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Štender prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 24, 2020 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 23000din za taj rad je baaaaas mnogo.Naravno uvek ce biti onih koji kazu dao si toliko para za kupovinu novog,a mnogo ti je za servis.Meni jeste mnogo. Prosle godine imao sam u planu kupovinu novog i posle par dana trebalo je da se krene za Mongoliju.Tamo vamo i jos neke ideje ode to na preko 25000km,a da nemam uslova za obavezan servis po intervalima.Atila mi je ponudio da od njega kupim ulje i filtere i sam zamenim kad treba po njegovom savetu i uvazice mi garanciju kao da sam kod njega radio. E tako se radi,svaka njemu cast na poslovanju,u BG to sigurno ne bi proslo.A i dosta je povoljniji u odnosu na druge Da ce Bog da se zavrsi ovo sranje,pa da nastavimo svi gde smo stali 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...