Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Flying wolf, 404 postova
  • Motocikl: R1200GS ; vespa px200e
1418930602[/url]' post='1698524']

Ljudi,ima li vas gde?

Planirao sam da preko zime kupim skid plate za stromića,još mi to ostalo da nakačim.Odlučio sam da uzmem plastični,sličan kao originalni što ima hiljadarka.Nije mnogo veliki,taman da zatvori filter ulja i da ga malo popuni dole.Grčka firma ga pravi,kupovao sam od njih ranije.

Ako ima još neko zainteresovan za ovaj dodatak,verujem da bi dobili neki popust na grupnu kupovinu i manju proviziju kod momaka što rade kupovinu preko net-a.Cena je 100 eura i ima besplatna poštarina.

Otprilike za mesec dana ću kupiti,a dotle ako neko odluči neka napiše ovde u temi pa da poručujemo.

To je ovaj:

http://www.ebay.com/...c42eadb&vxp=mtr

Evo i video:

Milanezi, pa ti ces to da ogulis druze, to je za normalne vozace... 1moto3.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1614 postova
  • Motocikl: V-STROM

Ljudi,ima li vas gde?

Planirao sam da preko zime kupim skid plate za stromića,još mi to ostalo da nakačim.Odlučio sam da uzmem plastični,sličan kao originalni što ima hiljadarka.Nije mnogo veliki,taman da zatvori filter ulja i da ga malo popuni dole.Grčka firma ga pravi,kupovao sam od njih ranije.

Ako ima još neko zainteresovan za ovaj dodatak,verujem da bi dobili neki popust na grupnu kupovinu i manju proviziju kod momaka što rade kupovinu preko net-a.Cena je 100 eura i ima besplatna poštarina.

Otprilike za mesec dana ću kupiti,a dotle ako neko odluči neka napiše ovde u temi pa da poručujemo.

To je ovaj:

http://www.ebay.com/...c42eadb&vxp=mtr

Evo i video:

Milanezi, pa ti ces to da ogulis druze, to je za normalne vozace... 1moto3.gif

Danko druže,teško da ovo može da zakači asfalt al opet povešću računa,šteta da ogulim novu stvar 0namigivanje.gif

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: Honda XL650V Transalp

Mozes da ogulis bez brige, ja imam original suzukijev ali fala bogu metalni :)

Malo off-a i cas zakaci dole, a i neki veci ivicnjak sa nas dvoje...tako da pazi, svakako smanji klirens sta god stavio...al je lepo a i korisno...

Podrzavam! :)

Mozes da ogulis bez brige, ja imam original suzukijev ali fala bogu metalni :)

Malo off-a i cas zakaci dole, a i neki veci ivicnjak sa nas dvoje...tako da pazi, svakako smanji klirens sta god stavio...al je lepo a i korisno...

Podrzavam! :)

Slabo se ja vozim po off-u.Nego Danko misli da se ne zakači i ogrebe na asfaltu.

A da je lepo jeste,jedva čekam da stigne i da ga montiram 0takoje.gif

U vezi onog skid plate-a,dopisivao sam se sa prodavcem i evo ponude sto je dao za 4 komada,sa ukljucenom postarinom:

"good morning my serbian friend

well, the best price that i can do for 4 pieces is $375

including the shipping

and i will send you all the pieces with one package

i' m looking forward to your reply"

Znaci komad bi nas dosao oko 94 dolara,sto je po meni povoljna cena.Ako neko razmislja da stavi ovaj dodatak,tesko da ce naci povoljnije.Rekao sam mu da cu mu u petak javiti kakva je situacija,a do tada razmislite.Pozz

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Bojim se da ce sa carinom biti malo vise, jer ce u ovom slucaju vrednost biti podlozna carinjenju.

Bojim se da ce sa carinom biti malo vise, jer ce u ovom slucaju vrednost biti podlozna carinjenju.

Paket se salje u Austriju,a odatle nam donosi momak koji radi online kupovinu.Izbegavamo carinu ,placamo njemu 20% za proviziju.E sad,ne znam ima li kod Austrijanaca neko ogranicenje za vrednost paketa koje podleze carinjenju.

Druga varijanta je da ako ide neko do Grcke pa da donese,naravno uz nadoknadu ali to je malo verovatno.

Moze da se vidi i u 2 paketa da se posalje,naravno ako bude zainteresovanih.

