pitans 390 Napisano Mart 8, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Sale, ih što ti je ružan taj Strom pogotovo sa tim Race auspuhom! Šta kažeš, Robert čini čuda a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Mart 8, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na motoru Vrlo moguce je da cu i ja raditi na svom V-Stromu auspuh kod Roberta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Mart 8, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam,top izgleda.... Zdravo da te služi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 8, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, sinoc sam bio prisutan kod Sase kad je montirao Robertov auspuh, pa to je nemoguce. Ogromna razlika sa fabrickim i Robertovim, prelep zvuk i sa i bez db killer-a. Ali bez db-a bas bas izuva!! Uglavnom, malo je reci da sam se ja odusevio. Cekamo lepo vreme pa da se to cuje na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima @pitans Rece ti meni lepo onaj dan E sad sto se tice samog auspuha tu je sve rekao moj drug @nikvuksakoji mi je pomogao da stavim auspuh. Ja sam stvarno zadovoljan zvukom, ima dubok i jasan zvuk W2 motora, zavrsna obrada je odlicna, komunikacija sa Robertom takodje... Sve smo se dogovorili u par mailova... Ja srecan kao malo dete, malopre sa posla pa pravo u garazu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2602 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan On 3/7/2018 at 23:55, SALE_CA je napisao: Lepo ga je Robert uradio, ostala je i fabrička zaštita Odavno bih zamenio auspuh da ovi iz Suzukija nisu tako nesrećno uradili te izduvne grane, da moraš da sečeš i prepravljaš cevi da bi stavio slip on, žao mi da ga kasapim. A cena sa kompletnim granama je ludačka. Jesi li ti sekao ili ti je on sve odradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2673 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moje topove i grane šaljem u ponedeljak robertu.Istu sam kombinaciju odabrao. Tražio je da mu pošaljem grane i topove da bi mogao da uradi,imao je neke grane kao uzorak ali ih je prodao.Prijatelj je kod dragona prošle godine platio samo top 160e ili 180e.kod roberta će me koštati 2x90e top i 2x25e grane.Čovek je stvarno povoljan za ono što radi.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I Milanezi, kad idemo u Adu do Roberta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2602 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Čim malo unormale temperature, idemo do majstora da vidimo šta se nudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moj slučaj je trenutno "na kanalu" kod Roberta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 9, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Milanezi je napisao: Lepo ga je Robert uradio, ostala je i fabrička zaštita Odavno bih zamenio auspuh da ovi iz Suzukija nisu tako nesrećno uradili te izduvne grane, da moraš da sečeš i prepravljaš cevi da bi stavio slip on, žao mi da ga kasapim. A cena sa kompletnim granama je ludačka. Jesi li ti sekao ili ti je on sve odradio? Asupuh sam skinuo i poslao sa sve granama njemu, on ga je sekao i napravio tako da u svakom trenutku mogu da vratim fabricki. Sve je odlicno uradjeno tako da mi nije zao sto sam ga sekao. Jos jednom mogu da kazem da je Robert pre svega ljudina od coveka a posle toga i vrhunski majstor svog zanata. Evo i slika kako izgleda grana posle secenja sve je na svom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Mart 10, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje vezano za kocnice na stromu 650. Kod mene ne “grize” prednja bas. Kad pritisnem jako dodje skoro do rucice a nastelovana je na najdalje. Plocice dobre diskovi isto super. Imam i ona pancirna hell creva. Sta bi tu valjalo pogledati?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 10, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Borkosan je napisao: Imam pitanje vezano za kocnice na stromu 650. Kod mene ne “grize” prednja bas. Kad pritisnem jako dodje skoro do rucice a nastelovana je na najdalje. Plocice dobre diskovi isto super. Imam i ona pancirna hell creva. Sta bi tu valjalo pogledati? Sent from my iPhone using Tapatalk Imas dodatno podesavanje na rucici, od 1 do 4. Probaj odmasti plocice i disk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno strom ima slabije kocnice i to je poznata stvar. Zamena kljesta od nekog R motora i pravljenje adaptera mislim da je jedino pravo resenje. Mene to ceka kod mene jer imam isti problem, dosta je pisano o tome po stranim forumima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 10, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi mogla biti bolje kočenje na stromu ali daleko od toga da ne koči....Kad stisneš muški bode prednja samo tako, zadnja nije ni bitna toliko...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Mart 10, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas mora da se stisne muski. Malo cunda cackam i cistim sutra, hvala na savetima.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2673 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su kod hajabuse, Mere za distancere možete uzeti na mom motoru.Po meni koči odlično, 2 x po 3 klipaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nekom nesto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 10, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan zadnja nije ni bitna toliko...Nije da nije bitna, ali ona i koči. Uvek možeš blokirati točak, ali ne treba tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Mart 11, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Procurelo crevo od pumpe prema extetnom filteru goriva, mozda je zato gubio snagu ponekad, nisam stigao da probam.Popravak u varijanti uradi sam.Posle nabacio stitnik hladnjakaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2673 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuti topovi ,sutra se šalju kod robertaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao odoleti odlicno ocuvanom primerku od 650cm iz 2004god, tako da sam od danas ponosni Stromdzija Sreca sreca radost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Mart 11, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno i da te dobro služi... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 11, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak stvarno, srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uu lepo, vidi se da je motor ocuvan. Nego... Ja danas probao malo auspuhe nekih 150km i bas bas dobro rade. Motor se cuje bas kako treba i meni licno ne smeta u voznji... Tako da jedan veliki plus za Roberta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...