Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Gde, kako i kome da se dostavi novac?

Pare cete meni dati. Najbolje bi bilo da se svi nadjemo, popijemo pice, upoznamo se i to je to :takoje: Tako je najbolje. Lakse je i meni a ne da se sa svima cujem posebno i nalazim. Naravno da ko ne moze da dodje, moze da da pare nekom pa ce taj dati umesto njega. Verujem da se vecina i zna medjusobno. Ajde recite kad da se nadjemo? Posto je vecina iz Beograda nekako je i logicno da se nadjemo u istom :zvizduk: Bez ljutnje. Da ne komplikujemo. Da je vreme lepse napravili bismo neku voznjicu. Ovako tesko... Ajde dajte predlog kad, kako, gde i sta? :Mina:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Flying wolf, 404 postova
  • Motocikl: R1200GS ; vespa px200e

Pare cete meni dati. Najbolje bi bilo da se svi nadjemo, popijemo pice, upoznamo se i to je to :takoje: Tako je najbolje. Lakse je i meni a ne da se sa svima cujem posebno i nalazim. Naravno da ko ne moze da dodje, moze da da pare nekom pa ce taj dati umesto njega. Verujem da se vecina i zna medjusobno. Ajde recite kad da se nadjemo? Posto je vecina iz Beograda nekako je i logicno da se nadjemo u istom :zvizduk: Bez ljutnje. Da ne komplikujemo. Da je vreme lepse napravili bismo neku voznjicu. Ovako tesko... Ajde dajte predlog kad, kako, gde i sta? :Mina:

Kada ce biti gotove majice? Da li treba da damo pare unapred? Ako da, onda da se nadjemo sutra odmah! Gde ce to biti je manje bitno, moze na Adi! To je moj predlog!

Kada ce biti gotove majice? Da li treba da damo pare unapred? Ako da, onda da se nadjemo sutra odmah! Gde ce to biti je manje bitno, moze na Adi! To je moj predlog!

Ljudi jel citate vi nesto sto ja pisem. Ne bi me cudilo da me pitate kad dodju majice zasto nema belih i plavih :neznam: Majice ce biti gotove 7 dana od dana kad bude narucen materijal. Materijal se narucuje u ponedeljak. Rekao sam da cu ja coveku dati avans 100e da bi narucio materijal i poceo sa radom a od vas cu pare u punom iznosu uzeti kad se budemo organizovali, videli na picu itd... Sto se mene tice mozemo i sutra da se nadjemo ako ostali mogu. Nemam bas puno slobodnog vremena da se vidjam posebno sa svakim. Lakse je meni a i bilo bi lepo da se upoznamo :takoje: Za pocetak bi bilo dobro da i ostali clanovi ucestvuju u raspravi i organizaciji samog vidjanja >:(

• Svrati ponekad, 141 postova

Sharba druze, ne padaj u vatru.

Ljudi smo , dogovoricemo se.

Poshto vas ima vishe iz BG-a logichno je da se tamo i nadjem. Recite vreme i mesto pa da se vidjamo.

Ja se uklapam u sve kombinacije, samo javite.

Sharba , ako mi zbog nedostatka dugmica na majici ispadnu dlake duzan si mi neku zihernadlu ili brosh V-Strom :lol:

Sharba druze, ne padaj u vatru.

Ljudi smo , dogovoricemo se.

Poshto vas ima vishe iz BG-a logichno je da se tamo i nadjem. Recite vreme i mesto pa da se vidjamo.

Ja se uklapam u sve kombinacije, samo javite.

Sharba , ako mi zbog nedostatka dugmica na majici ispadnu dlake duzan si mi neku zihernadlu ili brosh V-Strom :lol:

:lol: :lol: :lol::takoje: Nema frke matori, za tebe uvek ;) Sto se mene tice mogu ja da kazem vreme i mesto ali ne znam da li ostalim clanovima to odgovora. Zato sam mislio da svi ucestvujemo u tome. :takoje: Zato sam pozvao sve putem pp-a :) da se dogovorimo :zdravo:

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Gde Sharba kazu, tu cu se stvoriti, samo da je posle 17h radnim danom, ili koje god vreme vikendom :)

