dl minak 183 Napisano Maj 1, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno pronasao polovne dizne na italijanskom ibeju, za 650 ih ima kolko oces al za veceg stromica su retkost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, hammer said: Konacno pronasao polovne dizne na italijanskom ibeju, za 650 ih ima kolko oces al za veceg stromica su retkost. Pošalji neki link da oni koju su zainteresovani mogu lakše da nađu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko galona goriva ili pređenih kilometara su pregazile te dizne kad su tako otkazale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, monah said: Pošalji neki link da oni koju su zainteresovani mogu lakše da nađu. http://www.ebay.it/itm/Iniettore-Injektoren-Fuel-injector-Suzuki-v-strom-1000-dl-06-08-/152465958162?hash=item237fade512%3Ag%3A2HEAAOSwuxFYwUyX 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, jboban said: Koliko galona goriva ili pređenih kilometara su pregazile te dizne kad su tako otkazale? Na satu mi je 40 i kusur hiljada milja (mrzi me sad da idem da pogledam tacno) dizne fabricke, nisu otkazale al trose dosta vise nego sto bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Siguran si da su dizne? To je mala kilometraža za takvo oštećenje dizni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hah, pa saznacemo uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Maj 8, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 76.000 i nemam nameru da ih menjam. imale su servis na 45.000 sledi servis na 80-90 hilada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Capt. Winters 3 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li je možda neko čuo da li se pojavio neki tune up za novog Stroma 1000, 2014, sem Dyno jeta, Kn filtera i izduva, nešto što bi mu malo podiglo konjažu. Mislim na neko ozbiljnije friziranje, da li mehanički ili softwerski. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan On 5/7/2017 at 23:38, hammer said: http://www.ebay.it/itm/Iniettore-Injektoren-Fuel-injector-Suzuki-v-strom-1000-dl-06-08-/152465958162?hash=item237fade512%3Ag%3A2HEAAOSwuxFYwUyX Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan On 5/7/2017 at 18:27, jboban said: Koliko galona goriva ili pređenih kilometara su pregazile te dizne kad su tako otkazale? On 5/7/2017 at 23:41, hammer said: Na satu mi je 40 i kusur hiljada milja (mrzi me sad da idem da pogledam tacno) dizne fabricke, nisu otkazale al trose dosta vise nego sto bi trebalo. Ja presao 93.000km i nisam menjao. Naravno da moze biti izuzetaka, zato je korisno napisati iskustvo posle promene istih. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 9, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Juče vidim malo ulja na štapovima. Poslednji put menjano 2012. godine, pre oko 27000 km. Zvao sam 3T Racing u Balosavu i čekam da mi jave termin da odem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, jboban said: Juče vidim malo ulja na štapovima. Poslednji put menjano 2012. godine, pre oko 27000 km. Zvao sam 3T Racing u Balosavu i čekam da mi jave termin da odem. Koliko to kosta kod njih? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 9, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ulja u stapovima: https://mpora.com/videos/Je4gKpr11#6OxcD8ZDKDxU1wdh.97 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 9, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije komplikovano. Razmišljao sam i sam da uradim, ali treba zameniti i semeringe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Maj 9, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, jboban said: Juče vidim malo ulja na štapovima. Poslednji put menjano 2012. godine, pre oko 27000 km. Zvao sam 3T Racing u Balosavu i čekam da mi jave termin da odem. Javiće ti 2018 kao i što uvek jave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 9, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini. Ranije sam pokušavao e-mailom, a sad telefonom. Sutra ću opet zvati dok im ne dosadim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Maj 9, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Naruči semeringe kod momka iz Kule (na KP) , dogovoriš vreme servisa sa Moto servis Rauch i nemaš nikakvih problema. Možeš i direktno kod njega da naručiš semeringe. Odkad mi se desila jedna stvar na putu gde sam nepažnjom majstora mogao da izgubim glavu , a motor kupljen kod njih i spreman za put nebi im dao ni sijalicu da mi zamene.Pričam o Balosavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 9, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Replace your fork seals - dismantling the forks Motorcycle Fork Seal Removal And Replacement Jeste malo komplikovanije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Capt. Winters said: Pozdrav, da li je možda neko čuo da li se pojavio neki tune up za novog Stroma 1000, 2014, sem Dyno jeta, Kn filtera i izduva, nešto što bi mu malo podiglo konjažu. Mislim na neko ozbiljnije friziranje, da li mehanički ili softwerski. Hvala Probaj kod Atile iz Horgoša... Drugar je kupio kod njega novu hiljadarku i znam da mu je nudio tune up, softverski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Postoji opcija da se od-limitira da tako kazem, stariji model. Iako je sesta brzina kod Stroma tzv "overdrive", dakle direktno koristi snagu motora bez limitera prenosa, to nije sasvim tacno. Proizvodjac je limitirao snagu koju agregat isporucuje zbog konstrukcije motora. Teoretski bi mogao da radi kao TL 1000 sa kojeg je agregat i preuzet, ako se ne varam. Mozda ista-slicna opcija postoji i za novi mada treba ozbiljno obratiti paznju na namenu, konstrukciju motora i gume koje nisu predvidjene za te brzine. U narednih par dana pokusacu da nadjem konkretan link za stariji model pa saljem. Po tom principu se moze mozda traziti i za novi model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Maj 10, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio to, ako mislis na derestriktor dok sam vozio velikog stroma. Kod mene je uradjeno da glumi da je stalno u cetvrtoj brzini jer je valjda ona bez ikakve restrikcije. Ima na hr. Forumu cela tema o ovome, a i ja sam mislim u ovoj ranije kacio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam za novog: http://www.ebay.com/itm/Suzuki-DL1000-A-V-Strom-2014-on-Smart-TRE-Timing-Retard-Eliminator-STRE-ATRE-/252449106014 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...