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Imam prijatelja koji ce za docek nove u Paraliju( Katerini), a ako je Solun u pitanju tamo ide jedan drugi momak odmah posle Nove godine za Bozic, nemam adresu tamo, ali taj prodavac verovatno radi sa nekim u Solunu pa moze tamo da pošalje.

• Podržavam 1

Imam prijatelja koji ce za docek nove u Paraliju( Katerini), a ako je Solun u pitanju tamo ide jedan drugi momak odmah posle Nove godine za Bozic, nemam adresu tamo, ali taj prodavac verovatno radi sa nekim u Solunu pa moze tamo da pošalje.

Au ,to bi bilo ekstra 0takoje.gif Javljam ti se da se dogovorimo,samo da vidim dal hoce jos neko.

• Svrati ponekad, 132 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6 2004

Pozdrav svima, spremam se da kupim prvi motor tokom zime ili sledeće sezone, a V-strom (650) mi je trenutno na vrhu te liste. Pre nego što počnem da zapitkujem o njemu na samom forumu nadam se da će neko od vlasnika ovih motora biti na skupu deda mrazova sada u subotu. Mnogo je lakše i bolje sve pitati uživo.

Tako da nadam se da se vidmo tamo! :zdravo:

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Ljudi jel dobar taj polu Strom, vredi li ta kupovina? Od Endura sam vozio Super Teneru pre par godina. Nisam nesto previše orijentisan na off, više sam za asfalt i udobnost, autoput ne preferiram. Takođe tražim motor sa podjednakom udobnoscu za suvozača.

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: zrx1200

Ljudi jel dobar taj polu Strom, vredi li ta kupovina? Od Endura sam vozio Super Teneru pre par godina. Nisam nesto previše orijentisan na off, više sam za asfalt i udobnost, autoput ne preferiram. Takođe tražim motor sa podjednakom udobnoscu za suvozača.

Naravno da vredi, svašta sam vozio i probao ali strom mi nekako najviše leži, za dvoje, autoput, za prtljag...može po letnjaku, može i na more. Baš univerzalan motor, lep, nepreje*iv.

Dal vredi,moraćeš ti da daš sud kad ga budeš kupio i vozio neko vreme.Mnogi su oduševljeni,a ima i onih kojima je razočaranje,kažu motor bez karaktera.Motorrad ga je 2 godine za redom proglašavao za najbolji motor na njihovom testu.Mada i to nije neka garancija da će tebi da odgovara..

Meni vredi i mislim da je odlična kupovina.O udobnosti samo reči hvale i za vozača i suvozača.Sedište je ogromno i udobno i možeš da predješ dobru dnevnu kilometražu.Mali je potrošač,pouzdan,nije komplikovan za održavanje i za te pare verovatno jedan od boljih izbora.Po meni kočnice bi trebalo da su bolje,pogotovo kad se vozis natovaren,ostalo sve ok.Ako imaš mogućnosti uzmi noviji model (2012+).

• Drug član, 1190 postova

Ako pricamo o 650: Radi svaki posao, osim trkackog.

Ne bi trebalo ikada da se osetis inferiornim, osim mozda na autoputu ako drustvo hoce da vozi brze od 140 (cajger). Meni je tu granica dobrog ukusa apropo obrtaja, potrosnje, buke, svega.

Fizicki velik motor, mozes svasta da natrpas, tri kofera, tank torba, rol na top case, plus saputnik i opet da ne bude neudobno. Trpi 200 i kusur kila tovara prema papirima, dakle dovoljno. Gabariti mi olaksavaju sedenje na dugim deonicama - kolena ugao kolena je prijatan, guzica prilicno rasterecena.

Apropo kocnica, pre bih zamerio manjak nekakve osetljivosti nego snagu - uz napomenu da je moj pre-ABS, dakle bez istog. Serijski vetrobran slabo stiti od vetra, zapravo usmerava ga direkt na kacigu (barem meni, 190 cm). Motor mi je stigao od Italijana sa serijskim i Givijevim vizirom - uz ovaj drugi onih 140 km na autoputu uz podignut vizir.

Meni odlican motor za razumne novce.

Ovde smo videli kritike na racun snage - ne ide 260 i ne ide na 200 za ses' sekundi - ali, ako te to rajca, onda svakako treba da gledas nesto drugo. Pritom, uz taj relativno kratak prenos i izuzetno saradljiv menjac, do vise puta pomenutih 140 nema bitnog hendikepa u odnosu na znatno snaznije motore.