Sharbu za predsednika V-Strom Srbije :moto3:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Ako si kupio prvu pomoć već imaš zihernadlu i ne moraš da opterećuješ druga člana Sharbu da ti da istu :nanana:

Utorak 18.10. u 18h Bajk rok kafe Semafor na Vidikovackom vencu, Vidikovački Venac 106 b, Beograd - Vidikovac, izmedju Garden centra i Ibarske magistrale, nadomak OMV pumpe sa koje cesto krecu voznje. Ima i parking za motore i kola! Mislim da svi znate gde je semafor. Ko ne zna, mozemo da se cujemo pa da idemo zajedno. :takoje:

• Svrati ponekad, 141 postova

Ako si kupio prvu pomoć već imaš zihernadlu i ne moraš da opterećuješ druga člana Sharbu da ti da istu :nanana:

E taman sam hteo da kupim novu prvu pomoc ali sam preusmerio lovu na majice :nanana:

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Utorak 18.10. u 18h u semaforu! Ima i parking za motore i kola! Mislim da svi znate gde je semafor. Ko ne zna, mozemo da se cujemo pa da idemo zajedno. Ako hocete negde u centru, moze i to...

:takoje:

• Flying wolf, 404 postova
  • Motocikl: R1200GS ; vespa px200e

Utorak 18.10. u 18h Bajk rok kafe Semafor na Vidikovackom vencu, Vidikovački Venac 106 b, Beograd - Vidikovac, izmedju Garden centra i Ibarske magistrale, nadomak OMV pumpe sa koje cesto krecu voznje. Ima i parking za motore i kola! Mislim da svi znate gde je semafor. Ko ne zna, mozemo da se cujemo pa da idemo zajedno. :takoje:

:takoje: dogovoreno!

Drugari majice su gotove :takoje: Covek je ispostovao rok od 7 dana koliko nam je i rekao :care: Danas sam se cuo sa covekom koji ce nam raditi vez. Najverovatnije ce kostati po majici 2e... Rekao mi je da ga ne drzim za rec, mozda ce kostati malo vise... Sutra cemo se cuti ponovo, icicu do njega da vidim kako bi to izgledalo i krecemo sa radom :takoje: Nadam se da ce i on ispostovati sve, i da ce biti kvalitetna izrada :zdravo:

• I N S T R U K T O R, 1208 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Samo da se po treci put prijavim u sektu.

Posle dva DL 1000 ovo mi je prvi 650.Nemam kad da se bolje upoznam sa njim, ali mislim da sam "ubo" trenutno(53 godine) pravu meru za sebe,

I tako....Dentasovo Stromce se u ovom prelaznom zimskom roku preselilo iz Panceva u moju garazu !

Copy of DSC00381.jpg

Copy of DSC00383.jpg

Fali mi rolbar( trenutno nema u Motolandu) i nosaci bocnih kofera i naravno koferi.

Ako negde natci u medjuvremenu...javite mada bez zurbe, daleko je prolece !

Neke da budu lepi a ne tako skupi, verovatno kappa u Motolendu, kao i kreshbar, ali ako do proleca naleti nesto dobro lepo i polovno, necu se naljutiti :) .

Naletio sam na nekom uporednom testu na podatak da je Stromce 650 novije proizvodnje, zbog ispunjavanja euro 3 norme izgubilo na zivahnosti u odnosu na starije modele ????

• Integrisan, 8355 postova

Bravo Jasminko! Nisi pogresio... Mozda ces ovoga duze da zadrzis;))

Pogledaj Petrove bocne kofere, jako je jeftino prosao u Sloveniji.

PS: vidim ima i "skid plate". Izgleda mi kao onaj iz Mladenovca?

Jeste, taj je iz Mladenovca.

Rece mi Petar za te njegove, ali kad cu sad ici u Sloveniju. Do proleca sigurno necu moci, a do proleca cu valjda naci i ovde nesto povoljno. Ne zurim.

Nego me samo strah da se ne razocaram posle dve DL hiljadarke pogotovo sto procitah ono da su ovi noviji modeli oslabljeni u odnosu na starije zbog prilagodjavanja euro 3 normi. I kako ja to da prepravim :) :) :) ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja