kloktor 200 Napisano Octobar 16, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan On 7.10.2019. at 21:01, Milanezi je napisao: Može, ako ne bude odgovarala ti prosledi dalje Nažalost, ćopa ne odgovara za hiljadarku 2003. godište. Ako nekome treba, prosleđujem dalje. p.s. Milanezi, hvala još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Octobar 19, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel prosirenje cope jos u ponudi ili je prosledjena dalje , ja sam zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Octobar 19, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan U ponudi je ćopa. Izaberi način dostave i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Octobar 20, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Poslato u inbox .... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 21, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i kolege, Uradio mi drugar tank pad u boji motora,sta mislite? Inace odradjen i Nulti servis u Euro Sumaru na prvih 1000 km (Vstrom 650) .. Ulje,filter istog i kontrolni pregled = 9,728.00 rsd hmm cini mi se malo jaka cena zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 21, 2019 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ovlasceni servisi i njihove cene.... Za starog Stroma je u ovlascenom Profimoto filter ulja Suzuki 1500 din, ulje polusintetika Motul 4050 din i ruke ne znam koliko dodju, 2500 din kosta radni sat...ne znam koliko utrose za to vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Malo ti je u donjem delu pobegao u levu stranu A cene ovlascenih servisa su takve svuda, nevezano za brend, poskupo, jbg. Sledeći će biti još skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 21, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zigi011 said: Pa, ovlasceni servisi i njihove cene.... Za starog Stroma je u ovlascenom Profimoto filter ulja Suzuki 1500 din, ulje polusintetika Motul 4050 din i ruke ne znam koliko dodju, 2500 din kosta radni sat...ne znam koliko utrose za to vremena. Ma da,to je to,radni sat 1200 racunali dva sata i nesto filter ulja 1200 din ulje 2.7 l x 1362 din pa pdv 20% na sve Iznenadilo me jer sam u kompresoru skoro radio servis za novog clia pa me manje izaslo tamo ali eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Octobar 21, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Milanezi said: Malo ti je u donjem delu pobegao u levu stranu A cene ovlascenih servisa su takve svuda, nevezano za brend, poskupo, jbg. Sledeći će biti još skuplji. Jeste pobeglo hahaha bolje se vidi na slici nego na njemu,probacu da je ispravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Octobar 22, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem kolegi Kloktor-u na prosledjenoj ćopavi , legla je kao salivena Takodje i zahvalnost Milanezi-ju od koga je sve i krenulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Super što odgovara, korisna starčica za livadu Zdjelar i ja se danas našli i bacili krug do banje Vrujci pa posle i do Kosmaja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 22, 2019 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan On 10/21/2019 at 9:33 PM, sinisa66 said: Drugari i kolege, Uradio mi drugar tank pad u boji motora,sta mislite? Inace odradjen i Nulti servis u Euro Sumaru na prvih 1000 km (Vstrom 650) .. Ulje,filter istog i kontrolni pregled = 9,728.00 rsd hmm cini mi se malo jaka cena zar ne? 9.728,00 din jaka cena? zavisi... 3lit sintetičkog ulja je oko 3.000din + filter ulja oko 1.000 din. znači ukupno = 4.000 din za materijal, e sad njihove ruke za razliku toliko vrede i u to se ne mešam... ko zna i ume, i ima alata taj radi mali servis za 4.000 din, inače 9.728,00 din. i ne pitaš jel jaka cena!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 22, 2019 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali je on uslovljen garancijom pretpostavljam, van garantnog roka malo ko ide u ovlasceni. Tako da i da ume i moze- ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 23, 2019 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan @milaneziImali smo sreće da je izrod (yamaha) uspela da izgura turu bez kvara )))Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @milaneziImali smo sreće da je izrod (yamaha) uspela da izgura turu bez kvara )))Sent from my iPhone using TapatalkPa nije to tamo neka Bembara sa milion problema.Ne kažu džaba umni ljudi da žena može da bude i sa sela, ali da motor mora da bude isključivo iz Japana Poslato preko kurca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 23, 2019 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan zasto seljanka?pa zato sto je 1. isla do skole sedam km i sedam nazad znači 14 km dnevno (noge i dupe do 45 stoje)2. nosila štreberski ranac i sve knjige svaki dan (grudi i kičma stoje do 40).pa neka bude seljanka Sent from my SM-A510F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Tenerka je bulletproof, samo toči i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Octobar 25, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Još par dana do predstavljanja nove 1000-ke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Octobar 25, 2019 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su pokupili elemente sa DR750? Nadam se da rešili korpu kvačila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Octobar 25, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Milanezi je napisao: Još par dana do predstavljanja nove 1000-ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Octobar 25, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sa ove fotke se čini da neće biti nekog velikog zaokreta u dizajnu, nažalost. Više volim dva okca kao afrika, tiger, tenere i stari strom, nego jedan kao na sadasnjim stromovima, al' ko mene pita I dalje je kljun tu, samo mi se čini da je malo bolje uklopljen sa prednjicom. I nadam se da neće imati četvrtasti far kao nova katana i dr big, mada sa fotke deluje da će biti baš takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Octobar 26, 2019 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mašta može svašta, jel to gledate u pasulj kad sve to vidite, i koji Poslato preko kurca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Octobar 30, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Novembar 3, 2019 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Klasika, tablet u kokpitu i far kao F800. Mada, odlična cena, prost, podvozan, skroz pogođen balans. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...