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Pretpostavljam da govoris o polovnom Stromu prethodne generacije (2004-2011). Za te pare, ne trazi dalje - bolje od DL650 ne postoji.

• Podržavam 1

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Pretpostavljam da govoris o polovnom Stromu prethodne generacije (2004-2011). Za te pare, ne trazi dalje - bolje od DL650 ne postoji.

Taj sam odgovor trazio! Bice to oko 10god mlad primerak najverovatnije. Sto se snage tice, od kad sam se ozenio vise ne zudim za prebrzom voznjom, udobnost je na prvom mestu, kao i zastita od vetra.

Ja vozim 650 K7, ovo sto spominje boris za 140...bogami moj drug vozi fz 6 i njemu se jedan dan nesto zurilo autoputem i mogu reci da sam skroz ispratio ritam 170-180 0takoje.gif skoci potrosnja goriva a hoce malo da se pocasti i uljem ali boze moj i on je skoro kao ziv stvor...1lol.gif

Motor je vrh! I veliki i okretan i malo trosi a bogami ide ko zmaj kad se srodis malo sa njim, ne ide kao zujke ali daje veliku dozu adrenalina 1moto3.gif a pritom moze i malo ili malo vise off-a, ko kako zna da ga potera...Za put nemam komentar, a moja zena ima samo jedan: ne moramo vise kolima! 1jee1.gif Ucinilo joj se da joj je dupe utrnulo na nekih 200 km od pocetka puta bez stajanja.

Za po gradu kao bicikl, potrosnja ne prelazi 5L (bar meni).

Nego necu mnogo da ga hvalim: TO JE JEDAN JAPANSKI KRS KOJI TREBA DA UZMES I NAUZIVAS SE!!!1jee1.gif0takoje.gif1moto3.gif

1zdravo.gif

• Podržavam 1

Ja vozim 650 K7, ovo sto spominje boris za 140...bogami moj drug vozi fz 6 i njemu se jedan dan nesto zurilo autoputem i mogu reci da sam skroz ispratio ritam 170-180 0takoje.gif skoci potrosnja goriva a hoce malo da se pocasti i uljem ali boze moj i on je skoro kao ziv stvor...1lol.gif

Motor je vrh! I veliki i okretan i malo trosi a bogami ide ko zmaj kad se srodis malo sa njim, ne ide kao zujke ali daje veliku dozu adrenalina 1moto3.gif a pritom moze i malo ili malo vise off-a, ko kako zna da ga potera...Za put nemam komentar, a moja zena ima samo jedan: ne moramo vise kolima! 1jee1.gif Ucinilo joj se da joj je dupe utrnulo na nekih 200 km od pocetka puta bez stajanja.

Nego necu mnogo da ga hvalim: TO JE JEDAN JAPANSKI KRS KOJI TREBA DA UZMES I NAUZIVAS SE!!!1jee1.gif0takoje.gif1moto3.gif

1zdravo.gif

Vrlo dobro se secam onog dana kada je gospodja M sisla sa Horneta da proba sediste Stroma. :-)

Apropo tih 140 km/h - i napisao sam da je meni to neka granica udobnosti. Prosto previse mi drci kada se na duze vozi brze.

To je, inace, manje od stvarnih 130, sto znaci da do Vmax ostaje jos sezdesetak km/h lufta, ako nekome bas treba.

1zdravo.gif

Vrlo dobro se secam onog dana kada je gospodja M sisla sa Horneta da proba sediste Stroma. :-)

Apropo tih 140 km/h - i napisao sam da je meni to neka granica udobnosti. Prosto previse mi drci kada se na duze vozi brze.

To je, inace, manje od stvarnih 130, sto znaci da do Vmax ostaje jos sezdesetak km/h lufta, ako nekome bas treba.

Hahahah gospodja M :)

Mislio sam da ga menjam za nesto manje (dete i tako to) pa me zena napusi, kaze ne moze! 1lol.gif Vec planira kako ce mali da prestane da sisa do proleca i planira neki dalji put 1moto3.gif

Jedino suvozacko sediste koje joj je dovoljno udobno sem Stroma joj je na GS-u (to mi odgovara 1lol.gif )

u petak, 1. maja, okoi 6:30, drugar (na GS1150 i sa zenom) i ja krecemo na devetodnevnu turu od jedno 3.200 km. na jug. ona ce verovatno malo menjati vozaca, tako da cemo imati sud o udobnosti vs. tog starog GS-a.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja